Gyors fordulat!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Gyors fordulat!

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.

Fénykép telefon telefonok
Ajándékkereső
Szűrők megjelenítése
Szűrők elrejtése
Telefon modell
Telefon modell
típus
típus
52 ajándékok: Telefontok
Mit mondanak ügyfeleink
9.9
Lásd mind 299 vélemények
Adél
tovább 26-11-21

"Tökéletesen teljesítették a kért megrendelésem. Meglepődtem, milyen gyorsan megérkezett. Igazi profizmus.."

10 / 10
Nikolett Vivien..
tovább 23-11-21

"Jó az ötlet! Gyors a szállítás! Igényes! Szuper ajàndék! "

10 / 10
Éva
tovább 22-11-21

"Szerintem minden egyszerűen, gördülékenyen haladt. Hamar megérkezett a rendelés! "

10 / 10

Személyre szabott telefontokok, amelyek tartalmaznak egy fotót és / vagy szöveget

Ha valóban egyedi telefontokot keresel, készítsd el sajátodat! Telefontokok mindegyike személyre szabható az általad választott fotó, szöveg és / vagy szórakoztató formatervezés segítségével. Tartsd telefonod biztonságban egy saját személyes és stílusos védőtokban.

Magad döntheted el, hogy nézzen ki a telefon tokja, ami nagyon klassz! Tűnj ki a tömegből az új telefon tokokkal, készítsd el sajátodat. Itt a YourSurprise oldalán találsz telefon tokokat mindenféle okostelefonhoz, a Samsungtól az iPhone-ig. Egyszerűen készítsd el saját tervedet a felhasználóbarát online szerkesztőnkben, mi pedig nagy gondossággal és fantasztikus minőségben kinyomtatjuk azt, az általad választott telefontokra.

Személyre szabott telefontok fotóval vagy mintával

Szerkesztőnk lehetővé teszi, hogy elkészítsd saját személyes remekműved az általad választott fénykép (ek) és / vagy szöveg felhasználásával, szórakoztató kivitelben. A YourSurprise-nál neked kell döntened, hogy nézzen ki a telefonod tokja. Egyszerűen adj hozzá fényképet vagy szöveget, és pillanatok alatt elkészíthetsz egy személyre szabott telefontokot!

A telefon tokokat nem csak nagyszerű létrehozni, hanem egy szórakoztató ajándékot is készíthetsz. Adj hozzá logót, cégnevet vagy csapat nevet egy telefontokhoz, hogy népszerűsítsd vele vállalkozásod, sportklubot vagy együttesed. Az összes telefon tok tetszés szerint testreszabható!

Nincs minimális mennyiség

Ha csak a saját telefontokod szeretnéd személyre szabni, megteheted! Nincs minimális rendelési mennyiség, ezért csak egy telefon tokot is rendelhetsz. Minden telefon tokot kézzel készítünk, nagy gonddal és figyelemmel.

Képes telefontok

Naponta hányszor kapod elő a telefonod a táskádból vagy a zsebedből? Gyakrabban, mint gondolnád! Nagyszerű ok arra, hogy saját, személyre szabott telefontokot készíts, amelyben az általad választott fotó (k) szerepelnek. A praktikus szerkesztőnk segítségével pillanatok alatt elkészíthetsz egy telefontokot a kedvenc fotóid felhasználásával. Keresd meg kedvenc ünnepi pillanataid, egy aranyos fényképet gyermekedről vagy egy menő fotót a partneredről, és nézheted őket minden alkalommal, amikor megragadod a telefonodat. Készítsd el személyre szabott telefontokod online a szerkesztőnkben, gyorsan és egyszerűen.