Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Az életben sok olyan pillanat van, amely megérdemli, hogy megünnepeljük; egy munkahelyi évforduló, eljegyzés, házassági évforduló stb. Évfordulóra keresel ajándékot? Tedd egyedivé fényképpel és/vagy szöveggel!

211 Ajándékok

48 ajándékot láttál a 211 -ból/-ből.

Házassági és munkahelyi évfordulós ajándékok

Az évfordulók fontos ünnepek, legyen szó munkahelyi vagy hosszú kapcsolatban elért mérföldkövekről. Vannak olyan emberek, akik minden évben szeretnék megünnepelni az évfordulójukat, és meglepnék a partnerüket ajándékkal. Valamint vannak olyanok is, akik csak egy fontos mérföldkő után, például 25 vagy 50 év házasság után szeretnének valami különlegeset adni szerelmüknek .

Az ideális ajándék megtalálása nagyon nehéz lehet... az utolsó dolog, amit akarsz, az az, hogy csalódást okozz az ajándékozottnak. Bízz a YourSurprise-ban, ahol sok eredeti és egyedi ajándékötletet találsz, hogy megmutathasd, mennyire fontos neked az a személy! Ha viszont meghívást kaptál egy házassági évfordulóra, és nem tudod, milyen ajándékot adj, akkor ne aggódj, mi segítségünk. Segítünk abban, hogy jó benyomást kelts, és valami különlegeset adj az ifjú pár számára.

Ajándékok évfordulóra

Szüleid hamarosan 50 éve házasok? Vagy kollégád hamarosan 10 éve dolgozik a cégnél? Ezt természetesen meg kell ünnepelni! Az évfordulók szép pillanatok, amikor összegyűlhet a család, és visszatekintünk az elmúlt évekre. Hamarosan egy évfordulót ünnepelsz? Természetesen ehhez egy egyedi ajándék dukál. Egy személyre szabott évfordulós ajándékkal különlegessé teheted ezt a pillanatot.

Házassági évfordulós ajándékok

Végigjártál már ezer boltot, és még online is kerested az ajándékokat, de sikertelenül? Először is, gondolnod kell arra, hogy az ajándékozottak egy szerelmes párt alkotnak, és valószínűleg szeretnének olyan ajándékot kapni, amely kapcsolódik egy érzelemhez, egy ajándékot, amely visszaadja nekik azokat az időket, amelyeket együtt töltöttek. Ha nem tudsz fotót készíteni vagy nincs egy szép fotód, akkor választhatsz valami más különlegeset, hogy meglepd az ifjú párt. Az egyik legjobb ajándékötlet a képek nélküli opciók között a gravírozott pezsgőpohár szett (ennél az ajándéknál lehet választani, hogy a fa dobozt vagy a poharakat gravírozzák, mindkét esetben személyre szabható a házaspár nevével vagy a "20 év", "30 év" vagy "50 év" szavakkal); személyre szabott csokoládéval, például a csoki üzenettel, ami egy különleges üzenetet hordoz a házaspárnak; vagy személyre szabott kártyával, ami ideális, ha szűkös a költségvetésed, és mégis szeretnél eredeti lenni, egy személyre szabott üzenettel az üdvözlőlapodon.

Ha 5, 10 vagy 25 éve házasok, akkor ez természetesen ok az ünneplésre. Az ötödik év a fa, a tizedik év az ón, a huszonötödik év az ezüst, az ötvenedik év pedig az arany házasság évfordulója. Természetesen különleges ajándékot szeretnél vásárolni az ilyen napokra a szüleidnek, barátaidnak vagy ismerőseidnek. A legnépszerűbb ajándék a fotóalbum a múltbéli fényképekkel, de mi magunk is szeretjük azon az ötletet, ahol gravírozott pezsgőspoharakat adjunk ajándékba, amelyek egyedileg vannak gravírozva névvel.

Biztos, hogy ha egy finom üveg pezsgővel is megajándékozod őket, melyre a házaspár fotója van nyomtatva, az igazán különleges ajándéknak számít. Az eredeti esküvői fotójukat például rányomtathatod az üvegre és egyéni üzenettel ki is egészítheted. Biztosak vagyunkk benne, hogy ha már régóta együtt vannak, és régen volt az esküvőjük, ez az ajándék nagyon kedves lesz számukra. Néhány javaslatunk a saját házassági évfordulótokra: meglepheted a férjedet vagy a feleségedet egy gyönyörű vászonképpel, melyen az egyik legszebb közös fotótok látható.

Esküvői évfordulók Hollandiában

Tudtad, hogy Hollandiában az CBS nyomon követi, hogy évente hány házaspár ünnepli az esküvői évfordulóját? A statisztikák szerint 2018-ban majdnem 53 000 pár ünnepelte az 50. házassági évfordulóját. Több mint 13 000 pár pedig az 60. évfordulóját, míg 309 boldog házaspár még az 70. évfordulójukat is megünneplhette. Milyen különleges pillanat lehet az? És hogyan csinálják? Mi is kíváncsiak vagyunk a titkukra, de talán az a titok a jó házasság titka, hogy sok ajándékot adunk ;)

Legjobb házassági évfordulós ajándékok férfiaknak

Közeledik a házassági évfordulótok és még mindig nem találtál ajándékot a párodnak? Valószínű, hogy ő is ugyanabban a helyzetben van, de a YourSurprise ezért van, hogy segítsen megtalálni a tökéletes ajándékot a barátodnak vagy férjednek. A különleges ajándékok közé tartozik egy ékszer, például egy bőr karkötő a nevével; egy vicces boxeralsó fényképpel vagy egy üveg a kedvenc italából. Sok ötletet és tippet találhatsz az ajándékok férfiaknak oldalon a honlapunkon.

Legjobb házassági évfordulós ajándékok nőknek

Napról napra növekszik a szeretet a barátnőd iránt, és egy évfordulót ünnepeltek ? Még akkor is, ha nem szerveztél különleges eseményt, vagy úgy döntöttetek, hogy kicsiben ünnepeltek, az ajándék kötelező! Választhatsz olyan ajándékot, amellyel elkényezteted őt, például egy szépségszett illatos tusfürdővel, vagy meglepheted őt egy boros pohár készlettel a nevével. Széles választékából választhatnak a csokoládé és cukorkák kedvelői. Fedezd fel az összes ajándékok nőknek oldalunkat.

Milyen ajándék illik a házassági évfordulóhoz...

Milyen ajándék illik az évek számához, amennyi ideje a párok házasok? Mit adhatsz egy párnak, akik az első házassági évfordulóját ünnepli? Vagy akik 2,5 éve vannak házasok? Az eredeti ajándékötletek kitalálása nehéz feladat lehet. Minél régebb óta házasok, annál nehezebb lesz. Egy ötéves évfordulóra drágább ajándékot adunk, mint az első évfordulóra? Mit adunk tízéves évfordulóra, vagy a huszonötödikre, az ötvenedikre? És mennyit költenél erre? Persze attól is függ, hogy az évfordulóra a párkapcsolatodban kívánsz ajándékot adni, vagy más párnak ajándékozol.

Akárhogy is, a legnépszerűbb ajándékok évfordulóra a következők:

  • Egy finom palack pezsgő gravírozott pezsgőspoharakkal.
  • A legszebb esküvői fényképek nagyítása, akár alumíniumon, vásznon vagy forrexen.
  • Egy közös bakancslista-könyv, hogy tervezni tudjátok a közös időtöltést az elkövetkező időszakra.
  • Egy szép gravírozott boros ajándékcsomag.
  • Egy fantasztikus virágcsokor.

Ötletek egy éves évfordulós ajándékok nőnek és a férfinak

Egy éves együttlét után az ember jobban megismeri a másik személyiségét, szokásait, tulajdonságait és hiányosságait. Az első évforduló fontos mérföldkő, a kapcsolat hivatalosan komolyabbá vált. Valószínűleg már kimondtátok a "szeretlek" szót, eltöltöttétek az első nyaralástokat, és adtatok már egymásnak ajándékokat. Az első évforduló magas elvárásokat kelt, különösen akkor, ha ajándékot kell választani az első évben. Mit adhatsz az első évben ajándékba?

Egy mindig kedvelt ajándék egy személyre szabott fotóalbum, amelyben az elmúlt évben együtt töltött összes pillanatot összegyűjtöd. Népszerűek a fényképes ajándékok is, mint például egy poszter, egy szív alakú személyre szabott óra vagy egy puha plüssállat. Ne aggódj túl sokat azon, hogy megtaláld a tökéletes ajándékot, inkább gondolj valami olyanra, ami jelentőséggel bír a közös életetekben, valami, ami tudatja vele, mennyire szereted őt.

Házassági évfordulós ajándékok szülőknek

Amikor anya és apa együtt ünneplik házassági évfordulójukat, talán szeretnék ezt a pillanatot együtt megosztani a családdal is. Végtére is, nem minden nap érnek el ilyen fontos mérföldkövet! Lehet, hogy 25 évet ünnepelnek együtt, és úgy döntöttek, hogy bulit rendeznek, vagy keresik az ajándékot egy 50. évfordulós vacsorára. Mindenképpen szép dolog ajándékot kapni a gyerekektől, olyat, ami visszaidézi a szerelmük fontos pillanatait. Választhatsz külön ajándékot anyának vagy apának, vagy közös ajándékot, amit együtt élvezhetnek.

Még több ötlet? Adhatsz nekik egy élményt, mint egy szállodai tartózkodást, amit egy videóval kísérsz, vagy személyre szabott poharakat vagy köntösöket készíthetsz a nevükkel.

Esküvői fotók felhasználása ajándékokhoz

Természetesen nagyon szép dolog elővenni a házassági fotókat és azokat beépíteni az ajándékba. Különösen akkor, ha az esküvő már rég volt, szép lehet újra látni a régi képeket. Biztosak vagyunk benne, hogy az érintett pár is nagyon örülni fog ennek. Ha nincsenek digitális képeid az esküvői fotókról, készíts jó minőségű fotót az eredeti képről a mobiltelefonoddal, vagy szkenneld be a képet. Az esküvői fotókat felhasználhatod különböző személyre szabott ajándékok elkészítéséhez. Az oldalon található fényképes ajándékok között meg tudod nézni, milyen szép ajándékokat adhatsz a szép esküvői fotóból.

Munkahely évforduló

Ha a kollégád 5, 7,5, 10 vagy 12,5 éve dolgozik, akkor ez természetesen valami, amire érdemes figyelni. Milyen szuper, ha megleped ezt a kollégát egy személyre szabott pólóval, amelyen a legkínosabb fotó van az egyik céges buliról? Ha szeretnéd valamivel komolyabbra venni, akkor természetesen egy vicces felirattal ellátott bögrét is nyomtathatsz. Ha a kollégád igazi édesszájú, akkor biztosak vagyunk benne, hogy személyre szabott cukorkás dobozzal vagy Milka ajándékcsokoládéval jó pontokat szerzel. Ha a kollégád minden péntek esti buliban vagy céges partin túl sokat iszik, lepd meg egy egy saját nevével ellátott sörös korsóval vagy borospohárral!

Ha az egész cég tudhatja

Szeretnéd még feltűnőbbé tenni? Akkor rendelj egy saját szöveggel és számmal ellátott közlekedési táblát, és helyezd el a boldog kolléga közelében. Ez remek ötlet lehet, ha a kollégád 30, 40 vagy 50 éves lesz.

Mit tehetsz munkaadóként

Ha Te vagy a munkaadó, és felelős vagy a munkatársak évfordulós ajándékainak kiválasztásáért, akkor fontos feladatod van. Sok ember számára nagyon fontos pillanat, ha 5 vagy 7,5 éve dolgozik egy cégnél, és nagyra értékelik, ha a munkaadójuk is megemlékezik erről. Nem kell azonnal egy drága vacsorát ajándékozni egy sok csillagos étteremben. Egy pezsgő palack a cég logójával, a jubiláló nevével és egy képpel sok dolgozó értékelni fog.

A legnépszerűbb ajándékok munkahelyi évfordulóra

Őtleteket keresel az ajándékokhoz azoknak a dolgozóknak, akik 5, 10, 12,5 vagy még hosszabb ideje dolgoznak a cégnél? Segítünk neked néhány ötlettel:

  • Mit szólnál egy finom pezsgőhöz, aminek az etikettjét a cég arculatához igazítjuk?
  • Vagy egy szép gravírozott toll a jubilálónak?
  • Persze lehetőséged van egy finom bort is személyre szabni egy saját tervezésű címkével.

A gesztus a fontos!

Az ajándéknak nem feltétlenül kell drágának lennie, sok embernek a gesztus fontosabb. A kollégáknak fontos, hogy megünnepljék az évfordulójukat és érezzék, hogy fontos elemei a munka .