Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Akár egy különleges alkalmat ünnepelsz, vagy csak kielégíted a csoki utáni vágyadat, óriási csokoládés tábláink ígérik, hogy minden harapással megnövelik a csoki élményét. Személyre szabhatod most az XXL csokoládés tábládat!

7 Ajándékok

Óriási csokoládés tábla: egy XXL csokoládé ajándék a csoki rajongóknak

Elgondolkodtál már valaha azon, mi lehetne az ideális ajándék egy csoki rajongó számára? Képzeld el a meglepetést és az örömet, amit egy csokoládé-rajongó érez majd, amikor meglát egy óriási csokoládés táblát. A legtutibb ajándék, ami nemcsak kielégíti az édesség utáni vágyaikat, hanem egyedi élményt is nyújt nekik.

Miért válassz egy XXL csokoládés táblát?

Miért ne? Ez egy olyan ajándék, amely garantáltan lenyűgözi majd őket! Az óriási csokoládés tábla nemcsak mosolyt csal a fogadó arcára, hanem kiváló és személyes ajándék is egy különleges pillanatra. Emellett azt is mutatja, hogy gondolsz rájuk, és tudod, mennyire szeretik a csokit!

Mi teszi őket különlegessé?

Gondold csak el, egy XXL csokoládés tábla nemcsak egy átlagos finomság. Ez egy mestermű! Az igazán különleges dolog a YourSurprise óriási csokoládés tábláiban az, hogy személyre szabhatod őket, és egyedi ajándékot hozhatsz létre. Hozzáadhatod az ajándékozott nevét, egy fényképet vagy kollázst, vagy egy különleges üzenetet a csokoládés dobozra.

Felejthetetlen pillanatok

Az XXL csokoládés tábla nemcsak egy csokoládé-rajongó kényeztetésére szolgál, hanem egy szórakoztató, interaktív módja annak, hogy az embereket összehozzuk. Egy átlagos összejövetelt felejthetetlen élménnyé varázsol. Mindenki emlékezni fog arra, hol voltak, amikor megkóstolták azt a hatalmas csokifinomságot. Emellett egyedi ajándék is egy különleges alkalomra, például egy születésnapra, egy nagy mérföldkőre vagy akár köszönetnyilvánítás egyik ügyfelünknek.

Nagy választék óriási csokoládés táblák közül

A YourSurprise lehetőséget biztosít arra, hogy létrehozd saját óriási csokoládés tábládat, és választhass a nagyszerű választékból a méretek, márkák és ízek között. Nézd meg kínálatunkat:

  • 60 cm-es XXL csokoládétáblák: választhatsz a Côte d'Or, Mega Milka, Mega Twix, Chocolonely között; add hozzá a fotódat, neved és/vagy különleges üzenetedet, és ajándékozd oda valakinek ezt a kivételes óriási csokoládés táblát!
  • Csokoládés táblák ajándékdobozban: kiváló választék csokis nasikbóll; Twix, Mars vagy Snickers. Válaszd ki a kedvenc ízét, és adj hozzá egy fényképet, nevet és/vagy üzenetet.
  • Óriási csokoládés dobozok: Azoknak, akik nem elégednek meg csak egy ízzel, mindig van lehetőség egy válogatás csokoládét élvezni egy óriási dobozban. Választhatsz a Celebrations (dobozban vagy tubusban) vagy a Mega Chokotoff között a csokikból vagy a Chokotoffs cukorkáiból.
  • XL Oreo ajándék tekercs: Ez egy hatalmasított verzió mindenki kedvenc krémes töltésű kekszéből. Képzeld el a szeretteid arcán az örömöt, amikor kibontják ezt a hatalmas finomságot, tele végtelen finom Oreoval.
  • Toblerone XXL: Képzeld el az absozlút örömöt, amikor meglátod a hatalmas, 4,5 kg-os csokoládés táblát!