• Több mint 2000 személyre szabott ajándék!
  • Minden ajándék saját fotóval és szöveggel
  • Szeretettel készítve
Gyors fordulat!
Egyenesen a címzett címére
Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel
Gyors fordulat!
Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!
Egyenesen a címzett címére
Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.
Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel
Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.
Mit mondanak ügyfeleink
9.9
Lásd mind 282 vélemények
Varga
tovább 16-10-21

"Gyors,precíz. "

10 / 10
Szabina
tovább 11-10-21

"Minden egyszerű és tökéletes volt. A rendelt ajándék is kifogásolhatatlan. Köszönöm. "

10 / 10
Fehér
tovább 11-10-21

"Gyors volt, precíz. "

10 / 10
A legszebb Valentin ajándékok

A legjobb Valentin-napi ajándék a szíved választottjának

14 Ha február, akkor Valentin-nap Tökéletes alkalom megmutatni a kedvesednek, hogy milyen fontos a számodra és mennyire szereted. Szintén remek nap a titokban szerelmesek számára, hogy felfedjék magukat és az érzéseiket. Röviden: február 14-e világszerte a szerelem napja! Ünnepeld meg te is!

Kell-e ajándékozni Valentin-napon?

Az, hogy ezeket a sorokat olvasod, azt jelenti, hogy fontolgatod valakinek a megajándékozását. Bár mi elfogultak vagyunk egy kicsit, szerintünk ajándékozni nagyon jó dolog. Nem feltétlenül kell drága ajándéknak lennie, már maga a gesztus jelzi, hogy a partnered, a titkos szerelmed vagy a legjobb barátod milyen fontos számodra. Az ajándék nem tartalmazza, hanem képviseli a szeretetet - megmutatja, hogy időt szakítottál az érzelmeid különleges módon történő kifejezésére. A Valentin-napra adott ajándéknak köszönhetően a megajándékozott csodálatosnak és megbecsültnek érzi magát, és hát ki ne szeretné ezt érezni?

A legjobb ajándékok Valentin-napra: személyre szabott ajándékok személyes üzenettel

Ha egy gyönyörű ajándékot keresel, válassz olyat, amely kifejezetten Valentin-napra személyre szabható. Mi több mint 1500 ajándékot kínálunk, amelyek mindegyike személyessé tehető. Az ajándékra ráírhatod a partnered nevét, és sok esetben egy fényképet is kérhetsz rá, így egy igazán személyre szóló ajándékkal lepheted meg.
Mit szólnál a legjobb fotódat ábrázoló faliórához vagy egy doboz csokoládéhoz, amelynek csomagolását a fényképed díszíti? De a kiválasztott fotót akár még magára a csokoládéra is rátetetheted!
Nagyon sok ajándékon elég hely van ahhoz, hogy személyes üzenet kerülhessen rá. Mondd el a kedvesednek, hogy mennyire szereted, és milyen boldogsággal tölt el, hogy része az életednek.
Ha nem vagy a szavak embere, ne aggódj! Online szerkesztőnkben lehetőséged van feltölteni a fényképedet és kiválasztani egy szöveget, ráadásul rengeteg dizájn közül válogathatsz. Például választhatsz szív mintát, „szeretlek" feliratot és sok mást.
Az ajándékodat kiegészítheted egy ingyenes üdvözlőkártyával, amelyre ráírhatod a megajándékozottnak szóló személyes üzenetedet. Remek lehetőség azon alkalmak esetében, amikor többet szeretnél mondani annál, hogy „szeretlek". Ezt a kártyát beletesszük majd a csomagba, hogy a címzett az ajándék kibontásakor rögtön tudja, hogy kitől kapta.

Valentin-napi ajándékok nőknek

Rengeteg ajándék közül választhatsz, amelyekkel meglepheted Valentin-napon a szerelmedet. Mit szólnál például egy finom csokihoz vagy egy személyes üzenetet tartalmazó kártyához? Ha valami nagyobbat szeretnél, válassz egy személyre szóló medált vagy karkötőt. Számtalan remek ajándékkal lepheted meg a szíved választottját

Valentin-napi ajándékok férfiaknak

Nem mindig könnyű egy férfinak Valentin-napi ajándékot választani. A nőkhöz képest sok férfi kisebb jelentőséget tulajdonít az ajándékoknak. Lepd meg például egy üveg jóféle borral vagy sörökből álló ajándékcsomaggal, esetleg egy vicces,fényképes varázsbögrével!

Pénztárcabarát ajándékok Valentin-napra

Ha valami apró kedvességgel szeretnéd kimutatni a szerelmedet, arra is van néhány ötletünk:
* A csoki mindig jó ötlet! Válassz egy személyre szabható Milka szívet a kedvenc fotóddal, vagy személyre szabott szív alakú csokibonbonokat. Még az is lehet, hogy megkínál majd!
* Ha a szerelmed szereti a teát vagy a kávét, lepd meg személyre szóló bögrével. Ezt romantikussá teheted valamelyik szerelmi témájú mintánkkal.
* De a fényképes kulcstartó is remek ötlet. A szerelmednek így mindig eszébe jutsz majd, amikor a kulcsaiért nyúl!

Valentin-nap távolról

Lehet, hogy nem tudjátok kettesben tölteni a Valentin-napot, ami nem lehet könnyű. Szerencsére azonban számtalan módja van annak, hogy még egymástól távol is közel legyetek egymáshoz ezen a különleges napon. Küldj a szerelmednek egy csodálatos ajándékot, például egy kedves csokoládétáviratot. Ha az ajándékot a tengeren túlra kell eljuttatni, akkor sincs semmi gond, mi ezt is megoldjuk! Este pedig megfőzhetitek együtt ugyanazt az ételt és videóhívás keretében elfogyaszthatjátok egymás távoli társaságában. Nézd meg az összes tippünket a távoli Valentin-napi ajándékozáshoz.

Mi legyen a program Valentin-napon?

Az adott évtől függően a Valentin-nap eshet hétvégére, és ilyenkor az egész napot együtt tölthetitek. Mit lehet ilyenkor csinálni? Erre is van néhány javaslatunk:
* Menjetek el piknikezni a parkba. Tölts meg egy kosarat vagy egy szép táskát kenyérrel, sajttal, gyümölcsökkel és egy üveg finom itallal. Az alkalmat különlegessé varázsolhatod egy üvegborral, amelyet személyre szóló címke díszít!
* Készíts egy fényképalbumot a közös élményeitekből, vagy állíts össze egy aranyos Polaroid-stílusú fotógyűjteményt.
* Menjetek el egy napra wellneszezni. Nem csak pihentető, de rendkívül szórakoztató is együtt. Élvezd a nyugodt pillanatok csendjét és a meghitt beszélgetéseket. Lepd meg a partneredet egy szép, törülközőt tartalmazó Dove ajándékcsomaggal, amelyet használhat a szaunában!
* A listáról a romantikus vacsora sem hiányozhat. Főzzetek meg együtt egy finom ételsort, majd terítsetek meg szép borospoharakkal. A romantikus hangulathoz pedig gyújtsatok gyertyákat!

Még több tippet találsz a blogban

Ha további inspirációt keresel egy felejthetetlen Valentin-naphoz, akkor böngészd át a blogposztjainkat:
* Valentin-nap távolból
* Lepd meg a szerelmedet Valentin-nap alkalmából
* Az első közös Valentin-nap
* Hogyan mondd el, hogy szereted