• Minden ajándék a saját képpeddel és szövegeddel készül
  • Szeretettel készítve
  • Több mint 2000 személyre szabott ajándék!
Gyors fordulat!
Egyenesen a címzett címére
Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel
Gyors fordulat!
Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!
Egyenesen a címzett címére
Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.
Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel
Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.
Mit mondanak ügyfeleink
9.9
Lásd mind 101 vélemények
Gertrúd
tovább 16-10-20

"Minden szuper volt! Gyors, szép. Köszönöm! "

10 / 10
Szandra
tovább 14-10-20

"Minden a legnagyobb rendben volt sőt idő előtt megjött a csomag. Köszönöm szépen 😘 "

10 / 10
Zoltán
tovább 18-09-20

"Minden rendben volt! Remek termék! "

10 / 10
Kiváló minőségű Samsung tokok személyre szabott kialakítással!

Samsung tok

Különböző telefonok a Samsung okostelefonhoz, saját fotóval, szöveggel vagy személyre szabott tervezéssel! Védje meg a Samsung okostelefonját eredeti módon és meglepetéssel a legszebb ajándékkal ! Trendi tokjaink vannak különböző típusú Samsung okostelefonokhoz. Erős és erősen ellenálló szintetikus anyagból készült, karcmentes és fényes fényképezéssel. A telefontok teljesen kinyomtatva, oldalra és hátra, saját fotóval, szöveggel vagy személyes tervezéssel készülnek. A tok egyedi, vékony illeszkedése elegánsan tartja a telefont!

Tervezhet egy fényképes esetet is. A fotót és a szöveget kiváló minőségű alumínium fotólemezre nyomtatják fényes karcálló bevonattal! Ez biztosítja az okostelefon optimális védelmét. Legyen egyedi és válasszon egy előre tervezett esetünk közül! Tervezze meg saját telefontokát gyorsan és egyszerűen speciális fotószerkesztőnkben. Meglepetés egyedülálló és személyes fotó ajándékkal!