Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Egyedi póló nyomtatás fényképpel, szöveggel vagy akár névvel? A YourSurprise széles választékában garantáltan megtalálod a neked megfelelőt.

140 Ajándékok

48 ajándékot láttál a 140 -ból/-ből.

Személyre szabott pólók

Ha vicces ajándékot keresel vagy pólóra van szükséged egy fellépésre, legény- vagy lánybúcsúra, versenyre, túrára vagy hétvégére a barátokkal: ne keress tovább! A YourSurprise férfiak, nők, gyermekek sőt csecsemők számára is kínál pólókat, sokféle méretben és színben. Nincs minimális rendelési mennyiség, tehát egyetlen pólót is rendelhetsz. Választhatsz a standard minták vagy szövegek közül – például: „queen”, „keep calm it’s your birthday”, „big sister” vagy „big brother” –, vagy egyéni pólót is tervezhetsz saját fényképpel vagy felirattal.

Pólók fényképpel és/vagy névvel

Online szerkesztőprogramunkban egy szempillantás alatt testreszabhatod a pólóinkat. A pólóra teheted a kiválasztott nevet vagy feliratot, vagy akár kedvenc fényképedet is, kiváló minőségben és színes formátumban. Ha egynél több fényképet szeretnél hozzáadni, készíts látványos kollázst. A pólókat legfeljebb 40 °C hőmérsékleten mosd ki, hogy a nyomat ne sérüljön.

Pólók legény- és lánybúcsúkhoz

Ha legény- vagy lánybúcsút tervezel, és pólókra van szükséged az egész társaság számára, nálunk megtalálod, amit keresel! A pólókat különböző színekben és különféle nyomatokkal rendelheted meg. Feltölthetsz egy fényképet, amelyet rányomtatunk a pólókra, és saját feliratot is hozzáadhatsz. Ha nem szeretnél saját pólót tervezni, válassz szabványos darabjaink közül.

Pólók sporteseményekhez

Sok sportcsapat rendel pólót egy adott eseményhez, például egy jégkorongbajnoksághoz vagy futballmérkőzéshez. A pólókat nemcsak a rendezvény során viselik, hanem az azt követő bulikon és más helyeken is. Ha egy ideig ugyanazt a pólót fogod viselni, akkor nem árt, ha jól néz ki! A pólóra a csapat és akár az egyes csapattagok nevét is rányomtathatjuk. Ha pedig tényleg egyedi darabokat szeretnél, a póló hátuljára egy vicces fényképet is tehetsz. Ezzel biztosan sikert aratsz majd a bulikon!

Emblémás pólók vállalati rendezvényhez

Ha azt szeretnéd, hogy minden alkalmazott jól láthatóan képviselje a vállalatot egy vállalati rendezvényen vagy bulin, ebben is segíthetünk. A vállalat logóját a póló elejére, hátuljára vagy mindkét oldalára is rányomtathatjuk. Vagy például lehet hátul a vállalat logója, elöl pedig az alkalmazott neve: ahogy tetszik! Sok ügyfelünk számolt be arról, hogy ezek a pólók vagy trikók igazi gyűjtői darabokká váltak a csapattagok körében.

Pólók gyerekeknek és csecsemőknek

Gyerekeknek és csecsemőknek is kínálunk pólókat vidám színekben és mintákkal, például világoskék, rózsaszín, piros és sárga színben, egyszarvúakkal, szívecskékkel, szövegbuborékokkal, jégkrémekkel, csillagokkal, medvékkel, flamingókkal, bálnákkal és egyéb motívumokkal díszítve. Pólóink között olyan darabokat is találsz, amelyek mókás feliratokkal – például „Queen”, „Keep calm it’s your birthday”, „Big brother” és „Big sister” – vannak ellátva. Az utóbbi kettő például tökéletes arra, ha „be szeretnéd jelenteni”, hogy terhes vagy. Rengeteg olyan minta is elérhető, amelyekhez saját fényképet és/vagy feliratot adhatsz hozzá, hogy egyedi pólót készíts.

Pólók nők számára

A női pólók széles választékát kínáljuk. Az összes póló testhezálló szabású, vagyis nagyszerűen fog kinézni rajtad. Ha a póló viselője mégis a lazább vagy szélesebb szabást részesíti előnyben, akkor nézz körül a férfiaknak készült pólóink között.