Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Az ajándékozás kollégáknak gyakran kihívást jelent, hiszen nem mindig tudjuk, mi az, ami tényleg örömet okozhat nekik. Összegyűjtöttük az ideális ajándék ötleteket, legyen szó búcsú, karácsonyi, vagy csak egy apró ajándékról.

162 Ajándékok

48 ajándékot láttál a 162 -ból/-ből.

Ajándék kollégának

Az ajándékozás mindig is fontos része volt az emberi kapcsolatoknak, és a munkahelyi közösség sem kivétel. Az ajándék munkatársnak nem csak a köszönet és megbecsülés kifejezése, hanem az együttműködés és a jó kapcsolat ápolásának eszköze is.

Kollégáink az életünk egy fontos részét teszik ki, ezért mindig érdemes időt szánnunk arra, hogy megajándékozzuk őket. Legyen szó karácsonyi ajándékokról, apró ajándékokról, vagy búcsú ajándékokról, a kreativitásunkat bevetve könnyen megtalálhatjuk az ideális ajándékot.

Búcsúajándék kollégának

Egy búcsú ajándék munkatársnak különösen érzékeny témakör lehet, hiszen a távozó kolléga érzéseire kell figyelmet fordítani. Fontos, hogy az ajándék kifejezze az érzéseket, és segítsen megőrizni a jó kapcsolatot. Egy emlékkönyv, vagy egy személyre szabott ajándéktárgy emlékezetessé teheti az utolsó pillanatokat.

A munkatársnak búcsúajándék kiválasztása szintén nagy felelősséggel jár. Fontos, hogy az ajándék kifejezze a köszönetet és a megbecsülést, valamint segítsen megőrizni a kapcsolatot. Egy emlékkönyv, egy személyre szabott ajándéktárgy vagy egy kép, amely az együtt töltött időről emlékeztet, mind-mind jó választás lehet

Ha kollégánk távozik a munkahelyünkről, egy búcsú ajándék kollégáknak lehet a tökéletes módja annak, hogy elbúcsúzzunk tőle. Egy személyre szabott ajándék, amely emlékezteti őt az együtt töltött időkre, mindig emlékezetes és szívbemarkoló ajándék lehet.

Ha közösen összefogtok a többi munkatárssal, akkor drágább, egyedi ajándékot is vehettek, mint például egy pezsgő ajándékszett egyedi címkével és gravírozott poharakkal. Vagy, ha nyugdíjas éveiben körbe szeretné utazni a világot, akkor egy egyedi bőrönd szett is egy kiváló ajándék lehet.

Apró ajándék kollégának

Az apró ajándék ötletek kollégának a munkahelyen egy remek módja annak, hogy kifejezzük a köszönetünket és a tiszteletünket munkatársaink iránt. Az ilyen ajándékok általában nem nagy dolgok, de a gondosan kiválasztott tárgyak nagy hatással lehetnek a kollégáinkra.

Egy egyszerű köszönő ajándék, mint például egy személyre szabott notesz vagy toll, mindig hasznos lehet, és emlékeztetni fogja a kollégánkat arra, hogy értékes tagja a csapatnak. Egy személyre szabott kulcstartó vagy nyomtatott póló is lehet az ideális ajándék, és az egyedi díszítésnek köszönhetően egyedi és különleges ajándék lehet.

Ha kollégánk szereti az édességeket, akkor az apró ajándékok kollégáknak között a csoki és a cukorkák is szerepelhetnek. Egy kis édesség mindig mosolyt csal az arcokra, és az ajándékozott biztosan értékelni fogja az apró figyelmességet.

Vicces ajándékok kollégáknak is nagyon népszerűek, és az ilyen ajándékok sokszor azonnal felhívják magukra a figyelmet. Az apró ajándékok között találhatunk olyan vicces kiegészítőket, mint például egy humoros poszter, egy vicces naptár vagy egy szórakoztató papucs egyedi fényképpel.

Az apró ajándék ötletek kollégának változatosak és széles körűek lehetnek, és mindig érdemes olyan ajándékot választani, amely személyes és figyelmes. Az ajándékozás ugyanis nem csak az ajándék átadásáról szól, hanem a kapcsolatunk ápolásáról is, és az apró ajándékok is ebben a célt szolgálhatják.

Ajándékok kollégának 5000 Ft alatt

Sok ajándékötlet létezik kollégák számára akkor is, ha szűkös a keret. Sikerült kitalálnod a keretet, de nem tudod, milyen ajándékot válassz? Összegyűjtöttünk néhány ajándékötletet kollégáknak 20€ alatt:

  • Egyedi bögre egy közös képetekkel, vagy egy vicces felirattal
  • Egy Toblerone egyedi fényképpel és szöveggel az édesszájú munkatársadnak
  • Egy sörnyitó névvel, annak aki szeret lazítani munka után egy üveg sörrel
  • Egy egéralátét egy vicces szöveggel, ami praktikus és jól jön munkában és egyben emlékeztetheted arra, hogy mennyire hálás vagy neki
  • Egy egyedi fa kártya egy mókás napról vagy csapatépítő buliról

Karácsonyi ajándék kollégának

A karácsonyi ajándék munkatársnak minden évben kihívás elé állít bennünket. Az ajándékozásnak nem célja a kötelező jelleg, hanem a szeretet és a figyelem kifejezése kellene legyen. Érdemes figyelembe venni a kolléga érdeklődési körét, a hobbijait, és az egyéniséget is. Egy különleges gasztronómiai ajándék, egy személyre szóló ajándékcsomag, vagy egy karácsonyi dekoráció, mondjuk karácsonyi gömbök mind-mind megfelelőek lehet.

Karácsony közeledtével az apró karácsonyi ajándék kollégáknak lehet egy könnyű és kedves módja annak, hogy megmutassuk az ünnepi hangulatot. Vicces ajándékok kollégáknak is örömet okozhatnak, például egy humoros bögre vagy egy laptop táska.

Babaváró ajándék kollégának

Ajándék egy olyan munkatársnak akinek kisbabája született, különleges kihívás elé állít bennünket. Ebben az esetben érdemes figyelembe venni az újdonsült szülők igényeit. Egy praktikus baba ajándék, mint például egy babatakaró, egy kényelmes párna vagy baba body fényképpel, vagy egy személyre szabott ajándékcsomag mind-mind örömet okozhat a kisbaba és a szülők számára.

Mennyit költsek a kollégám ajándékára?

Az ajándék összegét illetően az árkategória nagyon változó lehet, és természetesen függ a munkakörnyezet és az emberi kapcsolatok minőségétől. Az ajándékozásnak nem az értéke a lényeg, hanem a gesztus és az érzelmek, amelyekkel kísérjük. Az ajándék munkatársnak mindig személyre szabott és figyelemmel kiválasztott kell legyen, hogy az örömöt és a meglepetést hozza a kapcsolatba.

Az ajándék ötletek kollégáknak szinte végtelenek lehetnek, és mindenki igényeitől és stílusától függenek. Ha kollégánk épp új munkát kezd, egy ajándék munkatársnak lehet a megfelelő választás. Vagy ha csak apró ajándékok kollégáknak kellenek, akkor egy kedves és személyre szabott ajándék lehet a megfelelő választás.

Bármilyen ajándékot is választunk, legyen az kreatív ajándék kollégáknak, egy dolog biztos: az ajándékozás mindig örömforrás és lehetőség arra, hogy kifejezzük a tiszteletünket és a szeretetünket a munkatársaink iránt.