• Minden ajándék a saját képpeddel és szövegeddel készül
  • Szeretettel készítve
  • Több mint 2000 személyre szabott ajándék!
Gyors fordulat!
Egyenesen a címzett címére
Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel
Gyors fordulat!
Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!
Egyenesen a címzett címére
Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.
Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel
Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.
Mit mondanak ügyfeleink
9.8
Lásd mind 108 vélemények
Melinda
tovább 26-10-20

"Mindig maximálisan elégedett voltam! "

10 / 10
Erika
tovább 25-10-20

"Gyorsak es precizek. Ajanlom. "

10 / 10
Gyöngyi
tovább 25-10-20

"Minőségi áru és kedves,segítőkész,megoldás orientált ügyfélszolgálat. "

10 / 10
Eredeti iPhone tokok személyre szabott kialakítással!

iPhone tok

A legszebb iPhone tokok, amelyeket saját fotóval, szöveggel vagy személyre szabott design-mal nyomtattak! Védje iPhone készülékét eredeti módon, egyedi telefonos tokkal! Meglepetés a legszebb ajándékkal ! Különböző típusú iPhone-okhoz divatos esetek állnak rendelkezésre. Erős és erősen ellenálló szintetikus anyagból készült, karcmentes és fényes fényképezéssel. A telefontok teljesen kinyomtatva, oldalra és hátra, saját fotóval, szöveggel vagy személyes tervezéssel készülnek. A tok egyedi, vékony illeszkedése elegánsan tartja a telefont!

Megvédheti iPhone készülékét egy lökhárító telefonnal. Az Ön dizájnját egy kiváló minőségű alumínium fotólemezre nyomtatjuk, fényes karcálló bevonattal és szintetikus lökhárító burkolattal! Ez biztosítja az iPhone optimális védelmét. Vagy tervezzen egy kemény tokot, amelynek gumibevonattal még jobban illeszkedik az iPhone készülékéhez. Készítse el saját iPhone tokját a felhasználóbarát fotószerkesztőnkben!