Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Ha férfiaknak keresel ajándékot, a YourSurprise segít megtalálni a tökéletes meglepetést az életed legfontosabb férfiainak. Legyen szó születésnapról, romantikus alkalomról vagy egyszerűen csak egy kedves meglepetésről: egyedi, eredeti, személyre szabott ajándékok széles választékát kínáljuk férfiak számára.

229 Ajándékok

48 ajándékot láttál a 229 -ból/-ből.

Különleges ajándék férfiaknak

Egyetértünk. Nem mindig könnyű klassz ajándékot találni egy férfinak. Időnként úgy tűnik, hogy semmi sincs, aminek örülnének vagy éppen a másik véglet igaz rájuk, és csak egy Ferrarival lehetne nekik örömet szerezni. Mit lehet ilyenkor tenni? Szerencsére nálunk minden árkategóriában találsz remek ajándékokat. Az ajándékozást nem ronthatod el, ha olyan eredeti és személyre szóló ajándékkal leped meg, ami garantáltan nincs neki!

Ajándék a pasidnak

Ha a hatodik, egyéves, kétéves vagy még patinásabb évfordulótokat ünneplitek, lepd meg egy menő ajándékkal! Ha nem tudod, hogy mit szeretne, akkor nem lesz könnyű megtalálni a tökéletes ajándékot. Nyilván olyasmit akarsz neki adni, amit tényleg szeretni és használni fog. Az embernek sokszor az az érzése, hogy egy nőnek sokkal könnyebb ajándékot találni. Ott vannak például a virágok, az ékszerek és a csokik... Ezekkel az ajándékokkal, egy plüssmacival vagy egy kulcstartóval könnyen kifejezheted, hogy a megajándékozott fontos számodra. De ha a pasidnak akarsz valamit találni, sokkal nehezebb a dolgod! Szerencsére van néhány ötletünk, amelyek segíthetnek. Mit szólnál például egy menő, személyre szabott, fényképes zoknihoz? Vagy egy általad tervezett egyedi boxeralsóhoz? Rányomtathatsz egy fényképet, a nevedet, vagy egy általa kedvelt híresség fotóját. Ha inkább egy cuki ajándékot szeretnél adni neki, választhatsz névre szóló plüssfigurás vagy stílusos fém kulcstartót. Így mindig az eszébe jutsz majd, amikor a kulcsaiért nyúl. Ha hébe-hóba szívesen iszik egy hideg sört, ajándékozz neki egy személyre szabott söröskészletet nemzetközi, holland, belga vagy német sörökkel. Mellékelhetsz hozzá még egy személyre szabott, névre szóló söröspoharat is.

Ajándék a legjobb barátodnak

Nem véletlen, hogy ő a legjobb barátod. Mindig számíthatsz rá, felhívhatod az éjszaka közepén és bármikor meghallgat. Az ilyen barátságok ritkák és rendkívül értékesek. Talán épp meg akarod köszönni a barátságát vagy eredeti ajándékkal akarod felköszönteni a születésnapján. Adj neki valami olyat, aminek tényleg örülni fog. Tehát ne csak egy szimpla, hanem egy névre szóló és/vagy fényképes söröskészletet. Vagy egy gyönyörű fadobozt, benne a kedvenc italával. A fedelére nyomtatott fényképpel pedig valóban személyessé teheted. Nálunk 8 különböző szeszes ital közül választhatsz, és biztosan megtalálod a kedvencét. Vagy jobban szereti a whiskyt? Akkor rendelj neki egy üveg whiskyt személyre szabott dobozban! Még menő Peaky Blinders ajándékszettünk is van rummal, ginnel vagy whiskyvel és személyre szabható poharakkal. Ha a legjobb barátodnak szeretnéd megköszönni a barátságát, adhatsz neki finom csokiajándékot. Például egy csokitáviratot személyes üzenettel. Ha imádja a csokoládét, akkor rendelhetsz számára egy XXL Toblerone-t is, amely 4,5 kiló!!

Ajándék a férjednek vagy a partnerednek

Ajándékot választani a partnerednek nem könnyű, hiszen nagyon szeretnél neki örömet szerezni. De az ajándékozásnak nem kell fejtörést okoznia! Egy fényképpel és/vagy szöveggel személyre szabott ajándék különleges, egyedi és szívet melengető meglepetés. A YourSurprise oldalán sok szép személyre szabható ajándékot kínálunk. Mit szólnál egy bögréhez vagy egy fali órához? A kettőtök közös fotójával személyre szabott bögre egészen biztosan a kedvencévé válik. Különösen, ha reggelenként abba töltöd a kedvenc kávéját vagy teáját. A varázsbögrénk szintén remek választás. Ez kezdetben feketének tűnik, és a személyre szabott dizájn csak a bele töltött forró ital hatására válik láthatóvá – meglepetés! Ha a partnered édességrajongó, imádni fogja a nevével és fényképével díszített Milka szívet. Ha szeret főzni vagy szép időben grillezni, egy névre szóló bőrkötényt ajánlunk. Ha szívhez szóló ajándékot akarsz neki adni, állíts össze egy személyre szabott fényképalbumot a közösen átélt kalandokról, és készüljetek az újakra.

Ajándék egy barátnak vagy munkatársnak

Ajándékkal akarsz egy barátnak vagy kollégának köszönetet mondani vagy meglepetést okozni? Ehhez nem feltétlenül kell nagy vagy drága ajándékot vásárolni. Az emberek többségének a gesztus számít. Különféle csokiajándékaink ideálist választást jelentenek, mivel bármilyen alkalomra személyre szabhatók. Ha egy munkatársadat szeretnéd meglepni vagy megviccelni, rendelhetsz neki egy személyre szóló felirattal vagy fényképpel egyedivé tett pólót.

Ajándék apának

Szeretnéd megköszönni édesapádnak mindazt, amit érted tesz? Segített a ház felújításában? Minden nap érted megy a sportklubba vagy az iskolába? Időt nem sajnálva melletted volt a házi feladat elkészítésénél? Nagyon sok jópofa ajándékunk van, amelyeket kifejezetten apáknak terveztünk!

Korfüggetlen ajándékok férfiaknak

Tudjuk, hogy néhányan életkor szerint keresnek ajándékot férfiaknak, ezért segítségképpen felsorolunk néhány ötletet korcsoportokra bontva. Ennek az a veszélye, hogy könnyen a sztereotípiák csapdájába esel, aminek nem minden férfi fog örülni. De mivel segíteni szeretnénk, mégis megtesszük. Az életedben jelen lévő férfiakat nem szabad beskatulyázni, de a tippjeink megfelelő kiindulópontot jelenthetnek az ajándékozáshoz.

Ajándékok 20 évesnél fiatalabb férfiaknak

Az ebbe a kategóriába tartozó férfiaknak érdemes olyan ajándékot adni, amelynek jó hasznát veszik az első otthonukban az egyetem vagy a főiskola befejezése után. Egy névre szóló söröspohár, egy vésett vizespohár-készlet vagy a teljes napi kávéadagjukat befogadó óriásbögre jópofa ajándék. Vicces meglepetés lehet a legkínosabb fényképükkel személyre szabott zokni.

Ajándékok 30 évesnél fiatalabb férfiaknak

Lepd meg egy finom sörökből álló, személyre szabott sörválogatással. Ha szeret grillezni, adj neki egy személyre szabott BBQ-kesztyűt vagy egy gravírozott bőrkötényt. Ha nemsokára apa lesz, rengeteg olyan ajándékunk van, amelyekkel gratulálhatsz neki. Például egy „legjobb apa" feliratú rugdalózóval vagy egy „Apa a hősöm" szöveggel díszített tányérral.

Ajándékok 30-40 éves férfiaknak

Egy üveg jó borral ebben az életkorban nem lőhetsz mellé. A bort személyre szabhatod egy címkével vagy egy fadobozzal. Ha a megajándékozni kívánt férfi borrajongó, lepd meg egy boros ajándékszettel. Alternatíva lehet egy üveg whiskey, amelyet szintén személyre szabhatsz nálunk. Ha egyik sem jó megoldás, válassz számára egy szép, személyre szabott vászonképet, amely az otthona dísze lehet. A főzni szeretőket meglepheted egy névre szóló bőrköténnyel, amelynek jó hasznát veszi a finom ételek elkészítése során.

Ajándékok 40-50 éves férfiaknak

Ebben az életkorban a bor vagy a whiskey remek opció. Szabd személyre az ajándékodat a megajándékozott nevével vagy egy menő fényképpel, hogy igazán egyedi legyen. De választhatsz számukra vésett boros, sörös vagy whiskeyspoharakat is. Ha kedveli a kihívásokat, lepd meg egy sörfőző készlettel.

Ajándékok nagyapának

Ha szeretnéd tudatni az apukáddal, hogy nagypapa lesz, vagy egy nagypapának keresel meglepetést, adj neki olyan ajándékot, amelyet az unokáját/unokáit ábrázoló fénykép tesz egyedivé. Mit szólnál egy szép, házi sütivel töltött fémdobozhoz? És ha tudatni szeretnéd vele, hogy nemsokára nagypapa lesz, küldj neki egy csokitáviratot, vagy egy Kitalálod?! könyvet.

Ajándékok főzni szerető férfiaknak

Sok nő keres menő pasiknak adható ajándékot - nálunk számukra is óriási a választék. Mit szólnál például egy grillezéshez készült, névre szóló bőrkötényhez? Vagy a gravírozott BBQ-kesztyűhöz, amely megvédi a kezeit, miközben a lakomát készíti?

Ajándékok italkedvelő férfiak számára

Ha az embered szívesen fogyaszt hébe-hóba alkoholt, lepd meg egy üveg vörös vagy fehér borral. A bor címkéjét is személyre szabhatod, vagy rendelhetsz az ital mellé egy szép, névre szóló fadobozt. A whiskyt tartalmazó ajándékaink szintén népszerűek, és remekül illik hozzájuk a személyre szabott fadoboz vagy egy vésett pohárkészlet.

Ajándékok sörkedvelő férfiaknak

Ha a megajándékozni kívánt férfi kedveli a sört, lepd meg egy saját sörfőző készlettel és gravírozott söröspoharakkal, vagy személyre szabott dobozban átadott nemzetközi, holland, belga és német sörválogatással. Ez az ajándék remekül kombinálható söröspoharakkal, amelyekre a megajándékozott nevét gravírozzuk.

Ajándékok édesszájú férfiaknak

Ha a célszemély él-hal az édességért, tökéletes meglepetés számára a 4,5 kilós, névre szóló Toblerone! Kiváncsiak vagyunk, hogy mennyi idő alatt fog elfogyni.

Ajándékok aktív férfiak számára

Ha sok időt tölt az edzőteremben, rendszeresen fut vagy csapatjátékot játszik, lepd meg egy személyre szabott focilabdával, sportfelsővel vagy egy kulacssal.

Tipikus ajándékok férfiaknak

Röviden, a férfiak általában örülnek a következő ajándékoknak:

Ajándékozni öröm

Hisszük, hogy az ajándékok örömet okoznak az embereknek. Ajándékot nem csak kapni jó, de adni is. Mutasd ki, hogy a másik mit jelent neked, vagy köszönd meg mindazt, amit érted tesz. Biztosak vagyunk abban, hogy egy gyönyörű, személyre szóló ajándék örök emlék. Adni öröm.