Gyors fordulat!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Gyors fordulat!

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.

18 ajándékokat

Mit mondanak ügyfeleink

Minden rendben ment, a törülköző és az italtartó doboz időben megérkeztek. Továbbra is csak dicsérni tudom a minőségi, precíz és gyors munkát!! :) Azonban kár, hogy az oldalról már nem lehet fényképes esernyőt rendelni.

Veronika tovább 15-5-2022

10 / 10

Reális fotó a termékről

Virányi tovább 10-5-2022

7 / 10

Szerintem így tökéletes.

Károly tovább 7-5-2022

10 / 10
9.9

392 vélemények

Lásd mind

Készítsd el saját, személyre szabott iPhone tokod

Ha eredeti iPhone tokot keresel, ragaszkodhatsz a szokásos tokokhoz, de miért ne lehetne egy kreatív és egyedi a saját képpel és szöveggel személyre szabott iPhone tokod? Tűnj ki a tömegből egy igazán egyedi tokkal. Készítsd el most a sajátodat!

iPhone tok a fotóddal

Ha van olyan fényképed, amelyet szeretnél újra és újra megnézni, használd fel azt az iPhone tok személyre szabásához, hogy minden alkalommal láthasd, amikor megragadod az okostelefonod. Legyen az partnerednek, családodnak, gyermekeidnek, szüleidnek, házi állatodnak vagy esküvői fényképed, az iPhone készüléked valóban eredeti lesz.

Feltöltheted a választott fényképet a felhasználóbarát online szerkesztőnkbe, és elhelyezheted azt, ahogyan szeretnéd, hogy egy olyan iPhone tokot hozz létre, amely pontosan úgy néz ki, mint a képen.

iPhone tok az egyik szórakoztató mintával

Ha érdekel egy iPhone tok létrehozása egy kisebb fotó használatával, kombinálhatod azt egyik menő mintával. Szivárványokat, banánt, virágokat, oroszlánokat, leopárd mintát, szíveket és még sok minden mást tartalmaz. Minden rajz lehetőséget kínál egy kis fénykép és az általad választott szöveg hozzáadására.

Saját tervezésű iPhone tok

Ha szeretsz kreatív lenni, és szívesebben testre szabnád a saját iPhone tokodat saját tervezéssel, akkor ezt itt megteheted. Egyszerűen töltsd fel a terved az online szerkesztőnkbe és pillanatok alatt elkészítheted saját iPhone tokod.

iPhone tokok a legújabb és a régebbi modellekhez

Itt, a YourSurprise oldalán találsz egy iPhone tokot szinte minden iPhone modellhez. Testreszabott tokot készíthetsz az iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone XR, valamint az iPhone 4, iPhone 5C, iPhone 6, iPhone 6S, iPhone 6 Plus, iPhone 7 Plus és iPhone 8 Plus készülékekhez.

Nincs minimális rendelési mennyiség

Nincs személyre szabott minimális rendelési mennyiség személyre szabott iPhone tokjainkhoz, ami azt jelenti, hogy egyetlen iPhone tok is személyre szabható.