• Minden ajándék a saját képpeddel és szövegeddel készül
  • Szeretettel készítve
  • Több mint 2000 személyre szabott ajándék!
Hupikék törpikék
A Hupikék Törpikék lemezek
Hupikék Törpikék ebéddoboz
A Hupikék Törpikékbögre fényképpel
A Hupikék Törpikék bögre nevével
Hupikék Törpikék baby bodysuit

Hupikék törpikék

Ki nem ismeri a kis kék teremtményeket? A csoport minden Smurfjának saját személyisége van. Tudtad, hogy a smurfok nevei olyan jellegzetességeken alapulnak, amelyek a sajátosságaikat hangsúlyozzák, például Sleepy Smurf, aki mindig fáradt és alszik. Most már készíthet saját otthonát a Smurf faluban! A YourSurprise különböző Smurf témájú tárgyakat kínál, amelyek szórakoztató ajándékokat biztosítanak minden korosztályú Smurf rajongóknak. Minden ajándék egy színes csomagolásban kerül elküldésre, amelyhez hozzáadhat egy ingyenes kívánságkártyát.

Smurf ajándékok

Meglepni valakit egy szórakoztató és személyes Smurfs ajándékkal! A legkisebb Smurf rajongóknak van a baba teste, aki imádnivaló baba zuhany ajándékot készít. Válasszon egyet az aranyos tervek közül, és adja hozzá a baba nevét. Készíts egy Smurfs-rajongót, aki egy kicsit idősebb a saját lemezével! Ha saját lemezük van, akkor hirtelen sokkal szórakoztatóbb, ha befejezzük a tányéron lévő zöldségeket! Ismer egy Smurfs-rajongót, aki nem tud aludni Smurf nélkül? A Smurfs párnák megoldják ezt a problémát! Nincs több álmatlan éjszaka a Smurf párnával.

Smurfs bögre

A kávé és a tea még finomabb lesz a személyre szabott Smurfs bögre ! A Smurfok felvidítják a kávészünetet a munkahelyen, vagy szórakoztatják a teát a gyerekeknek. Adja hozzá kedvenc fotóját a Smurf egyik tervéhez, vagy adja hozzá a nevét. Ez nemcsak egyedülállóvá és bonyolultabbá teszi a bögre, hanem sokkal könnyebben felismeri a nagy konyhai szekrényeket otthon vagy a munkahelyen. Ez az ajándék tökéletes születésnapi vagy iskolai ajándékként.

Smurfs ebéddoboz

Ha ebédlőt keresel, nem akarsz csak egy ebéddobozt, egy Smurfs ebéddobozt ! Nincs több szendvics, ami úgy néz ki, mint a palacsinta, amikor kiszállod a táskádból. Most ebédelhetsz veled anélkül, hogy aggódnád, hogy a szendvicset összeszorítod! Megállhatsz attól is, hogy ez a mandarin miatt aggódj, mert ezzel a félelmetes ebéddobozban is megmarad az utazások a táskádban! Adja hozzá a nevét a kedvenc Smurfs tervéhez, hogy egyedi legyen. Mostanra hiszem, ki fog élvezni egy kellemes ebédet!