Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Halászsapka

Egyedi bucket hat - Fekete

1,245 szavazat
Raktáron
Szállítási lehetőségek
  • Szép színes nyomtatás az elején
  • Különleges kényelem a kiváló minőségű pamutnak köszönhetően
  • Szuper hűvös a saját designjával

Ajándékok leírása

További információ a nyomott egyedi bucket hat-ről:
Anyag: 100% prémium minőségű pamut
Szín: fekete
Méret: L (fejkerület: 57 cm)
Personalizáció: névvel, fényképpel és/vagy logóval
Nyomtatás: éles és teljes színekben
 

Adj egy menő bucket hat-et fotóval és szöveggel ajándékba!

Keresel egy nyári, egyedi ajándékot? Akkor ezek a nyomott bucket hat-ek igazán tökéletesek. Te tervezheted meg a bucket hat-et teljesen saját magadnak szöveggel vagy fényképpel. Vagy tölts fel egy céges logót egy eredeti üzleti ajándékhoz. Egy menő meglepetés születésnapra, nyaralási ajándékként vagy csak úgy, a semmiért. Az egyedi bucket hat darabonként személyre szabhatod. Tehát kiváló választás legénybúcsúra, baráti hétvégére a kempingben vagy egy nyári fesztiválon. Természetesen készíthetsz magadnak is egy halászsapkát. Fogadok, hogy nagyon jól áll majd a sapkácska! A nyomott bucket hat 100% pamutból készült, tehát rendkívül kényelmes viselet. A vitorláshatónak több színváltozata is van: választhatsz feketét vagy fehéret. Ráadásul a nyomtatott bucket hat simán beteheted a mosógépbe. Ez természetesen nagyon praktikus. A saját sapkád készítése és nyomtatása igazán könnyű. Te csak hozzáadod a nevedet és/vagy képet az egyik speciálisan tervezett mintához. Vagy tölts fel és válassz ki egy saját, egyedi alkotást. Azután mi dolgozunk érted és éles képpel és a legszebb színekben nyomtatjuk a halászsapkát a tervezésedet. Mire vársz még? Készíts most egy egyedi bucket hat teljes színes nyomtatással! Szeretnél nagyobb mennyiséget nyomtatott halászsapkából? Nyugodtan lépj kapcsolatba üzleti részlegünkkel az oldal alján található kapcsolati űrlapon keresztül, és pillanatok alatt megkapod az árajánlatot a bucket sapkákra. Keresel másfajta sapkákat? Kínálatunkban különféle fejfedők találhatók, például baseballsapkák és sapkák. Válassz a hozzád illő kalapot, baseballsapkát vagy sapkát! Gyorsan válassz és nyomtatjuk a sapkákat.

GYIK

Személyre szabás és rendelés

Mi a személyre szabás és hogyan működik ez a honlapon?
Elkezdheted az ajándék készítését, ha rákattintasz a zöld "kezdődik itt" gombra. Ajándékszerkesztőnkben az ajándékot személyre szabhatja az Ön kívánságainak megfelelően: adja hozzá saját képét és / vagy szövegét. Ha szeretné, akkor is választhat egy hűvös designt, hogy az ajándékot egyedülállóvá tegye.

Az ár tartalmazza a személyre szabást?
A weboldalon feltüntetett ár tartalmazza az ajándék személyre szabását. Szép és tiszta!

Honnan tudhatom, hogy a képem jó minőségű?
Az ajándékszerkesztőben értesítést kap, ha a kép minősége nem elegendő. Kétsége van a kép minősége előtt vagy az értesítés után? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz; örömmel segítenek!

Milyen formátumokat tölthetek fel?
JPG és PNG fájlokat tölthetünk be a szerkesztõbe. Túlságosan technikai-e, vagy van-e más formátumú képe, amelyet használni szeretne? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz. Örömmel segítenek neked, hogy meg tudod csinálni az ajándékot!

Mi van, ha a kívánt szín vagy opció nem érhető el?
Egy adott ajándékot vagy ajándékot keres egy bizonyos színben, de ez nem szerepel a honlapon? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz; örömmel segítenek!

Hogyan adhatok hozzá kártyát az ajándékomhoz? Mi pontosan a kártya?
Ha a bevásárlókosárban a "Szabad kártya" gombra kattint, akkor ajándékba adhat egy szórakoztató kártyát. Ezzel a kártyával személyes üzenetet küldhet, így a címzett pontosan tudja, hogy ki fogja megköszönni ezt a szép meglepetését.

Csomagolt ajándékom?
Jelenleg nincs (még) ajándékcsomagolási szolgáltatásunk a jelenlétének becsomagolására. Ajándékunkat ünnepi csomagolásban szállítjuk. Ez azt jelenti, hogy ajándékod készen áll, vagy közvetlenül a címzettnek küldhető.

Szállítási idő, szállítási lehetőségek és szállítási költségek

Választhatok egy szállítási dátumot?
Konkrét szállítási dátumot nem lehet kiválasztani.

Mi a szállítási idő és mikor kapom meg az ajándékomat?
A szállítási idő az ajándék termékoldalán található. Bízhat abban, hogy a mi fuvarozónk a mai napon ajándékot szállít.

Milyen szállítási opciókat választhatok?
Jelenleg nem lehetséges (még) kiválasztani a szállítási módot. A megrendelni kívánt ajándék csomagként vagy postai küldeményként kerül elküldésre. Szeretné tudni, hogy melyik opcióba tartozik a rendelés? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Fizetés

Hogyan fizethetem meg a megrendelésemet?
A következő fizetési módokat kínáljuk: iDeal, Paypal, hitelkártya, számla Klarna útján vagy kézi átutalás. Kézi fizetési átutalás esetén kérjük, vegye figyelembe egy további 3 napot az ajándékának kézbesítéséhez.

Ajándék érkezett

Mi van, ha az ajándék nem teljesen az én szeretetem?
Nagyon sajnáljuk, hogy ajándékod nem tetszik. Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, szívesen segítenek megtalálni a megfelelő megoldást.

A számlát a megrendeléssel együtt küldték?
A megrendeléssel nem küldünk számlát. A számlát mindig a visszaigazoló e-mailben kapja meg, és mindig megtalálja a MySurprise-fiókjában. Ez azt jelenti, hogy az ajándékot közvetlenül a címzettnek szállíthatja, így igazi meglepetés!

Céges ajándék?

Nagyobb mennyiségben rendelnél, mint 10 db? Kérjük, vedd fel a kapcsolatot egy azonnali árajánlatért. Munkanapokon 8: 30-17: 00 óra között állunk rendelkezésre.

Minden ajándék egyedi személyre szabással
A tömeges megrendeléseket könnyen elküldheted
Szállítás világszerte
Szállítás közvetlenül a címzettnek

Szeretnéd e-mailben megkapni az ajánlatot?