Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

A legjobb különleges pezsgők a YourSurprise kínálatából! Készíts névre szóló pezsgő ajándékot szeretteidnek. Válassz akár pezsgő pohárral szetteket, hogy tökéletessé tedd az ünnepelt napját!  

20 Ajándékok

Pezsgő személyre szabott címkével vagy nyomtatott fadobozban

Bármi legyen is az alkalom, minden pillanatot különlegessé tehetsz egy üveg pezsgővel. Különösen akkor, ha személyre szóló címkével vagy névvel ellátott fadobozban adod át, amelyet egy fénykép és szöveg tesz egyedivé. Az ajándék tökéletesítése érdekében különböző minták közül választhatsz.

Pezsgő ajándékszettben

A YourSurprise oldalán nemcsak a pezsgő egyedi címkéjét tervezheted meg, de fából készült ajándékdobozt is készíthetsz a palackhoz saját, nyomtatott dizájnnal. Ha valóban ki akarsz tenni magadért, nálunk különféle pezsgőszettek közül választhatsz. A pezsgős ajándékszettek pezsgőspoharakat is tartalmaznak, melyekbe személyes szöveget vagy nevet gravíroztathatsz. Így az ajándékod valóban felejthetetlen lesz.

Gravírozott pezsgőspoharak

Természetesen a pezsgőspoharak gravírozását is ránk bízhatod. Ezt a legmodernebb lézertechnológiával végezzük. Mivel a választott nevet vagy szöveget lézerrel véssük a pohárra, nem kell aggódnod, hogy lekopik a mosogatógépben.

Mi a különbség a champagne, a prosecco és a cava között?

A champagne, a prosecco és a cava elnevezéseket gyakran keverik. Az emberek sokszor összecserélik a pezsgőt (champagne) a habzóborral. Tudtad, hogy a prosecco valójában ugyanaz, mint a champagne, csak Olaszországból származik? A pezsgőt csak akkor szabad champagne-nak nevezni, ha a szőlőt a francia Champagne borvidéken termesztik és szüretelik. Ha a pezsgő Spanyolországból származik, a neve cava. A brut a száraz pezsgőt jelöli, és a brut jelzőt francia törvény védi.

Mi a magnum?

A magnum azt jelenti, hogy egy palack 1,5 liter pezsgőt tartalmaz. Nálunk a Villa Conchi márka által forgalmazott magnum champagne és magnum cava ajándékozható személyre szóló formában.

Különféle pezsgőmárkák

Mivel az ízlések különböznek, a kínálatunkban többféle márkás pezsgőt találsz. Íme egy kis válogatás: Moët & Chandon: az egyik legnagyobb név a pezsgők világában. A YourSurprise oldalán a klasszikus Moët & Chandon, a Moët & Chandon Ice Imperial vagy a Moët & Chandon Nectar Rosé személyre szabott változatait rendelheted meg. A Piper Heidsieck Brut egy igazi champagne, amely egyedi, vörös címkével tűnik ki a többi közül. Ennek a címkének köszönhetően egy üveg valódi Piper Heidsieck már messziről felismerhető. Mivel brut, az enyhén száraz pezsgők közé tartozik. Bár a neve kissé németesen hangzik, a René Schloesser is champagne, mert a szőlő Franciaországból származik. A hagyományos pezsgőkön felül a rozépezsgő, de még a 1,5 literes magnum palackjának címkéjét is személyre szabhatod.

Eredeti esküvői ajándék

Ez az ajándék kiváló választás esküvőkre, házassági évfordulókra vagy munkahelyi évfordulókra. Eredeti esküvői ajándékot keresel? Akkor ajándékozz az ifjú párnak egy fényképpel díszített pezsgőt a nevükkel gravírozott két pezsgőpohár kíséretében.

Pezsgő üzleti ajándékként

Egy ügyfél vagy beszállító ünnepel valamit? Küldj neki egy üveg pezsgőt a címkéjére nyomtatott személyes üzenettel. A saját céged vagy az ünnepelt logójával is személyre szabhatod.

Tuti tipp!

Győzelmet arattál a csapatoddal? Mi lehet jópofább annál, mint ezt egy (vagy több) üveg pezsgővel megünnepelni, amelyen a csapatod fényképe díszeleg?

Az ajándékozás művészete

A YourSurprise-nál szeretjük az ajándékokat, ezért naponta több ezer ajándékot készítünk másoknak. Hisszük, hogy mindenki örül, ha ajándékot kap, és mindig találni egy jó okot az ajándékozásra. Ha adsz valakinek egy üveg, személyre szóló címkével ellátott pezsgőt, biztosak vagyunk benne, hogy hatalmas mosolyt csalsz az arcára. Ha adsz, örömet okozol, vagy ahogy mondani szokás: adni és kapni öröm. Ezt hívjuk mi az „Az ajándékozás művészetének"!