Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Az élet néha nehéz Küldj vigaszt egy nehéz időszakot átélő ismerősödnek egy „gyógyulj meg hamar

58 ajándékokat

Neked van48 tól től58 ajándékok megtekintve

Kívánj jobbulást egy személyre szabott ajándékkal

A YourSurprise kedves és személyes ajándékokat kínál, ha jobbulást szeretnél kívánni valakinek. Ha nem is gyógyíthatsz meg valakit, és nem szüntetheted meg a fájdalmát, egy kis időre talán segíthetsz neki, hogy jobban érezze magát. A legtöbb emberen már az is segít, ha tudják, hogy gondolnak rájuk. Ingyenes üzenetkártyát is hozzáadhatsz, amelyen jobbulást kívánhatsz az illetőnek. Az se gond, ha nem tudod személyesen átadni az ajándékot: mi majd kiszállítjuk helyetted a megadott címre. Ez azt jelenti, hogy az ajándékot közvetlenül elküldheted valaki otthonába vagy a kórházba.

Ajándékok, melyekkel jobbulást kívánhatsz

A betegség nem éppen kellemes dolog, ezért a legtöbb beteg örül, ha megpróbálják egy kicsit felvidítani. Például személyre szabott képeslappal, csokoládéval vagy plüssfigurával. Minden ajándékunkat személyre szabhatod egy általad kiválasztott fotóval és/vagy felirattal. A figyelmes, egyedi ajándéknak mindenki örül.

Műtét utáni jókívánságok

Jobbulást szeretnél kívánni valakinek műtét vagy betegség után? Ezt legjobban olyan ajándékokkal teheted meg, mint a cuki plüssfigurák, a puha takarók vagy a kedves üdvözlőlapok!

Személyre szabott cuki plüssfigura

A cuki, puha plüssmackótól mindenki egy kicsit jobban érzi magát, különösen akkor, ha személyesen neki szól. A YourSurprise plüssfiguráinak saját pólója van, amelyre rányomtatható a kiválasztott név és/vagy fotó, így teljesen egyedi ajándékkal szerezhetsz örömet a megajándékozottnak.

Ajándék csokoládé

Ha az állapota lehetővé teszi, a beteg mindig szívesen fogad egy finom csokoládét. Készíts csokoládéüzenetet, amelyben személyes jókívánságaidat csokoládébetűkkel írhatod le!

A tökéletes extra

Személyes ajándékodhoz ingyenes üzenetkártyát is hozzáadhatsz, saját szöveggel. A megrendeléskor kiválaszthatod, hogy az üzenetkártyát automatikusan hozzáadjuk az ajándékhoz.