Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Az apák napja egyedülálló alkalom arra, hogy kifejezd a háládat és szeretetedet az édesapád iránt, és egy olyan ajándék, amelyet egyedivé és személyessé lehet tenni, mindig jó választás. Fedezd fel apák napi ajándék kínálatunkat! 

194 Ajándékok

48 ajándékot láttál a 194 -ból/-ből.

Apák napi ajándék

Apák napja közeleg! Szeretnéd megtalálni a tökéletes ajándékot csodálatos apukádnak? Itt a lehetőség hogy saját magad tervezd meg az ajándékát, így biztosra mehetsz hogy tetszeni fog neki. Mit szólsz egy finom Toblerone-hoz, saját képpel és szöveggel? Vagy ízletes bonbon személyre szóló üzenettel és képpel? Szeretnénk segíteni abban, hogy valami egyedi apák napi ajándékot alkoss, amivel kifejezheted hogy mennyire fontos a számodra.

5 eredeti ajándék az Apák napjára

Ha az eredetiség az, amit célul tűztél ki, mert nem csak drága ajándékot szeretnél, akkor kövess néhány tippet, hogy igazán egyedi ajándékot hozz létre. Itt van néhány ajándékötlet, ami neked való:

 1. Egy személyre szabott kártya az apukádnak egy verssel, amit neki szánsz. A belsejére beletehetsz egy utalványt egy napra, amit veled tölthet. Nincs is jobb annál, mint minőségi időt tölteni együtt!
 2. Egy puha párna az apukádnak, amin egy családi fotó kollázsa van
 3. Egy személyre szabott könyv, amiben felsorolod az összes okot, amiért az apukád a legjobb az egész világon!
 4. Egy személyre szabott puzzle az apukádnak, kedvenc fotótokkal
 5. Egy hatalmas csoki az apáknak, akik szeretik a csokoládét, és nem tudnak édes pillanatok nélkül élni.

A legjobb Apák napi ajándék ötletek

Ha a tökéletes ajándékot keresed az Apák napjára, akkor jó helyen jársz. Nézd meg a legjobb Apák napi ajándékkategóriákat, hogy segítsünk megtalálni az ideális ajándékot az életedben lévő különleges férfi számára:

 • Apák napi poharak: bortól a sörig minden italhoz van egy egyedi pohár az apukádnak!
 • Apák napi sör: személyre szabott dobozokkal, sörös ajándékcsomagokkal, válaszd ki a kedvencet és készíts egy egyedi ajándékot
 • Apák napi csokoládé: finom csokoládé az apukád kedvenc márkájából.
 • Apák napi bőr ajándékok: a pénztárcától az övön át a legmagasabb minőségű ajándékokig, egyedi gravírozással a bőrön.
 • Apák napi kulcstartók: adj hozzá egy nevet, fotót vagy szöveget a kulcstartóhoz a tökéletes apák napi ajándékért.

A gasztro kedvelő apáknak

Az apák napja egy különleges alkalom arra, hogy megmutassuk, mennyire értékeljük az apáinkat. Ezen a napon szeretnénk meglepni őket valami különlegessel, ami emlékezetessé teszi az ünnepet. Ha az apád szeret sörözni, főzni vagy nosztalgiázni, akkor olyan ajándékot választhatsz számára, amely tökéletesen illik az érdeklődési körébe.

Sörös, boros vagy whiskys poharak ajándékozása

A legjobb ajándék egy gasztronómiai élvezeteket kedvelő apának természetesen egy söröspohár, borospohár vagy whiskys pohár. Ha szeretnéd személyessé tenni az ajándékot, akkor válaszd ki a megfelelő poharat, és adj hozzá egy nevet vagy szöveget a kiválasztott mintához. Az üvegbe gravírozott minta nem csak személyesebbé teszi az ajándékot, de mosogatógépben is könnyen tisztítható. A poharak mellett számos sörkészletet is ajánlunk, nemzetközi Német, Belga és Holland sörökkel.

Apáknak akik szeretnek főzni

Ha az apukád szívesen tölti az idejét a konyhában, és gyakran készíti el kedvenc ételeid, akkor jó helyen jársz! Sokféle ajándékjavaslatunk van a szakács apukák számára. Például egy fényűző bőrkötény, amelynek gravírozott felirata az apukád neve. Vagy egy gyönyörű fa vágódeszka, amelyen az apukád nevének gravírozása szintén személyesebbé teszi az ajándékot.

Menő apukák kedvenc ajándékai

Ha az apukád imádja az egyedi, személyes dolgokat, akkor egy nyomtatott póló lehet az ideális ajándék számára. Lehet, hogy egy vicces rajzzal díszített póló a legjobb választás, vagy egy olyan póló, amelyen az apukád neve és egy személyes üzenet szerepel, amivel a tudtára adhatod hogy ő a legjobb apuka. Csak válaszd ki a mintát és mi nagy gondoskodással és szeretettel nyomtatjuk az ötletedet a pólóra.

Nosztalgikus ajándékötletek apáknak

Ha szeretnél valami igazán különleges ajándékot adni az apák napjára, érdemes lehet nosztalgikus ajándékok között kutakodni. Az ilyen ajándékokkal ugyanis könnyedén felidézheted az évekkel ezelőtti emlékeket, és nagy örömet okozhatsz az édesapádnak vagy nagyapádnak.

Nosztalgikus bögrék

A nosztalgikus bögrék kiváló ajándékötlet lehetnek, ha szeretnél egy személyre szabott ajándékot adni. Ma már számos olyan webshop van, ahol különböző mintázatok közül válogathatsz. Választhatsz olyan bögrét, amelyen a családi fotótok szerepel, vagy akár olyat is, amelyen a kedvenc idézeted vagy mondásod van.

Fotóalbumok

A fotóalbumok is nagyszerű ajándék lehetnek, ha szeretnél egy olyan emléket adni, amelyet az apád vagy nagyapád sokáig megőrizhet. Válogathatsz a különböző méretű, anyagú és stílusú albumok között, hogy biztosan megtaláld a legjobb megoldást. Ha szeretnél különlegesebb ajándékot adni, akkor pedig elkészíthetsz egy saját képekkel és emlékekkel teli albumot is.

Kis apák napi infó

Tudtad, hogy az apák napját különböző országokban különböző napokon ünneplik? Spanyolországban, Olaszországban és Portugáliában az apák napját március 19-én ünneplik. Németországban az apák napja májusban van és Hollandiában csak júniusban. Annak ellenére, hogy az időpontban eltérések vannak egyes országokban, tudomásunk szerint az apák napját egész európában ünneplik.

A szándék a fontos!

Ne felejtsük el, hogy az ajándékozásnál nem a méret vagy az érték a lényeges, hanem az, hogy a szívünkből jön. Az apák napján az apád vagy nagyapád számára az a legfontosabb, hogy tudja, gondolsz rá és értékeled az évek során nyújtott támogatását. Ezért érdemes lehet egy személyes ajándékot adni, amely megmutatja, mennyire fontosak számodra az ő emlékei és a közös pillanatok. És ne feledjük, az ajándékozás művészete abban rejlik, hogy boldogságot adunk és kapunk, így ne habozzunk ajándékozni az apák napján sem!

Apák napja ajándékok nevelőapukának

Míg a biológiai apák gyakran a középpontban állnak ezen ünnep alkalmából, ugyanolyan fontos felismerni a bónuszapák által tett jelentős hozzájárulást. A bónuszapák, más néven mostohaapák vagy apai szerepkörben lévő férfiak azok, akik választják, hogy szeretik és támogatják azokat a gyerekeket, akik biológiailag nem az övék. Ezen Apák napján ismerjük el a fontos szerepüket és fedezzük fel az értékes módokat, hogy megünnepeljük és kifejezzük hálánkat ezeknek a figyelemre méltó embereknek.

A bónuszapák alapvetően alakítják a gyerekek életét, valamint iránymutatást és támogatást nyújtanak. Ezen Apák napján lepd meg egyedi nevelőapás ajándékkal, valamivel, amivel megköszönheted neki és szeretetet adhatsz neki. Itt van néhány ötlet:

 • Fejezd ki a háládat egy menő kártyával, amelyen Apák napja üzenet szerepel Ajándékozz neki egy palackot a kedvenc italából

Gyűjtsd össze a legjobb emlékeiteket egy keretezett fénykép vagy fotóalbum készítéséhez

Adj neki egy praktikus ajándékot, amit mindennapi életében használhat, miközben Rád emlékezteti. Néhány szuper ötlet: Egy gravírozott bőr pénztárca, hímzett fürdőköpeny vagy személyre szabott kulcstartó.

Tiszteld a kivételes bónuszapukádat, azt, aki átveszi az apaság felelősségeit, függetlenül a biológiától, és szeretettel, iránymutatással és elkötelezettséggel alakítja a gyerekek életét.