Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

16 ajándékokat

Készítsd el saját, személyre szabott Samsung telefontoko

Ha eredeti Samsung tokot keresel, ragaszkodhatsz a szokásos tokokhoz, de miért ne lennél kreatív és megtervezheted a saját személyre szabott Samsung tokod? Tűnj ki a tömegből egy igazán egyedi telefontokkal. Készítsd el most a sajátod!

Samsung tok a fotóval

Ha van olyan fénykép, amelyet szeretsz újra és újra megnézni, használd fel azt a Samsung tok testreszabásához, hogy minden alkalommal láthasd, amikor megragadod az okostelefont. Legyen szó partnerednek, családodnak, gyermekeidnek, szüleidnek, háziállatoknak vagy esküvődnek fényképéről, Samsung-tokod valóban eredeti lesz.

A választott fényképet feltöltheted felhasználóbarát online szerkesztőnkbe, és elhelyezheted a személyre szabását ahogy szeretnéd, hogy olyan Samsung tokot hozz létre, amely pontosan úgy néz ki, ahogy képen.

A Samsung telefontok egy szórakoztató formatervezéssel

Ha érdekel egy Samsung-tok létrehozása egy kisebb fotó használatával, kombinálhatod azt az egyik mintánkkal. Szivárványokat, banánt, virágokat, oroszlánokat, leopárd mintát, szíveket és még sok minden mást választhatsz. Minden minta lehetőséget kínál egy kis fénykép és az általad választott szöveg hozzáadására.

Samsung tok, saját dizájnnal

Ha szereted a kreativitást, és szeretnéd, ha a Samsung tokod saját dizájnnal legyen testre szabva, akkor itt a lehetőség, hogy ezt megtedd. Egyszerűen töltsd fel a képet online a szerkesztőnkbe, és pillanatok alatt elkészítheted saját Samsung tokod.

Samsung tokok a legújabb és a régebbi modellekhez is

Itt, a YourSurprise oldalon találsz egy Samsung tokot szinte az összes Samsung modellhez. Testreszabott tokot készíthetsz a Samsung Galaxy S20 és a Samsung Galaxy S20 Plus, valamint a Samsung Galaxy A3, Samsung Galaxy J5 és Samsung Galaxy S8 Plus készülékekhez.

Nincs minimális rendelési mennyiség

A személyre szabott Samsung tokokhoz nincs minimális rendelési mennyiség, ami azt jelenti, hogy egyetlen Samsung tokot is személyre szabhatsz.