• Minden ajándék a saját képpeddel és szövegeddel készül
  • Szeretettel készítve
  • Több mint 2000 személyre szabott ajándék!
< Vissza
Fénykép telefon telefonok
Ajándékkereső
Szűrők megjelenítése
Szűrők elrejtése
Telefon modell
Telefon modell
típus
típus

Telefontok

Hogyan fogja megvédeni az összes fontos telefonszámát és önmagát a telefonon? Nincs mód arra, hogy elveszítse ezt az értékes dolgot, csak véletlenül a telefonját! A legjobb módja annak, hogy a telefont biztonságban tartsuk, egy megfelelő telefontok segítségével. Megtaláltad a tökéletes telefondobozt, de nem illik a telefonod modelljéhez? Ez a probléma a múlté! A YourSsurprise-nál számos különböző modellt kínálunk a telefonon, így mindig megtalálja az Ön számára elérhető telefont!

iPhone tok

Van iPhone készüléke, és olyan telefont szeretne, amely ugyanolyan egyedi, mint te? Igazán könnyű új iPhone tokot tervezni saját fotóval és szöveggel a szerkesztőben! Nem csak a legújabb iPhone-okkal foglalkozunk, hanem a régebbi modellek is! Azok, akik egy kicsit ügyetlenebbek, mint mások, örömmel fogják hallani, hogy vannak eseteink is. Ezekben az esetekben speciális gumi betét van, amely még jobban illeszkedik a telefonhoz. Hagyja, hogy a kreativitás áramlása megtörténjen, és hozzon létre egy iPhone-tokot, melyet minden alkalommal válaszolhat a telefonra!

Samsung tok

Soha nem találhat-e olyan telefont, amelyhez tetszett a design? Hagyd abba a keresést és kezdj el létrehozni! Tervezzen egyedülálló új Samsung tokot saját fényképeivel és szövegével, vagy válasszon színes tervezést a szerkesztőtől. Amellett, hogy a telefontok meglepőnek tűnnek, a telefon nagyon jól védett lesz. A személyre szabott Samsung tok a legjobb módja annak, hogy a készüléket biztonságban lehessen tartani az ütésektől és a karcolásoktól, míg a gombok és a kamera teljesen hozzáférhető marad. Ne aggódj az Android-felhasználók számára, rengeteg telefonkészülékünk van a különböző telefonmodellekhez!

Tablet tok

Helyette keres tablettát? Meg fogja találni, amit keres a YourSurprise! Ugyanolyan egyszerű, hogy a felhasználóbarát szerkesztőn belül egyedülálló táblagépet hozzon létre. Most végre el tudod helyezni az utolsó nyaralásod szép képét! A táblagépe nemcsak csodálatosan néz ki, hanem védve van a dudorodástól, zuhanástól és karcolástól. Tökéletes születésnap, érettségi vagy Vissza az iskolába ajándék !
Segíthetünk?
1 val vel