Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Fedezd fel a Valentin-napi Ajándékok széles választékát! Sok-sok egyedi ajándékok férfiaknak és nőknek egyaránt és akár pároknak is. Készítsd el a tökéletes egyedi Valentin-napi ajándékot az év legromantikusabb napjára.

Valentin-napi ajándékok férfinak

Valentin-napi ajándékok férfinak

Valentin-napi ajándékok nőknek

Valentin-napi ajándékok nőknek

357 Ajándékok

48 ajándékot láttál a 357 -ból/-ből.

A legjobb Valentin-napi ajándék a szíved választottjának

Ha február, akkor Valentin-nap! Tökéletes alkalom megmutatni a kedvesednek, hogy milyen fontos számodra és mennyire szereted. Szintén remek nap a titokban szerelmesek számára is, hogy felfedjék magukat és az érzéseiket. Röviden: február 14-e világszerte a szerelem napja! Ünnepeld hát te is!

Eredeti Valentin-napi ajándékok

Nem mindig könnyű megtalálni a megfelelő ajándékot Valentin-napra. Ha már egy ideje együtt vagytok, egyre nehezebbé válhat egy új ajándékötletet találni az ünnepi pillanathoz. Lehet, hogy kifogytál az ötletekből, miután mindet kipróbáltad, és többet szeretnél tenni annál, hogy együtt vacsorázzatok egy étteremben. Valószínűleg eredeti Valentin-napi ajándékot keresel, valami egyedit, amitől kedvesedet érzi majd, hogy szereted és gondolsz rá. Az, ha ifgyelmet fordítasz erre a napra, nem azt jelenti, hogy a szerelmet csak az év egyetlen napján ünnepled, hanem azt, hogy tezsel valami szépet a szerelmért. Ez a nap az egész évben tartó intenzív szerelem megünneplésére szolgál. A Your Surprise segítségével eredeti módon készítheted el Valentin-napi ajándékait. Olyan ajándékok közül választhatsz, amelyek csak nálunk találhatók, szakértőink által tervezve és általad személyre szabva. Néhány ötlet: óriás csokoládétáblák a legkedveltebb márkáktól; italcsomagok, ajándékdobozok poharakkal és sok-sok más egyedi ajándék.

Felfedezni Valentin-napi ajándékok férfiaknak és Valentin-napi ajándékok nőknek

5 Valentin-napi ajándék

A Valentin-nap egyike azoknak az alkalmaknak, amikor inkább a gondolat számít, nem maga az ajándék és annak mérete. A szeretet nem abban mérhető, hogy mekkora az ajándék, hanem az apró gesztusokban és a másik ember iránti figyelemben. Arról szól, hogy mindig ott vagyunk egymásnak szeretettel és tisztelettel. Éppen ezért Valentin-napon választhatsz egy apró ajándékot is, amivel tudatod a barátoddal vagy pároddal, hogy gondoltál a szerelmetekre. Ha kicsi ajándékot keresel, összegyűjtöttünk neked 5 Valentin-napi ajándékötletet, amelyekben közös az alacsony költségvetés és garantált meglepetés!

Beágyazott videóval ellátott, beolvasható kártya, amivel kinyilváníthatod minden szerelmedet;

 • Egy doboz Milka csokoládé, amit megoszthatsz;
 • Egy hógömb a fényképeddel és sok kis szívvel, amit megrázhatsz;
 • Egy személyre szabott gyertya az Ön fényképével és/vagy nevével;
 • Egy csokoládétávirat, hogy egyedi módon mondhassátok el, hogy "szeretlek".
 • A legromantikusabb ajándékok Valentin-napra

A romantika a kulcsszó minden Valentin-napon. Ha idén te is szeretnél egy romantikával és közös pillanatokkal teli napot, miért ne gondolkodnál egy ajándékon a párodnak? Íme néhány kedvenc ötletünk:

 • Monogramos párnahuzat készlet
 • Bögre készlet pároknak, hogy együtt reggelizhessenek
 • Kulcstartó szívvel, hogy a másik fél mindig a közelben legyen
 • Pár pezsgőspohár, hogy együtt koccinthassanak egy romantikus vacsora közben
 • Csokoládészív nyomtatott fényképpel, finom belga csokoládé, hogy együtt osszák meg egymással

Muszáj ajándékozni Valentin-napon?

Az, hogy ezeket a sorokat olvasod, azt jelenti, hogy fontolgatod valakinek a megajándékozását. Bár mi elfogultak vagyunk egy kicsit, szerintünk ajándékozni nagyon jó dolog. Nem feltétlenül kell drága ajándéknak lennie, már maga a gesztus jelzi, hogy a partnered, a titkos szerelmed vagy a legjobb barátod milyen fontos számodra. Az ajándék nem tartalmazza, hanem képviseli a szeretetet - megmutatja, hogy időt szakítottál az érzelmeid különleges módon történő kifejezésére. A Valentin-napra adott ajándéknak köszönhetően a megajándékozott csodálatosnak és megbecsültnek érzi magát, és hát ki ne szeretné ezt érezni?

A legjobb ajándékok Valentin-napra: személyre szabott ajándékok személyes üzenettel

Ha egy gyönyörű ajándékot keresel, válassz olyat, amely kifejezetten Valentin-napra személyre szabható. Mi több mint 1500 ajándékot kínálunk, amelyek mindegyike személyessé tehető. Az ajándékra ráírhatod a partnered nevét, és sok esetben egy fényképet is kérhetsz rá, így egy igazán személyre szóló ajándékkal lepheted meg. Mit szólnál a legjobb fotódat ábrázoló faliórához vagy egy doboz csokoládéhoz, amelynek csomagolását a fényképed díszíti? De a kiválasztott fotót akár még magára a csokoládéra is rátetetheted! Nagyon sok ajándékon elég hely van ahhoz, hogy személyes üzenet kerülhessen rá. Mondd el a kedvesednek, hogy mennyire szereted, és milyen boldogsággal tölt el, hogy része az életednek. Ha nem vagy a szavak embere, ne aggódj! Online szerkesztőnkben lehetőséged van feltölteni a fényképedet és kiválasztani egy szöveget, ráadásul rengeteg dizájn közül válogathatsz. Például választhatsz szív mintát, „szeretlek" feliratot és sok mást. Az ajándékodat kiegészítheted egy ingyenes üdvözlőkártyával, amelyre ráírhatod a megajándékozottnak szóló személyes üzenetedet. Remek lehetőség azon alkalmak esetében, amikor többet szeretnél mondani annál, hogy „szeretlek". Ezt a kártyát beletesszük majd a csomagba, hogy a címzett az ajándék kibontásakor rögtön tudja, hogy kitől kapta.

Vicces Valentin-napi ajándékok

A legjobb szerelemhez sok móka és közös nevetés tartozik, így egy kis humorral még különlegesebbé teheti a Valentin-napi ünnepséget. Ha szeretnéd megosztani a kacagást Valentin-napoddal, válassz egy vicces Valentin-napi ajándékot. Néhány ötlet? Egy pár személyre szabott zokni; boxeralsó egy vicces fotóval; nyomtatott pólók; hógömb egy vicces fotóval vagy egy személyre szabott puzzle egy vicces emlékkel.

Romantikus Valentin-napi ajándék ötletek

A Valentin-nap az év legromantikusabb napja, ezért a tökéletes romantikus ajándékötleteket találtuk ki:

 • Fotóajándékok: Egyedi képkeret a kedvenc képeddel vagy egy fotóalbum a legkedvesebb emlékeiddel.
 • Személyre szabott ékszerek: A partner nevével vagy monogramjával gravírozott nyaklánc vagy karkötő mindig elbűvölő.
 • Szerelmes levelek: Még inkább, ha egy menő, személyre szabott üdvözlőlap belsejébe írják!
 • Valentin-napi csokoládé: A végső finomság, szív alakú csokoládé, aranyos fotóval.

Valentin-napi ajándékok távkapcsolatokhoz

Egy távkapcsolatban élni kihívást jelenthet, különösen, ha közeleg a Valentin-nap. A YourSurprise megkönnyíti a romantikus alkalom megünneplését, még akkor is, ha a különleges személy messze él. Az ajándékot egyenesen a címzett címére küldheted, ami egy extra romantikus meglepetés. Válasszon egy kisebb méretű ajándékot, amelyet a postaládáján keresztül kézbesíthet, vagy válasszon egy XXL-es meglepetésajándékot, amelyet az ajtóban vehet át.

Íme néhány ötlet a hosszú távú Valentin-napi ajándékokra:

 • Videóüzenet: Ossza meg minden gondolatát és érzését egy szívhez szóló videoüzenetben egy digitális QR-üdvözlőkártyával.
 • Személyre szabott naptár: Töltsön meg minden hónapot kedves fotókkal és különleges dátumokkal, hogy állandóan emlékeztesse a közös pillanatokra és a közelgő találkozókra.
 • Fotóalbum: Tele az együtt töltött idő varázslatos emlékeivel.
 • Gyapjú takaró: Egy meleg, kényelmes gyapjú takaró a kedvesednek, személyre szabva a kettőtök fotójával.
 • XXL mackó: A tökéletes ölelgető társ, amikor nem lehetsz magad körül.
 • Szív alakú nyaklánc: Egyedi névjegyekkel, fotóval vagy egy különleges dátummal, hogy még jelentősebb legyen.

Mennyibe kerül egy Valentin-napi ajándék személyre szabása?

Az egyik legszebb dolog a személyre szabott ajándékokban az, hogy különleges és egyedi lesz, még akkor is, ha kisebb ajándékot választasz! Akár egy kis emléktárgyat, akár egy nagyobb meglepetést keres, minden pénztárcának bőven van választék. A személyre szabás benne van az ajándék árában, így nem kell további díjak miatt aggódnia!

Személyre szabott Valentin napi ajándékok pároknak

Olyan Valentin-napi ajándékot keresel, amely igazán megünnepli a párodat? Válasszon egymáshoz illő ékszereket, például egy nyakláncot vagy karkötőt a monogramjaikkal gravírozva; egy-egy bögrét; egy személyre szabott alsóneműt a párja fényképével; egyforma párnahuzatot; egy doboz közös csokoládét... A lehetőségek tárháza végtelen!

Olcsó Valentin-napi ajándékok

Ha idén Valentin-napra kevés pénzből gazdálkodik, ne féljen. Az érzéseid kifejezése nem kell, hogy bankrabló legyen. Rengeteg megfizethető, átgondolt ajándék létezik, amelyekkel partnered éreztetheted, hogy látják és értékelik, például: hógömb a kedvenc fotóddal, a szokásos hó helyett csillámokkal vagy szívekkel; aranyos, személyre szabott mackó; varázslatos fotóbögre; szív alakú fotócsokoládé; személyre szabott fakártya; puha, személyre szabott párna; személyre szabott gyertya; szív alakú Milka csokoládé ajándékdoboz és még sok-sok más!

Valentin-napi ajándékok házaspároknak

Minden alkalomra új ajándékkal előállni kihívást jelenthet, még akkor is, ha a partneredet tökéletesen ismered! Néha egyszerűen csak arról van szó, hogy már régóta együtt vagyunk, és már sok ajándékot adtunk, vagy arról, hogy olyan valakivel vagyunk együtt, akinek úgy tűnik, már minden megvan, amire szüksége van. Mit adjunk tehát valakinek, akinek látszólag mindene megvan? Mit szólsz ehhez?

 • Személyre szabott vászonnyomat
 • Retro stílusú fotónyomatokat tartalmazó ajándékdoboz
 • Egy üveg bor, személyre szabott címkével
 • Személyre szabott konyhai kiegészítő
 • Egy hangulatos fürdőköpeny, a nevükkel hímezve.
 • Gravírozott öngyújtó
 • Személyre szabott whisky vagy szeszes ital ajándék

Valentin-napi ajándékok nőknek

Rengeteg ajándék közül választhatsz, amelyekkel meglepheted Valentin-napon a szerelmedet. Mit szólnál például egy finom csokihoz vagy egy személyes üzenetet tartalmazó kártyához? Ha valami nagyobbat szeretnél, válassz egy személyre szóló medált vagy karkötőt. Számtalan remek ajándékkal lepheted meg a szíved választottját

Valentin-napi ajándékok férfiaknak

Nem mindig könnyű egy férfinak Valentin-napi ajándékot választani. A nőkhöz képest sok férfi kisebb jelentőséget tulajdonít az ajándékoknak. Lepd meg például egy üveg jóféle borral vagy sörökből álló ajándékcsomaggal, esetleg egy vicces,fényképes varázsbögrével!

3 tipp a Valentin-nap megünnepléséhez és felejthetetlenné tételéhez

Íme három ünneplési mód és ajándékötlet Valentin-napra:

 1. Lepd meg egy romantikus vacsorával. Az első lépés a megfelelő hangulat megteremtése. Szerintünk egy odaadással elkészített vacsora mindig örömet okoz. Teríts meg például (személyre szóló) gyertyákkal és olyan személyre szabott poharakkal, amelyekbe a nevetek van gravírozva. Felejthetetlen emlék lesz. És ne felejts el kibontani egy üveg finom pezsgőt, hogy még jobb legyen a hangulat.
 2. Állíts emléket a legutóbbi vagy legelső közös éveteknek. A szerelmet az év minden napján átéljük, de ezen a különleges napon külön öröm, ha felidézzük az együtt megélt szép emlékeket és a közös boldog pillanatokat. Mi is lehetne jobb egy fényképalbumnál egy szerelemmel teli év felidézéséhez? De eredeti és szórakoztató Valentin-napi ajándék egy különleges emlék fotópuzzle formájában is. Vagy egy személyre szabott órával is megajándékozhatod a kedvesedet, hogy szívdobogásod ritmusára jelezze az időt.
 3. Tekints előre a következő évre. Egy kapcsolatban jó dolog a jövőt tervezgetni, de az is fontos, hogy meg tudjuk élni a jelent. Fontosak azok a dolgok, amelyek összekötnek és összeillővé tesznek benneteket egymás számára. Ajándékozz valami olyat, ami közös bennetek, ez lehet egy hobbi, de egy félelem is - a lényeg, hogy közös és rólatok szól. Szerettek utazni és a következő nyaralást egy egzotikus helyre tervezitek? Akkor ajándékozz a szerelmednek egy személyre szóló bőröndöt a kettőtök közös fényképével. A szerelmi vallomás egy klasszikus formája, ha egy medálra vagy egy karkötőre vésed a szeretlek szót, amelyet a szerelmed így mindig magán viselhet.

Mint látod, számtalan eredeti módon és romantikus ajándékkal ünnepelheted meg a Valentin-napot Ez csak 3 ötlet a sok közül a Valentin-nap emlékezetessé tételéhez. Már csak ki kell választanod a számodra legmegfelelőbbet.

Valentin-napi ajándékok a legjobb barátoknak

A Valentin-nap a szerelem ünnepe, de mi a helyzet a barátaiddal? Ők azok, akik mindig melletted állnak, bármi történjék is, jóban-rosszban egyaránt. Ők vidítanak fel, amikor nehéz időszakon mész keresztül, mindig készen állnak a bulira, amikor együtt szeretnétek tölteni egy kis időt, és ők azok, akikkel felejthetetlen pillanatokat élhetsz át. Valentin-napon a legjobb barátaidat is meglepheted egy szép ajándékkal, hogy kifejezd az irántuk érzett szeretetedet.

Meglepetés Valentin-napi virágokkal

A virágok a Valentin-nap időtlen klasszikusai. Egy csokor színes és illatos virág az a fajta ajándék, amely mindig szívhez szól. Virágokkal - mély érzelmekről tanúskodó gesztusként - kimutathatod valakinek a szerelmedet.

Ki ne szeretné látni a meglepetés okozta mosolyt a szerelme arcán? Idén adj nekik egy olyan virágcsokrot, amely egy kicsit eltér a megszokottól, vagy egy olyan ajándékot, amely a szerelmesek napja után is megmarad, így még hónapokkal később is emlékeztetni fogja arra, hogy szereted. Egy csokor szárított virág maradandó ajándék és garantált meglepetés!

Valentin-nap távolról

A szerelem nem ismer határokat és távolságot; akik igazán szeretnek, azok ezt jól tudják. Ahogyan azt is, hogy nagyon nehéz távol lenni Valentin-napon a szeretett személytől.

De többféle módon elmondhatod neki, hogy szereted, még akkor is, ha aznap nem lehetsz vele személyesen:

Először is írhatsz neki egy szerelmeslevelet, amelyben minden érzésedet feltárhatod, nemcsak azt, hogy mennyire szerelmes vagy, hanem azt is, hogy mennyire hiányzik és miért. Még erősebb az üzenet, ha az együtt átélt közös pillanatokat felidéző emlékkel gazdagítod.

Küldesd házhoz a Valentin-napi ajándékodat/ajándékaidat

Az ajándékküldés egy másik módja annak, hogy a szerelmedhez közel légy akkor is, ha ő a világ másik felén tartózkodik a tanulmányai, a munkája vagy az életkörülményei miatt. A YourSurprise-zal a világ bármely pontjára elküldheted a Valentin-napi ajándékodat! Csak annyit kell tenned, hogy kiválasztod, sok szeretettel elkészíted, mi pedig gondoskodunk arról, hogy a partnered kézhez kapja. Egy ingyenes üzenőkártyával, azaz egy kedves üzenettel is kiegészítheted.

Pénztárcabarát ajándékok Valentin-napra

Ha valami apró kedvességgel szeretnéd kimutatni a szerelmedet, arra is van néhány ötletünk:

 • A csoki mindig jó ötlet! Válassz egy személyre szabható Milka szívet a kedvenc fotóddal, vagy személyre szabott szív alakú csokibonbonokat. Még az is lehet, hogy megkínál majd!
 • Ha a szerelmed szereti a teát vagy a kávét, lepd meg személyre szóló bögrével. Ezt romantikussá teheted valamelyik szerelmi témájú mintánkkal.
 • De a fényképes kulcstartó is remek ötlet. A szerelmednek így mindig eszébe jutsz majd, amikor a kulcsaiért nyúl!

Mi legyen a program Valentin-napon?

Az adott évtől függően a Valentin-nap eshet hétvégére, és ilyenkor az egész napot együtt tölthetitek. Mit lehet ilyenkor csinálni? Erre is van néhány javaslatunk:

 • Menjetek el piknikezni a parkba. Tölts meg egy kosarat vagy egy szép táskát kenyérrel, sajttal, gyümölcsökkel és egy üveg finom itallal. Az alkalmat különlegessé varázsolhatod egy üvegborral, amelyet személyre szóló címke díszít!
 • Készíts egy fényképalbumot a közös élményeitekből, vagy állíts össze egy aranyos Polaroid-stílusú fotógyűjteményt.
 • Menjetek el egy napra wellneszezni. Nem csak pihentető, de rendkívül szórakoztató is együtt. Élvezd a nyugodt pillanatok csendjét és a meghitt beszélgetéseket. Lepd meg a partneredet egy szép, törülközőt tartalmazó Dove ajándékcsomaggal, amelyet használhat a szaunában!
 • A listáról a romantikus vacsora sem hiányozhat. Főzzetek meg együtt egy finom ételsort, majd terítsetek meg szép borospoharakkal. A romantikus hangulathoz pedig gyújtsatok gyertyákat!

Valentin napi ajándékok a barátnődnek

A szerelem olyan érzés, amelyet gesztusokkal, szavakkal és egyszerű tárgyakkal is ki kell fejezni. Igaz, hogy a drága ékszerek mindig hatásosak, de véleményünk szerint egy különleges és egyedi meglepetés is alkalmas arra, hogy kimutasd a szerelmedet. Kezdheted például egy szerelmet kifejező mondattal! Sok vers, film és dal szól a szerelemről - miért ne idézhetnéd kedvenc zeneszámod egy mondatát? Ajándékba adhatsz egy frappáns, kézzel írt idézetet is - a hatást garantáljuk! De választhatsz a kedvesednek egy, a fényképeddel személyre szabott ékszert, vagy meglepheted egy aranyos plüssfigurával. Az ajándékot pedig add át egy különleges pillanatban, hogy a nap emlékezetes maradjon. Például egy romantikus vacsora végén vagy egy lélegzetelállító kilátással szemben. Próbáld meg eredeti módon átadni, hiszen a legszebb meglepetés mindig olyan, amire nem számítanak.

Valentin-napi ajándékok trendjei 2024-ban

Olyan ajándékot keres, amely nemcsak különleges a férje vagy partnere számára, hanem az adott kornak is megfelel? Fedezzen fel néhány ötletet az idei Valentin-napra, egyedi ajándékokkal kombinált élményeket:

 • Egy romantikus, házi készítésű vacsora egy személyre szabott vágódeszkával kombinálva, amelyen a falatokat tálalni lehet;
 • Egy romantikus hétvégi kikapcsolódás egy teljesen személyre szabott bőrönddel kombinálva;
 • Egy romantikus film otthon, rágcsálnivalókkal és egy puha, személyre szabott plüssfigura társaságában.
 • Egy wellness nap egy puha fürdőköpennyel kombinálva, névvel ellátott fürdőköpennyel

Valentin napi ajándékok a pasidnak

Számos népszerű ajándékot választhatsz egy férfinak: parfümöt, ruhát vagy kiegészítőt. Idén azonban próbálj meg különleges és egyedi Valentin-napi ajándékot adni a partnerednek vagy a férjednek. Egy egyszerű tárgy helyet az idei Valentin-napon lepd meg egy meghitt élménnyel!

Kezdd reggel: vidd ágyba a reggelit egy fényképpel személyre szabott tálcán vagy szolgáld fel neki a kávéját egy (varázs?)bögrében, amelyet a kettőtök fotója díszít. Nem is kezdődhetne jobban a nap! Délután hagyj néhány romantikus mondatot és üzenetet a lakásban, amelyek akár ösvényként a kívánt helyre vezetik, ahol újabb meglepetés várja.

Az estét pedig zárjátok egy korty pezsgővel, és koccintsatok a kettőtök nevével gravírozott poharakkal. Magát a pezsgőt is személyre szabhatod, és a hatás borítékolható: a szerelmed szóhoz sem tud majd jutni a meghatottságtól. Ha reggel nem tudtok találkozni, és szeretnél egy alternatív Valentin-napot, akkor itt egy tipp: ismételjétek meg az első randitokat. Ez nemcsak eredeti, de nagyon személyes is. Lehet, hogy nem lesz könnyű, de ha el tudod vinni az első találkozásotok helyszínére, nagy örömet fogsz neki szerezni.

Ajándék az első közös Valentin-napra

Az első Valentin-nap talán a legromantikusabb. Még csak rövid ideje vagytok együtt, és talán még nem vagy teljesen biztos benne, hogy a másiknak milyen elvárásai vagy ízlése van. Ezért szeretnénk segíteni abban, hogy megtaláld a legmegfelelőbb ajándékot a barátnődnek vagy a barátodnak, és adunk néhány tippet. Nem kell drága ajándékot venni. Ha nem vagy biztos benne, hogy mit szeret, akkor tartsd meg az általános formát, és minden kreativitásodat a személyre szabásba fektetheted. Néhány kedvenc első Valentin-napi ajándék a névvel vagy fotóval személyre szabott plüssállatok; személyre szabott párnák; kirakós játék egy közös fotóval, vagy apró ajándékok, például személyre szabott kulcstartók és mobiltelefontokok.

Még több tippet találsz a blogban

Ha további inspirációt keresel egy felejthetetlen Valentin-naphoz, akkor böngészd át a blogposztjainkat: