• Minden ajándék a saját képpeddel és szövegeddel készül
  • Szeretettel készítve
  • Több mint 2000 személyre szabott ajándék!
Üzleti ajándékok
Ma megrendelt, ma szállították
Ma megrendelt, ma szállították
Minden ajándék

Üzleti ajándékok

Egy üzleti partner, ügyfél vagy kolléga ajándékának megkeresése nem mindig könnyű. A YourSurprise-nál mindig talál egy megfelelő ajándékot. Használjon fotót, szöveget vagy logót, hogy személyes ajándékot adjon az összes ajándékhoz. Minden ajándék nagyobb mennyiségben is rendelhető. A partnereknek és az ügyfeleknek szóló üzleti ajándékok küldése mellett nem lehet elfelejteni a saját csapatát! Lepje meg a recepciósját a nemzeti recepciós napon (május 2-án), csokoládéval vagy egy üveg borral. Az adminisztrációs szakemberek napján (április 27-én) megmutatod, hogy megbecsüljük az admin csapatot. A legjobb üzleti ajándékokat kerekítettük fel.

Személyre szabott bögrék

Ha meg akarsz lepni valakit (vagy egy csapatot), aki élvez egy csésze teát vagy kávét, válassza ki a személyre szabott bögréket ! A bögrék egyénileg személyre szabhatók, vagy nagy mennyiségben rendelhetők ugyanabban a designban. Adja hozzá a cég logóját, a tanszék nevét, vagy tegye különlegessé, és hozzon létre egy bögre mindenki nevével. Nem kell mindig várni egy születésnapot vagy különleges (nemzeti) napot, hogy értékelje a csapatát, ez az ajándék tökéletes minden alkalomra!

Személyre szabott laptophüvely

Vannak, akik nagyon elfoglaltak, és sokat utaznak a munkájukhoz, és az ülésről az ülésre ugrik. Mindig nagyon jól felkészültek és erős beszédeket és inspiráló előadásokat tartanak. Ez laptop nélkül nem lenne lehetséges. Ezért fontos, hogy a laptopot jól védje. A személyre szabott laptophüvely segítségével professzionálisnak vagy személyesnek tűnhet. A laptop emblémájára vagy a család képére nyomtassa ki a cég logóját és szlogenjét. Most már nem kell aggódnod a laptopod miatt, hogy összpontosíthatsz arra, hogy lenyűgöző, amit csinálsz!

Whisky ajándék

Észrevettél egy hatalmas üzletet, vagy lenyűgöző célt értek el? Ez ünnepeket igényel! Kezelje a csillag kollégáit vagy partnereit whisky ajándékkal . Kapcsolja be ezt az ajándékot valami személyesre úgy, hogy a saját fotójával és szövegével elkészíti a luxus fadobozt. A cég logóját vagy szlogenjét is használhatja. Az ízléses ajándék használata mellett, hogy megünnepeljük az elért eredményeket, akkor is felhasználható, ha valaki előléptetésre vagy nyugdíjba vonulásra kerül.
Segíthetünk?
1 val vel