• Több mint 2000 személyre szabott ajándék!
  • Minden ajándék saját fotóval és szöveggel
  • Szeretettel készítve
Gyors fordulat!
Egyenesen a címzett címére
Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel
Gyors fordulat!
Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!
Egyenesen a címzett címére
Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.
Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel
Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.
Minden Jobbulást ajándék
Mit mondanak ügyfeleink
9.9
Lásd mind 269 vélemények
Nikolett
tovább 20-09-21

"Minden tökéletes volt, 3 nappal a várható szállítás előtt megérkezett a csomag, nagyon elégedett voltunk.."

10 / 10
Mirella
tovább 03-09-21

"Everything was perfect, the shipping was so quick. "

10 / 10
Veronika
tovább 30-08-21

"Időben megérkezett az uzsonnásdoboz! Minden a legnagyobb rendben volt! Minőségi termék!! Nagyon jól .."

10 / 10

Kívánj jobbulást egy személyre szabott ajándékkal

A YourSurprise kedves és személyes ajándékokat kínál, ha jobbulást szeretnél kívánni valakinek. Ha nem is gyógyíthatsz meg valakit, és nem szüntetheted meg a fájdalmát, egy kis időre talán segíthetsz neki, hogy jobban érezze magát. A legtöbb emberen már az is segít, ha tudják, hogy gondolnak rájuk. Ingyenes üzenetkártyát is hozzáadhatsz, amelyen jobbulást kívánhatsz az illetőnek.
Az se gond, ha nem tudod személyesen átadni az ajándékot: mi majd kiszállítjuk helyetted a megadott címre. Ez azt jelenti, hogy az ajándékot közvetlenül elküldheted valaki otthonába vagy a kórházba.

Ajándékok, melyekkel jobbulást kívánhatsz

A betegség nem éppen kellemes dolog, ezért a legtöbb beteg örül, ha megpróbálják egy kicsit felvidítani. Például személyre szabott képeslappal, csokoládéval vagy plüssfigurával. Minden ajándékunkat személyre szabhatod egy általad kiválasztott fotóval és/vagy felirattal. A figyelmes, egyedi ajándéknak mindenki örül.

Műtét utáni jókívánságok

Jobbulást szeretnél kívánni valakinek műtét vagy betegség után? Ezt legjobban olyan ajándékokkal teheted meg, mint a cuki plüssfigurák, a puha takarók vagy a kedves üdvözlőlapok!

Személyre szabott cuki plüssfigura

A cuki, puha plüssmackótól mindenki egy kicsit jobban érzi magát, különösen akkor, ha személyesen neki szól. A YourSurprise plüssfiguráinak saját pólója van, amelyre rányomtatható a kiválasztott név és/vagy fotó, így teljesen egyedi ajándékkal szerezhetsz örömet a megajándékozottnak.

Ajándék csokoládé

Ha az állapota lehetővé teszi, a beteg mindig szívesen fogad egy finom csokoládét. Készíts csokoládéüzenetet, amelyben személyes jókívánságaidat csokoládébetűkkel írhatod le!

A tökéletes extra

Személyes ajándékodhoz ingyenes üzenetkártyát is hozzáadhatsz, saját szöveggel. A megrendeléskor kiválaszthatod, hogy az üzenetkártyát automatikusan hozzáadjuk az ajándékhoz.