• Minden ajándék saját fotóval és szöveggel
  • Szeretettel készítve
  • Több mint 2000 személyre szabott ajándék!
Gyors fordulat!
Egyenesen a címzett címére
Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel
Gyors fordulat!
Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!
Egyenesen a címzett címére
Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.
Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel
Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.

Szeretne Hollandiában a legmenőbb cégnél dolgozni?

Egy izgalmas munkát keres, ahol a karrierlehetőségei végtelenek, és a kollégák másodperceken belül barátokké válnak? Ha igen, a YourSurprise pontosan az Ön számára. Mindent megteszünk a nyüzsgő Zierikzee városból Hollandiában. Ajándékfejlesztés, tervezés, vásárlás, értékesítés, marketing és ügyfélszolgálat, mindent a központunkban tartunk. Más szavakkal: szuper hűvös és inspiráló hely a munkára! Ez az oka annak, hogy mindig a szenvedély és a meghajtó motivált szakembereinek vadászik. De a rugalmasság is elengedhetetlen, mivel a YourSurprise olyan gyorsan növekszik, hogy a felelősségei kibővülhetnek vagy változnak, mert a csapat egyre nagyobb. Soha nem fogsz unatkozni, mert minden nap a YourSurprise-nél fél. Hagyja, hogy az ötletei szabadon legyenek, és meglepődjenek a zseniális javaslatainkkal!

Van-e, ami egy olyan egyedi cég részévé válik, amely egyszerre szeretne átvenni a világot, személyes ajándékokkal mindenkinek?

Jelentkezzen keresztül

- Ön olyan ambiciózus szakember, aki csatlakozni kíván a félelmetes YourSurprise csapatához? Hívjon fel az alábbi telefonszámra, és meghívhatunk egy interjút.
Chris van der Wel
Chris

Közvetlen alkalmazása

Hétfő - Csütörtök: 8:30 és 21:00
Péntek - Szombat: 8:30 és 17:00

02/330 568 02

support@yoursurprise.hu

Te vagy a TopSurprise legfőbb tehetsége, de nem látja a keresett munkát? Kérjük, küldjön egy e-mailt a címre.