Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

112 Ajándékok

48 ajándékot láttál a 112 -ból/-ből.

Ramadán ajándékok, hogy egy különleges személyt meglepj

A ramadán a böjt, az ima és az elmélkedés szent hónapja, amelyet a muszlimok világszerte tartanak. Az iszlám holdnaptár első napján kezdődik, és 29-30 napig, az újhold megjelenéséig tart. Ez idő alatt a muszlimok hajnaltól napnyugtáig tartózkodnak az ételtől és a víztől, hogy a lelki fejlődésre összpontosítsanak. A ramadán fontos időszak a családok és a barátok számára, hogy együtt ünnepeljenek és elmélkedjenek. Összegyűjtöttünk egy válogatást azok számára, akik szeretnének meglepni valakit egy különleges személyre szabott, egyedi, személyre szabott ramadán ajándékkal!

Mikor van a ramadan 2024-ban?

Idén a ramadán március 10-től április 9-ig tart.

Szokás ramadánkor ajándékozni?

Az ajándékozás az iszlám kultúra fontos része a ramadán idején, amely lehetőséget ad a közösség tagjai számára, hogy kifejezzék egymás iránti szeretetüket. A jótékonyság is nagyon fontos ebben az időszakban.

A hagyományos ajándékok közé tartoznak a ruhák, édességek, pénz, parfümök vagy illatos olajok, könyvek és virágok. Azonban számos más kreatív ajándékötlet is létezik, amelyeket kifejezetten szeretteink kedvére készíthetünk!

A YourSurprise segítségével egyedi ramadán ajándékot készíthetsz. Ez nem egy átlagos ajándék, hanem egy személyre szabott, egyedi ajándék. Ez azt jelenti, hogy hozzáadhatod a címzett nevét vagy akár fényképét is.

Adj szerettednek valami különleges ajándékot, például egy névvel vagy fotóval ellátott, egyedi bögrét, egy egyedi gyertyatartót, amelyre fontos szavakat írhatsz; egy egyedi jegyzetfüzetet; vagy egy ajándékdobozt ízesített teákkal és egy bögrével. Az egyedi ramadán ajándékok egyre népszerűbbek, mivel sokatmondó üzeneteket közvetítenek, miközben tükrözik az időszak szellemét.

A legjobb ramadáni ajándékok

Hogy megkönnyítsük a ramadán ajándék kiválasztását, összegyűjtöttük a legérdekesebb ramadán ajándékokat, amelyeket weboldalunkon megtalálhatsz:

  • Halal csokoládé és édességek
  • Fürdő ajándékdoboz tusfürdő- és testápolási termékekkel
  • Egy teásdoboz válogatott teákkal megtöltve
  • Egy fából készült kártya egy kedves gondolattal
  • Személyre szabott párna
  • Személyre szabott gyertya ramadánra szóló üzenettel

Ramadán ajándékcsomagok

A finomságokkal teli csomag az egyik legértékesebb ajándék a ramadánra, mert a címzett kedvére szabhatod, és a legegyedibb kombinációkat hozhatod létre.

Nagyszerű ajándékokkal teli ajándékcsomagjainkkal nem lőhetsz mellé, és természetesen az igényeid alapján személyre szabott ajándékdobozokat tervezhetsz. Ne felejts el egy ajándékkártyát is hozzáadni, hogy teljes legyen az ajándék.

Tedd még különlegesebbé az idei ramadánt azzal, hogy szeretteidnek olyasmit adsz, amit megőrizhetnek, és a lehető hozd ki a lehető legtöbbet a ramadán ünnepéből.