• Minden ajándék a saját képpeddel és szövegeddel készül
  • Szeretettel készítve
  • Több mint 2000 személyre szabott ajándék!
< Vissza
Üzleti ajándékok
Ma megrendelt, ma szállították
Ma megrendelt, ma szállították
Minden ajándék

Üzleti ajándékok

Egy üzleti partner, ügyfél vagy kolléga ajándékának megkeresése nem mindig könnyű. A YourSurprise-nál mindig talál egy megfelelő ajándékot. Használjon fotót, szöveget vagy logót, hogy személyes ajándékot adjon az összes ajándékhoz. Minden ajándék nagyobb mennyiségben is rendelhető. A partnereknek és az ügyfeleknek szóló üzleti ajándékok küldése mellett nem lehet elfelejteni a saját csapatát! Lepje meg a recepciósját a nemzeti recepciós napon (május 2-án), csokoládéval vagy egy üveg borral. Az adminisztrációs szakemberek napján (április 27-én) megmutatod, hogy megbecsüljük az admin csapatot. A legjobb üzleti ajándékokat kerekítettük fel.

Személyre szabott bögrék

Ha meg akarsz lepni valakit (vagy egy csapatot), aki élvez egy csésze teát vagy kávét, válassza ki a személyre szabott bögréket ! A bögrék egyénileg személyre szabhatók, vagy nagy mennyiségben rendelhetők ugyanabban a designban. Adja hozzá a cég logóját, a tanszék nevét, vagy tegye különlegessé, és hozzon létre egy bögre mindenki nevével. Nem kell mindig várni egy születésnapot vagy különleges (nemzeti) napot, hogy értékelje a csapatát, ez az ajándék tökéletes minden alkalomra!

Személyre szabott laptophüvely

Vannak, akik nagyon elfoglaltak, és sokat utaznak a munkájukhoz, és az ülésről az ülésre ugrik. Mindig nagyon jól felkészültek és erős beszédeket és inspiráló előadásokat tartanak. Ez laptop nélkül nem lenne lehetséges. Ezért fontos, hogy a laptopot jól védje. A személyre szabott laptophüvely segítségével professzionálisnak vagy személyesnek tűnhet. A laptop emblémájára vagy a család képére nyomtassa ki a cég logóját és szlogenjét. Most már nem kell aggódnod a laptopod miatt, hogy összpontosíthatsz arra, hogy lenyűgöző, amit csinálsz!

Whisky ajándék

Észrevettél egy hatalmas üzletet, vagy lenyűgöző célt értek el? Ez ünnepeket igényel! Kezelje a csillag kollégáit vagy partnereit whisky ajándékkal . Kapcsolja be ezt az ajándékot valami személyesre úgy, hogy a saját fotójával és szövegével elkészíti a luxus fadobozt. A cég logóját vagy szlogenjét is használhatja. Az ízléses ajándék használata mellett, hogy megünnepeljük az elért eredményeket, akkor is felhasználható, ha valaki előléptetésre vagy nyugdíjba vonulásra kerül.
+ Olvass többet…
Segíthetünk?
1 val vel