Gyors fordulat!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Gyors fordulat!

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.

A legjobb ajándék az igazi grillmesternek

A legjobb ajándék az igazi grillmesternek

A nyári idő kezdetével már mindenki alig várja, hogy grillezhessen! A hangulatos vacsorák a kertben, mikor még élvezzük a lemenő nap sugarát egy hideg itallal a kezünkben. Hát nem csodálatos? Mennyeien hangzik! Ha családtag vagy barát nyáron ünnepli születésnapját, akkor megtaláltad a legjobb ajándék ötleteket.

Fából készült felszolgáló tálca

Fából készült felszolgáló tálca

Hogy jó benyomást keltsünk a grillpartyn ajándékozzunk egy fából készült vágódeszkát vagy felszolgáló tálcát a házigazdának. Magad is felszeletelheted a kenyeret vagy felszolgálhatsz kis előétel falatokat. Különböző fa típusok és formák közül rendelhetsz, mint például a bükk és a tölgy vagy kerek, szögletes vagy hosszú téglalap.
A házigazdák biztosan le lesznek nyűgözve!

Tervezz meg magad a fa tálcát>>Bőr grillkesztyű

Bőr grillkesztyű

A biztonság a legfontosabb! A bőrből készült sütőkesztyű a nyári grillezés elmaradhatatlan kelléke. A bőrkesztyű megvéd a forróságtól az alkar egy részét is takarja, hőálló és tűzálló. Kiváló minőségű bőrből készül és nagyszerű robosztus megjelenése van. Mindkét kesztyű mintával és névvel személyre szabható, hogy igazán egyedi ajándék legyen!

Lásd a grillkesztyű kategóriát >>


Bőrből készült grill kötény felnőtteknek

Bőrből készült grill kötény felnőtteknek

Egészítsd ki a nyári grill felszerelést egy gyönyörű bőrből készült köténnyel. Nagyszerű nyári ajándékként is. A bőrkötény barna és fekete színekben elérhető és személyre szabható a kivitelezése. Az elején két hasznos zsebbel van ellátva. Csak a megfelelő mintát és nevet kell kiválasztani és kész is.

Lásd a bőrkötények felnőtteknek >>Grill bőrkötény gyerekeknek

Grill bőrkötény gyerekeknek

Ha a gyerekek is szívesen segítenek a grillezés előkészületeiben, tervezhetsz számukra egy grillező kötényt. Ez a kötény a felnőtt kötény kisebb verziója és ugyanúgy zsebekkel van ellátva. A gyerek bőrkötény is barna és fekete színekben elérhető és személyre szabható a kivitelezése. Így a gyerek is olyan nagyszerűen nézhet ki mint a felnőttek.

Mindig jól jön egy segítő kéz a grillezéshez!

Lásd bőrkötények gyerekeknek >>


Késtartó=

Késtartó

Minden szakácsnak jó minőségű késre van szüksége. A jó kés a grillezés elengedhetetlen kelléke. Tervezz egy fából készült késtartót személyes üzenettel. A késtartó 9 darabos késkészletet tartalmaz és megfeleő ajándék lehet a nyári grillezéshez. Lézeres technikával gravírozzuk a fa késtartót, hogy igazán egyedi legyen az ajándék. A grillezés jó móka ha minden eszköz kéznél van. A késkészlet tartalmaz egy steakkést, faragókést és egy húsvillát, valamint egy ollót, fogazott kést, kenyérvágókést, a séf kését, konyhai kést és egy daraboló kést.

Tervezz saját késtartót >>A gravírozott pohár tökéletes kiegészítő lehet egy grillezésnél!

Ezek a kiegészítők kellemes hangulatot kölcsönöznek étkezéshez, minden asztalnak szórakoztató, ünnepi megjelenést adva.