• Minden ajándék a saját képpeddel és szövegeddel készül
  • Szeretettel készítve
  • Több mint 2000 személyre szabott ajándék!
Minden Kisállat ajándékok ajándék

Kisállat ajándékok

Október 4-én ünnepeljük a World Animal Day-ot, ez a nap egy jobb világ megteremtéséről szól az egész világon. Néhány háziállat egész idő alatt elkényezteti a cookie-kat és a cuddles-t. De a World Animal Day-on minden háziállat egy kis extra szeretetet és figyelmet kap. Adja meg a macskának vagy a kutyának, hogy extra cookie-kat vagy a fejét, és adjon a lónak vagy nyúlnak egy extra sárgarépát. A YourSurprise-nál szeretnénk segíteni, hogy a World Animal Day szórakoztató legyen az ember és az állat számára! Hozzon létre tartós emlékeket a háziállatokról úgy, hogy nevét vagy kedvenc fotóját hozzáadja bármihez, amit az ajándéktárban talál!

Személyre szabott poszter

Van egy szuper aranyos fotó a kisállatodtól, mikor kicsit? Vagy az a szórakoztató fotó közülük a nagy szabadban? Vagy talán, amikor nyerte a díjat egy show-ban? Különleges fotókat kell látni! Egy különleges fotót kell látni. A fotót nagy poszterre kell nyomtatni, és különleges helyet biztosítani minden szobában. Ezek a személyre szabott plakátok nagyszerű ajándék mindenkinek, aki szereti a háziállatát a Holdra és vissza! Nem csak a poszterre nyomtathatja a gyönyörű fotóját, hanem vászonra, fa vagy kerámialapra is . Így a háziállatnak mindig szép és különleges helye lesz otthonában.

Kutya ágy neve

Szeretné elrontani a négy lábú barátodat? Biztosak vagyunk benne, hogy szeretni fog egy puha kutyaágyat. A nevüket az ágyra kell nyomtatni, és éppen olyan szép helyet hoztunk létre, hogy pihenjenek és szunyókáljanak. Két rendelkezésre álló mérettel nem csak a kis kutyákra, hanem nagyobb kutyákra is elférünk! A kutyája szuper hálás lesz a nevét viselő kutyaágyért, amikor kint kimerült, ha kint játszott a kültéri vagy hosszú séta után. A nevet viselő kutyaágy fekete és tépőzáras, vízálló anyagból készül.

Kutya nyakörv neve

Valaki csak elfogadta a szőrös barátot, vagy te vagy a szerencsés ember? Ezt az izgalmas alkalmat meg kell ünnepelni! Várja már, hogy hosszú sétákat folytat? Csináld ezt könnyebbé a saját kutyás nyakörvünkkel . A nyakörv nagyon sok minden napot visel, így ez nemcsak a tökéletes ajándék, ha valaki új kutyával rendelkezik, ez is nagyszerű ajándék, amikor a jelenlegi kutya nyakörvét ki kell cserélni. A kutya nevét közvetlenül a gallérra vagy a gallérra rögzített medálra lehet nyomtatni. Minden gallér méretben állítható, és egy gyűrűvel van ellátva, amely a kutya pórázát rögzíti . Most ez egy praktikus ajándék!