Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Személyre szabott könyveinkben a megajándékozott a főszereplő! Fedezd fel a felnőtteknek és gyerekeknek adható személyre szabható könyvek kínálatát.

16 Ajándékok

Foglaljon nevet

Az ágyas történetek nagyok, és a gyerekek mindig egy másik hangot akarnak hallani, még akkor is, ha már tízszer már olvasd el őket! A könyvben szereplő karakter nagy kalandjai órákig tarthatják őket. A könyvek nagy ajándékok születésnapokra . De akkor is használhatók fel jutalmakként, amikor a gyerekek elkezdenek olvasni az első szavukat, amikor megtanulják, hogyan kell kötni a cipőfűzőiket, vagy megtanulják, hogyan kell úszni.

Az olvasás nemcsak szórakoztató, hanem jó hallgatási készségeket és koncentrációt is képez. Hozzon létre új kedvenc könyvüket a nevük hozzáadásával a könyv egy karakteréhez. A névvel ellátott könyv megkönnyíti a kedvenc időtöltésüket!

Könyvek fiúknak

Amikor kicsúsztak a kis miffy, a fiúk szeretnek hűvös dolgokat olvasni. A történetek még jobbak, ha a könyv főszereplői. A Formula 1 kaland főszereplőjeként vonzóbb lesz számukra az olvasás megtanulása. Ez az izgalmas versenyautó a gyermek nevével és személyes üzenetével személyre szabható. Minden jön élni, amikor saját versenyautóját vezeti versenyeken. Ezek a könyvek a fiúk számára nagyon hosszú ideig biztosan lesznek a kedvenc ágyneműik.

Könyvek lányoknak

Néha a lányok a Formula 1 történetének főszereplőként akarnak lenni. A lányok számára, akik nem akarnak versenyautókat vezetni, könyvek találhatók más kalandokkal. A Sugar Mousey könyv egy vidám és szórakoztató könyv az Ollimania család legkisebb tagjáról. Sugar Mousey szereti a szép dolgokat és szépen becsomagolt ajándékokat.

A Pink könyv mindenkinek szól, aki szereti a rózsaszín színt. Minden a könyvben rózsaszín. Testreszabhatja a könyvet a gyermek nevével és személyes üzenetével, hogy ez legyen a tökéletes születésnapi ajándék vagy baba zuhany ajándék.