< Vissza
  • Minden ajándék a saját képpeddel és szövegeddel készül
  • Szeretettel készítve
  • Több mint 2000 személyre szabott ajándék!
Minden Vissza az iskolába ajándék

Vissza az iskolába

Az ünnep vége, és itt az ideje, hogy újra menjen az iskolába. Ideje, hogy újra meglátogassuk az összes barátot és az (új) tanárt. Ez mindig izgalmas idő, és szeretne jól felkészülni az első napra. Győződjön meg róla, hogy reggelit eszik, a nap legfontosabb étele! Csomagolja be iskolai táskáját a könyvek, tollak, ceruzák, és ne felejtse el az ebédet.

Az első iskolai napon és a tanév hátralévő részén nem akarja elveszíteni a hűvös iskolai felszerelését . Tedd szuper könnyűvé felismerni a saját termékeidet, hozzáadva a nevedet és / vagy a fotót! Ez az iskolai felszerelésed szuper hűvösvé válik, és nem lehet összetéveszteni valakinek!

Tolltartó

Olyan pillanatokon, amikor szüksége van egy tollra vagy ceruzára, amit valahogy nem talál. Hogyan jönnek a tollak és a ceruzák ilyen könnyen? Mert nem a saját személyre szabott ceruzatokba helyezted őket! Most, hogy megoldottuk ezt a rejtélyt, fókuszáljunk a legcsodálatosabb ceruzahasználatra, amelyet az iskola eddig látott. Válaszd ki kedvenc fotóidat és barátaidat, a kedvenceidet, a bálványodat vagy a sportcsapatodat, és kinyomtatjuk a ceruza tokjára. Szeretne szöveget hozzáadni a ceruza tokjához? Semmi gond! A felhasználóbarát szerkesztőnkben rendkívül könnyű létrehozni a saját egyedi ceruzaházat.

Rajzkészlet

Készen állsz arra, hogy a szokásos ceruzatartót a következő szintre vigye? Lépj be a rajzkészlet varázslatos világába! Egy tollat keres? Ez a rajzkészletben van! Egy filctollat keres? Ott van! Szüksége van egy egyenes vonal rajzolására? Találd meg, hol találhatod az uralkodót? Ez a rajzkészlet igazi életmentő. Ez a tökéletes ajándék minden kreatív gyereknek. A rajzkészlettel a kis művészek remekművet rajzolhatnak mesterművet követően. Legyen felkészülve arra, hogy sok színes rajzot kapjon!

Uzsonnás doboz

A tanulás éhes! Győződjön meg róla, hogy a gyerekek egészséges ebédet fogyaszthatnak a csomagolásban, amire szüksége van a saját ebéddobozukban. Nem kell aggódnia, hogy elveszítik az ebéddobozukat . A YourSurprise kis segítségével létre tud hozni egy olyan ebédcsomagot, amely annyira hűvös, hogy minden nap szeretni fogják az iskolába. A saját szórakoztató fotóddal és színes szerkesztéssel a szerkesztőből önmagad tervezed meg. A saját nevével és fotójával az ebéddobozban leszel az, aki az ebédidőt egy kis buliba fordítja!

Személyre szabott tablet tok

A gyerekek házi feladatot kapnak, és szükségük van egy kis segítségre az interneten, hogy befejezzék? Egy kis tabletta segítségével minden alkalommal jó minőségűek lesznek. Balesetek történnek, így a legjobb, ha felkészülnek rájuk. Győződjön meg róla, hogy a tabletta körül van, hogy megvédje a zuhanástól, ütésektől és karcolásoktól. Csináld egyedülállóan a táblaszámítógépedet úgy, hogy saját maga készíted magadnak egy fotót vagy szöveget. Ki fogja meglepni ezt a csodálatos személyre szabott táblaszámítógépet ?
+ Olvass többet…
Segíthetünk?
1 val vel