Gyors fordulat!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Gyors fordulat!

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.

Kívánj jobbulást egy személyre szabott ajándékkal

A YourSurprise kedves és személyes ajándékokat kínál, ha jobbulást szeretnél kívánni valakinek. Ha nem is gyógyíthatsz meg valakit, és nem szüntetheted meg a fájdalmát, egy kis időre talán segíthetsz neki, hogy jobban érezze magát. A legtöbb emberen már az is segít, ha tudják, hogy gondolnak rájuk. Ingyenes üzenetkártyát is hozzáadhatsz, amelyen jobbulást kívánhatsz az illetőnek.
Az se gond, ha nem tudod személyesen átadni az ajándékot: mi majd kiszállítjuk helyetted a megadott címre. Ez azt jelenti, hogy az ajándékot közvetlenül elküldheted valaki otthonába vagy a kórházba.

Ajándékok, melyekkel jobbulást kívánhatsz

A betegség nem éppen kellemes dolog, ezért a legtöbb beteg örül, ha megpróbálják egy kicsit felvidítani. Például személyre szabott képeslappal, csokoládéval vagy plüssfigurával. Minden ajándékunkat személyre szabhatod egy általad kiválasztott fotóval és/vagy felirattal. A figyelmes, egyedi ajándéknak mindenki örül.

Műtét utáni jókívánságok

Jobbulást szeretnél kívánni valakinek műtét vagy betegség után? Ezt legjobban olyan ajándékokkal teheted meg, mint a cuki plüssfigurák, a puha takarók vagy a kedves üdvözlőlapok!

Személyre szabott cuki plüssfigura

A cuki, puha plüssmackótól mindenki egy kicsit jobban érzi magát, különösen akkor, ha személyesen neki szól. A YourSurprise plüssfiguráinak saját pólója van, amelyre rányomtatható a kiválasztott név és/vagy fotó, így teljesen egyedi ajándékkal szerezhetsz örömet a megajándékozottnak.

Ajándék csokoládé

Ha az állapota lehetővé teszi, a beteg mindig szívesen fogad egy finom csokoládét. Készíts csokoládéüzenetet, amelyben személyes jókívánságaidat csokoládébetűkkel írhatod le!

A tökéletes extra

Személyes ajándékodhoz ingyenes üzenetkártyát is hozzáadhatsz, saját szöveggel. A megrendeléskor kiválaszthatod, hogy az üzenetkártyát automatikusan hozzáadjuk az ajándékhoz.