• Minden ajándék a saját képpeddel és szövegeddel készül
  • Szeretettel készítve
  • Több mint 2000 személyre szabott ajándék!

Szeretne Hollandiában a legmenőbb cégnél dolgozni?

Egy izgalmas munkát keres, ahol a karrierlehetőségei végtelenek, és a kollégák másodperceken belül barátokké válnak? Ha igen, a YourSurprise pontosan az Ön számára. Mindent megteszünk a nyüzsgő Zierikzee városból Hollandiában. Ajándékfejlesztés, tervezés, vásárlás, értékesítés, marketing és ügyfélszolgálat, mindent a központunkban tartunk. Más szavakkal: szuper hűvös és inspiráló hely a munkára! Ez az oka annak, hogy mindig a szenvedély és a meghajtó motivált szakembereinek vadászik. De a rugalmasság is elengedhetetlen, mivel a YourSurprise olyan gyorsan növekszik, hogy a felelősségei kibővülhetnek vagy változnak, mert a csapat egyre nagyobb. Soha nem fogsz unatkozni, mert minden nap a YourSurprise-nél fél. Hagyja, hogy az ötletei szabadon legyenek, és meglepődjenek a zseniális javaslatainkkal!

Van-e, ami egy olyan egyedi cég részévé válik, amely egyszerre szeretne átvenni a világot, személyes ajándékokkal mindenkinek?

Jelentkezzen keresztül

- Ön olyan ambiciózus szakember, aki csatlakozni kíván a félelmetes YourSurprise csapatához? Hívjon fel az alábbi telefonszámra, és meghívhatunk egy interjút. Chris van der Wel
Chris

Közvetlen alkalmazása

Hétfőtől péntekig érhető el 08.30–17.00 (CET)

(80) 088 259

Küldj e-mailt

Te vagy a TopSurprise legfőbb tehetsége, de nem látja a keresett munkát? Kérjük, küldjön egy e-mailt a címre.

Segíthetünk?
1 val vel