Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

A kényelembe és stílusba való belépés még sosem volt ilyen szórakoztató! Fedezze fel a személyre szabott zoknik világát, és készítse el saját, személyre szabott zoknijait egy fotóval vagy névvel.

6 Ajándékok

Személyre szabott zokni fotóval, névvel vagy logóval

Képzelje el, hogy a lábát egy pár zokniba bújtatja, amely egy történetet mesél el, az Ön történetét. A személyre szabott zoknik egyediséget visznek a mindennapi öltözködésbe, és egy szerény kiegészítőt beszélgetésindítóvá varázsolnak. A személyre szabott zoknik szórakoztató ajándékot jelentenek a barátoknak és családtagoknak is. Karácsonyra vagy születésnapi ajándéknak, mindig van egy jó ok, hogy ajándékozzon egy pár zoknit!

Ezek nem egyszerű zoknik, hanem a háziállattól kezdve a cég logójáig bármi szerepelhet rajtuk. Zoknik, amelyek megmutatják a személyiségedet, mivel megjelenik rajtuk a neved, a kedvenc fotód, vagy egy olyan kép, amely valóban téged vagy a címzettet képviseli, akire gondolsz.

Egyedi zoknik készítése: Tippek és trükkök a tökéletes ajándékhoz

A zoknik különböző méretekben (ha nem tudja, melyik méretet válassza, nézze meg az ajándékozási leírást) és különböző személyre szabási módokkal kaphatók. Létrehozhatja:

  • Személyre szabott fotózokni: Adja hozzá kedvenc fényképét a zoknikhoz, és válasszon dizájnt. Ha cégét szeretné népszerűsíteni, hozzáadhat egy logót. Ne felejtsen el jó minőségű fényképet választani, hogy biztosítsa a kiváló minőségű ajándékot. A fényképed egy vidám dizájnnal gazdagodik, mint például szívek, söröskorsók, szusitekercsek, szivárványok, pizzaszeletek, mikulássapkák.
  • Személyre szabott szöveges zokni: Adjon nevet vagy rövid szöveget a zoknikhoz. A szöveg az Ön által választott színben nyomtatható a lehetőségek széles palettájáról.

Személyre szabott arc zokni

Mi lehet viccesebb, mint egy pár zokni, amin egy arc van? A zokni személyre szabása egyszerű! Egyszerűen töltsd fel a szerkesztőbe a címzett vagy bárki más arcának fényképét (lehet például egy kutya vagy macska fotója is). A fényképet az egész zoknira jó minőségben nyomtatjuk ki.

Nyomtatott zokni 1 párral kezdődően

A nyomtatott zoknik már 1 pártól kaphatók. Nem kell nagy megrendelést leadnia ahhoz, hogy online megvásárolhassa és személyre szabhassa zoknijait. A személyre szabás benne van az árban! Nincs további személyre szabási díj a pénztárnál.