Gyors fordulat!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Gyors fordulat!

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.

122 ajándékokat

Neked van48 tól től122 ajándékok megtekintve

A legjobb Valentin-napi ajándék a szíved választottjának

14 Ha február, akkor Valentin-nap Tökéletes alkalom megmutatni a kedvesednek, hogy milyen fontos a számodra és mennyire szereted. Szintén remek nap a titokban szerelmesek számára, hogy felfedjék magukat és az érzéseiket. Röviden: február 14-e világszerte a szerelem napja! Ünnepeld meg te is!

Kell-e ajándékozni Valentin-napon?

Az, hogy ezeket a sorokat olvasod, azt jelenti, hogy fontolgatod valakinek a megajándékozását. Bár mi elfogultak vagyunk egy kicsit, szerintünk ajándékozni nagyon jó dolog. Nem feltétlenül kell drága ajándéknak lennie, már maga a gesztus jelzi, hogy a partnered, a titkos szerelmed vagy a legjobb barátod milyen fontos számodra. Az ajándék nem tartalmazza, hanem képviseli a szeretetet - megmutatja, hogy időt szakítottál az érzelmeid különleges módon történő kifejezésére. A Valentin-napra adott ajándéknak köszönhetően a megajándékozott csodálatosnak és megbecsültnek érzi magát, és hát ki ne szeretné ezt érezni?

A legjobb ajándékok Valentin-napra: személyre szabott ajándékok személyes üzenettel

Ha egy gyönyörű ajándékot keresel, válassz olyat, amely kifejezetten Valentin-napra személyre szabható. Mi több mint 1500 ajándékot kínálunk, amelyek mindegyike személyessé tehető. Az ajándékra ráírhatod a partnered nevét, és sok esetben egy fényképet is kérhetsz rá, így egy igazán személyre szóló ajándékkal lepheted meg. Mit szólnál a legjobb fotódat ábrázoló faliórához vagy egy doboz csokoládéhoz, amelynek csomagolását a fényképed díszíti? De a kiválasztott fotót akár még magára a csokoládéra is rátetetheted! Nagyon sok ajándékon elég hely van ahhoz, hogy személyes üzenet kerülhessen rá. Mondd el a kedvesednek, hogy mennyire szereted, és milyen boldogsággal tölt el, hogy része az életednek. Ha nem vagy a szavak embere, ne aggódj! Online szerkesztőnkben lehetőséged van feltölteni a fényképedet és kiválasztani egy szöveget, ráadásul rengeteg dizájn közül válogathatsz. Például választhatsz szív mintát, „szeretlek" feliratot és sok mást. Az ajándékodat kiegészítheted egy ingyenes üdvözlőkártyával, amelyre ráírhatod a megajándékozottnak szóló személyes üzenetedet. Remek lehetőség azon alkalmak esetében, amikor többet szeretnél mondani annál, hogy „szeretlek". Ezt a kártyát beletesszük majd a csomagba, hogy a címzett az ajándék kibontásakor rögtön tudja, hogy kitől kapta.

Valentin-napi ajándékok nőknek

Rengeteg ajándék közül választhatsz, amelyekkel meglepheted Valentin-napon a szerelmedet. Mit szólnál például egy finom csokihoz vagy egy személyes üzenetet tartalmazó kártyához? Ha valami nagyobbat szeretnél, válassz egy személyre szóló medált vagy karkötőt. Számtalan remek ajándékkal lepheted meg a szíved választottját

Valentin-napi ajándékok férfiaknak

Nem mindig könnyű egy férfinak Valentin-napi ajándékot választani. A nőkhöz képest sok férfi kisebb jelentőséget tulajdonít az ajándékoknak. Lepd meg például egy üveg jóféle borral vagy sörökből álló ajándékcsomaggal, esetleg egy vicces,fényképes varázsbögrével!

3 tipp a Valentin-nap megünnepléséhez és felejthetetlenné tételéhez

Íme három ünneplési mód és ajándékötlet Valentin-napra:

  1. Lepd meg egy romantikus vacsorával. Az első lépés a megfelelő hangulat megteremtése. Szerintünk egy odaadással elkészített vacsora mindig örömet okoz. Teríts meg például (személyre szóló) gyertyákkal és olyan személyre szabott poharakkal, amelyekbe a nevetek van gravírozva. Felejthetetlen emlék lesz. És ne felejts el kibontani egy üveg finom pezsgőt, hogy még jobb legyen a hangulat.
  2. Állíts emléket a legutóbbi vagy legelső közös éveteknek. A szerelmet az év minden napján átéljük, de ezen a különleges napon külön öröm, ha felidézzük az együtt megélt szép emlékeket és a közös boldog pillanatokat. Mi is lehetne jobb egy fényképalbumnál egy szerelemmel teli év felidézéséhez? De eredeti és szórakoztató Valentin-napi ajándék egy különleges emlék fotópuzzle formájában is. Vagy egy személyre szabott órával is megajándékozhatod a kedvesedet, hogy szívdobogásod ritmusára jelezze az időt.
  3. Tekints előre a következő évre. Egy kapcsolatban jó dolog a jövőt tervezgetni, de az is fontos, hogy meg tudjuk élni a jelent. Fontosak azok a dolgok, amelyek összekötnek és összeillővé tesznek benneteket egymás számára. Ajándékozz valami olyat, ami közös bennetek, ez lehet egy hobbi, de egy félelem is - a lényeg, hogy közös és rólatok szól. Szerettek utazni és a következő nyaralást egy egzotikus helyre tervezitek? Akkor ajándékozz a szerelmednek egy személyre szóló bőröndöt a kettőtök közös fényképével. A szerelmi vallomás egy klasszikus formája, ha egy medálra vagy egy karkötőre vésed a szeretlek szót, amelyet a szerelmed így mindig magán viselhet.

Mint látod, számtalan eredeti módon és romantikus ajándékkal ünnepelheted meg a Valentin-napot Ez csak 3 ötlet a sok közül a Valentin-nap emlékezetessé tételéhez. Már csak ki kell választanod a számodra legmegfelelőbbet.

Valentin-napi ajándékok a legjobb barátoknak

A Valentin-nap a szerelem ünnepe, de mi a helyzet a barátaiddal? Ők azok, akik mindig melletted állnak, bármi történjék is, jóban-rosszban egyaránt. Ők vidítanak fel, amikor nehéz időszakon mész keresztül, mindig készen állnak a bulira, amikor együtt szeretnétek tölteni egy kis időt, és ők azok, akikkel felejthetetlen pillanatokat élhetsz át. Valentin-napon a legjobb barátaidat is meglepheted egy szép ajándékkal, hogy kifejezd az irántuk érzett szeretetedet.

Meglepetés Valentin-napi virágokkal

A virágok a Valentin-nap időtlen klasszikusai. Egy csokor színes és illatos virág az a fajta ajándék, amely mindig szívhez szól. Virágokkal - mély érzelmekről tanúskodó gesztusként - kimutathatod valakinek a szerelmedet.

Ki ne szeretné látni a meglepetés okozta mosolyt a szerelme arcán? Idén adj nekik egy olyan virágcsokrot, amely egy kicsit eltér a megszokottól, vagy egy olyan ajándékot, amely a szerelmesek napja után is megmarad, így még hónapokkal később is emlékeztetni fogja arra, hogy szereted. Egy csokor szárított virág maradandó ajándék és garantált meglepetés!

Valentin-nap távolról

A szerelem nem ismer határokat és távolságot; akik igazán szeretnek, azok ezt jól tudják. Ahogyan azt is, hogy nagyon nehéz távol lenni Valentin-napon a szeretett személytől.

De többféle módon elmondhatod neki, hogy szereted, még akkor is, ha aznap nem lehetsz vele személyesen:

Először is írhatsz neki egy szerelmeslevelet, amelyben minden érzésedet feltárhatod, nemcsak azt, hogy mennyire szerelmes vagy, hanem azt is, hogy mennyire hiányzik és miért. Még erősebb az üzenet, ha az együtt átélt közös pillanatokat felidéző emlékkel gazdagítod.

Küldesd házhoz a Valentin-napi ajándékodat/ajándékaidat

Az ajándékküldés egy másik módja annak, hogy a szerelmedhez közel légy akkor is, ha ő a világ másik felén tartózkodik a tanulmányai, a munkája vagy az életkörülményei miatt. A YourSurprise-zal a világ bármely pontjára elküldheted a Valentin-napi ajándékodat! Csak annyit kell tenned, hogy kiválasztod, sok szeretettel elkészíted, mi pedig gondoskodunk arról, hogy a partnered kézhez kapja. Egy ingyenes üzenőkártyával, azaz egy kedves üzenettel is kiegészítheted.

Pénztárcabarát ajándékok Valentin-napra

Ha valami apró kedvességgel szeretnéd kimutatni a szerelmedet, arra is van néhány ötletünk:

Mi legyen a program Valentin-napon?

Az adott évtől függően a Valentin-nap eshet hétvégére, és ilyenkor az egész napot együtt tölthetitek. Mit lehet ilyenkor csinálni? Erre is van néhány javaslatunk:

  • Menjetek el piknikezni a parkba. Tölts meg egy kosarat vagy egy szép táskát kenyérrel, sajttal, gyümölcsökkel és egy üveg finom itallal. Az alkalmat különlegessé varázsolhatod egy üvegborral, amelyet személyre szóló címke díszít!
  • Készíts egy fényképalbumot a közös élményeitekből, vagy állíts össze egy aranyos Polaroid-stílusú fotógyűjteményt.
  • Menjetek el egy napra wellneszezni. Nem csak pihentető, de rendkívül szórakoztató is együtt. Élvezd a nyugodt pillanatok csendjét és a meghitt beszélgetéseket. Lepd meg a partneredet egy szép, törülközőt tartalmazó Dove ajándékcsomaggal, amelyet használhat a szaunában!
  • A listáról a romantikus vacsora sem hiányozhat. Főzzetek meg együtt egy finom ételsort, majd terítsetek meg szép borospoharakkal. A romantikus hangulathoz pedig gyújtsatok gyertyákat!

Valentin napi ajándékok a barátnődnek

A szerelem olyan érzés, amelyet gesztusokkal, szavakkal és egyszerű tárgyakkal is ki kell fejezni. Igaz, hogy a drága ékszerek mindig hatásosak, de véleményünk szerint egy különleges és egyedi meglepetés is alkalmas arra, hogy kimutasd a szerelmedet. Kezdheted például egy szerelmet kifejező mondattal! Sok vers, film és dal szól a szerelemről - miért ne idézhetnéd kedvenc zeneszámod egy mondatát? Ajándékba adhatsz egy frappáns, kézzel írt idézetet is - a hatást garantáljuk! De választhatsz a kedvesednek egy, a fényképeddel személyre szabott ékszert, vagy meglepheted egy aranyos plüssfigurával. Az ajándékot pedig add át egy különleges pillanatban, hogy a nap emlékezetes maradjon. Például egy romantikus vacsora végén vagy egy lélegzetelállító kilátással szemben. Próbáld meg eredeti módon átadni, hiszen a legszebb meglepetés mindig olyan, amire nem számítanak.

Valentin napi ajándékok a pasidnak

Számos népszerű ajándékot választhatsz egy férfinak: parfümöt, ruhát vagy kiegészítőt. Idén azonban próbálj meg különleges és egyedi Valentin-napi ajándékot adni a partnerednek vagy a férjednek. Egy egyszerű tárgy helyet az idei Valentin-napon lepd meg egy meghitt élménnyel!

Kezdd reggel: vidd ágyba a reggelit egy fényképpel személyre szabott tálcán vagy szolgáld fel neki a kávéját egy (varázs?)bögrében, amelyet a kettőtök fotója díszít. Nem is kezdődhetne jobban a nap! Délután hagyj néhány romantikus mondatot és üzenetet a lakásban, amelyek akár ösvényként a kívánt helyre vezetik, ahol újabb meglepetés várja.

Az estét pedig zárjátok egy korty pezsgővel, és koccintsatok a kettőtök nevével gravírozott poharakkal. Magát a pezsgőt is személyre szabhatod, és a hatás borítékolható: a szerelmed szóhoz sem tud majd jutni a meghatottságtól. Ha reggel nem tudtok találkozni, és szeretnél egy alternatív Valentin-napot, akkor itt egy tipp: ismételjétek meg az első randitokat. Ez nemcsak eredeti, de nagyon személyes is. Lehet, hogy nem lesz könnyű, de ha el tudod vinni az első találkozásotok helyszínére, nagy örömet fogsz neki szerezni.

Még több tippet találsz a blogban

Ha további inspirációt keresel egy felejthetetlen Valentin-naphoz, akkor böngészd át a blogposztjainkat: