• Több mint 2000 személyre szabott ajándék!
  • Minden ajándék saját fotóval és szöveggel
  • Szeretettel készítve
Gyors fordulat!
Egyenesen a címzett címére
Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel
Gyors fordulat!
Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!
Egyenesen a címzett címére
Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.
Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel
Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.

Személyre szabott ágynemű

Mit mondanak ügyfeleink
9.9
Lásd mind 282 vélemények
Varga
tovább 16-10-21

"Gyors,precíz. "

10 / 10
Szabina
tovább 11-10-21

"Minden egyszerű és tökéletes volt. A rendelt ajándék is kifogásolhatatlan. Köszönöm. "

10 / 10
Fehér
tovább 11-10-21

"Gyors volt, precíz. "

10 / 10

Személyre szabott ágynemű saját fényképpel vagy mintával

Van olyan fényképed vagy mintaterved, amely sokat jelent neked, és szeretnél készíteni belőle valami szépet? A fényképet természetesen vászonra is kinyomtathatod, de mit szólnál egy paplanhuzathoz, amelyet a kedvenc fotód díszít? Függetlenül attól, hogy a legszebb nyaralásodról, az esküvődről, a lovadról vagy más háziállatodról, esetleg gyermekeidről készült a kedvenc képed, mi kiváló minőségben kinyomtatjuk neked egy gyönyörű ágyneműszettre. Nem tudsz választani a kedvenc fényképeid közül? Semmi gond: készíts belőlük látványos kollázst! Könnyedén használható online szerkesztőprogramunkban megtervezheted saját paplanhuzatodat.

Kreatív személyiség vagy, aki gyönyörű képeket és mintaterveket készít? Akkor tölts fel egy fájlt a szerkesztőprogramba, és nemsokára már saját tervezésű paplan alatt aludhatsz!

Nyomtatási minőség

A képeket a legkiválóbb minőségben nyomtatjuk. A nyomat tökéletesen belesimul az anyagba, a színek pedig nagyszerűen mutatnak. Ha az ágyneműt legfeljebb 40 fokon mosod, akkor garantáltan tartós lesz!

Paplanhuzat- és ágyneműméretek

A következő méretek rendelhetők:
* 100 x 150 (egyszemélyes)
* 140 x 200 (dupla)
* 200 x 200 (queen méret)
* 220 x 200 (king méret)
* 240 x 220 (franciaágy)
Párnás és párna nélküli szettek is elérhetők, így Te döntöd el, mennyit szeretnél költeni és mi tetszik a legjobban.

Nyomtatott párnával vagy anélkül

Párnás és párna nélküli szetteket is kínálunk, így Te döntöd el, hogy a párnákra is kerüljön-e nyomat. Azt is kérheted, hogy a párnákon más nyomat legyen, mint a paplanhuzaton. Ez azt jelenti, hogy a teljes szettet úgy állítod össze, ahogy csak szeretnéd. Dönthetsz például úgy, hogy a párnákra szöveg vagy dátum kerüljön.

Poliészter vagy pamut?

Anyagban a poliészter és a pamut közül választhatsz. Több dologtól is függ, melyik a számodra legmegfelelőbb anyag.

Pamut

A pamut erős, bőrbarát és nedvességszabályozó hatású. A pamut ideális választás azoknak, akik gyorsan kimelegszenek és gyakran izzadnak éjszaka. A pamut sok nedvességet képes felszívni, és nem fülled be.

Poliészter

A poliészter puha, könnyű és tartós. A poliészter jó választás, ha valakinek allergiája (például poratkákra) vagy légúti betegsége van. A poliészter szálak szerkezete sokkal zártabb, ami azt jelenti, hogy az atkák nehezebben telepszenek meg rajtuk. Szintetikus anyag lévén a poliészter jobban tartja a hőt, ezért a hidegre érzékenyebbek körében népszerű. A poliészter, akárcsak a pamut, könnyen mosható és gyorsan szárad.

Behajtószegély

Figyelem! Szinte minden ágynemű 20 cm-es behajtószegéllyel rendelkezik, kivéve a 150 x 100-as szettet.