Gyors fordulat!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Gyors fordulat!

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.

A pedagógusok fontos szerepet játszanak a gyermekek és a serdülők fejlődésében. A tanév végén szép gesztus, ha köszönetet mondasz gyermeked tanárának egy személyre szabott, kifejezetten neki szóló ajándékkal.

72 ajándékokat

Neked van48 tól től72 ajándékok megtekintve

Személyre szabott köszönőajándékok tanároknak

Ha menő ajándékot keresel a tanárod számára, a legjobb helyen jársz! A YourSurprise jópofa, személyre szabható ajándékokat kínál, amelyeket az általad választott fényképpel, szöveggel és/vagy névvel tehetsz különlegessé és egyedivé.

Ajándék az egész osztálytól

Tanárod biztosan nagyon örülne és büszke lenne, ha az egész osztálytól kapna ajándékot. Ha van egy klassz osztályképetek, csak töltsd fel az online Szerkesztőnkbe, amellyel villámgyorsan elkészül az osztályajándék. Választhatsz egy bögrét, egy szép díszcsempét az osztálytermébe vagy egy fényképpel és kedves üzenettel személyre szabott, finom csokoládét.

Mi mindenért mondhatsz köszönetet a tanárodnak?

A köszönetre ugyan nem kötelez semmilyen szabály, de egy kis ajándékkal nagy örömet szerezhetsz. Lehet, hogy szuper tanévet zártál, vagy a tanárod különösen sokat segített neked, esetleg búcsúzol, mert jövőre elmész a suliból. Ezek mind remek alkalmak arra, hogy kifejezd tanáraid felé a megbecsülésedet.

Népszerű ajándékok tanárok számára

Tehát ajándékot akarsz adni a tanárodnak, de még nem tudod, mi lenne az igazán megfelelő? Meríts ihletet a 10 legnépszerűbb tanárajándék közül: *Ha tanárod szívesen teázik vagy kávézik, egy személyre szóló, gyönyörű bögrének vagy gravírozott teáscsészének biztosan örülni fog. *Ha csokirajongó, imádni fogja a neki készült doboz csokit, a csokoládétáviratot, a Milka ajándékdobozt vagy a Tobleronet. Mindegyik csokiajándékunkat egyedivé teheted egy fényképpel és/vagy egy személyes üzenettel. *Vagy olyan tanárod van, aki mindent felír? Ha igen, akkor egy személyre szóló jegyzetfüzet biztosan boldoggá teszi! Nálunk többféle típust is találsz, és ezek mindegyikét a magad választotta szöveggel és/vagy képekkel teheted személyessé. *Ki ne örülne egy egéralátétnek, amelyen a saját fotója vagy az osztály fényképe díszeleg? *Az osztálytermét pedig tökéletesen feldobhatod egy vicces fotót és szöveget ábrázoló díszcsempével. *Ha a tanárod mindig tart az asztalán egy pohár vizet, talán örömmel váltana egy neki készült, személyre szabott vizes palackra. *Egy másik remek ajándék lehet egy személyre szóló tálca a tanáriba. A tanárodnak így minden kávézás alkalmával eszébe jutsz majd az osztállyal együtt!

Rengeteg minta közül válogathatsz

Csak válaszd ki online Szerkesztőnkben a különféle mintákat, például: * Köszönöm [Placeholder for Family name] tanárúr/tanárnő! * Szuper tanár * Ön a legjobb tanár * Köszönöm a nagyszerű évet

Rendkívül gyorsan dolgozunk, így ha ma megrendeled az ajándékot, hamarosan kézhez veheted. Akár azt az opciót is választhatod, hogy az ajándékodat közvetlenül a tanár címére vagy az iskolába szállítsuk ki.