Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Egy új kisbaba érkezése mindig különleges öröm. Az egyedi baba ajándékok remek választás lehetnek, mivel személyre szabottak és rendkívül emlékezetesek. Fedezd fel kínálatunkat!

57 Ajándékok

48 ajándékot láttál a 57 -ból/-ből.

Egyedi baba ajándék

A baba érkezése az élet egyik legcsodálatosabb pillanata, amely boldogságot hoz mind a szülőknek, mind a rokonoknak, mind pedig a barátoknak. Az ajándékok kiválasztása, amelyeket a babának szánunk, nem csak azt fejezi ki, hogy mennyire örülünk az érkezésének, hanem emlékeket és kincseket is jelenthetnek később számára. Ha újszülött kisbabával van dolgod, biztosan többször is gondolkodtál már azon, hogy milyen ajándékkal lephetnéd meg őt és a szüleit. Az egyedi baba ajándékok remek választás lehetnek, mivel egyediek és rendkívül emlékezetesek.

A Legjobb Ajándékok Babaváró Bulikra

A baba érkezése az élet egyik legcsodálatosabb pillanata, amely boldogságot hoz mind a szülőknek, mind a rokonoknak, mind pedig a barátoknak. Az ajándékok kiválasztása, amelyeket a babának szánunk, nem csak azt fejezi ki, hogy mennyire örülünk az érkezésének, hanem emlékeket és kincseket is jelenthetnek később számára.

Az újszülött érkezése mindig izgalmas és boldog alkalom. A kisbaba és a szülők egyaránt szükségesek extra figyelemre és törődésre. Ha meghívást kapunk a babalátogatásra, fontos, hogy jól válasszuk ki az ajándékot. A Kraamcadeau-k széles választéka kínál lehetőséget személyre szabott, kreatív és emlékezetes ajándékot adni az újszülöttnek és a szüleinek.

Válasszunk ajándékot az újszülöttnek! Az újszülöttnek szóló ajándék kiválasztása lehetővé teszi, hogy kifejezzük örömünket és szeretetünket az új érkező iránt. Válasszunk valami hasznosat és egyedi ajándékot, mint például egy névvel ellátott takaró, egy plüss játék vagy egy babakönyv. A Kraamcadeau ajándékok közül az első évekre tervezett édes és praktikus babaruhák vagy éppen a névre szóló ékszerek mindig a kedvencek között szerepelnek. Ha a szülők szeretnék az újszülöttet fotózni, egy vicces sapka vagy egy aranyos cumikendő biztosan mosolyt csal az arcukra.

Egyedi baba ruhák

Bármilyen alkalomról is legyen szó, egy divatos babaruhával garantáltan lehengerlő benyomást kelthetsz. Ha szükséged van egy ajándékra, amely stílusos, egyedi és praktikus, akkor egy babaruhát választani tökéletes választás lehet. Számos stílusban, méretben és színben elérhetőek, így könnyedén megtalálhatod a tökéletes darabot. Az egyedi baba ruhák tökéletes ajándékok lehetnek az újszülöttek számára. Az egyedi pólók, bodyk, előkék biztosan emlékezetessé teszik az ajándékozást. A ruhákra ráírhatod a baba nevét, az életkorát, vagy akár egy vicces mondatot is.

Egyedi babatakaró

Egy névvel nyomtatott babatakaró tökéletes ajándék lehet egy újszülöttnek. Puha, meleg és barátságos, kényelmes helyet biztosít a baba számára, miközben az is megmutatkozik rajta, hogy milyen fontos számunkra. A baba nevével, szép mintával vagy fotóval egyedivé tehető, és egy praktikus ajándék azoknak az időkben, amikor még kicsik, vagy akkor is, amikor már nagyobbak.

Egyedi body

A cuki body, amelyet névvel, mintával és fényképpel egyedivé tehetünk, nemcsak kényelmes, hanem rendkívül aranyos ajándék is lehet. És ami még fontosabb, a kicsi ruhatárához kapcsolódóan, itt találhatók a babasapkák, cumik és előkék is, amelyekből kiválaszthatjuk a legjobb kombinációt a baba számára. És ne felejtsük el az emlékezés fontosságát sem, készítsünk róluk fényképeket!

Egyedi plüss és más játékok

Mindenki életében van egy olyan játék, amelyet már csecsemőkorában megkapott, és egész életében velük maradt. A cuki plüssjátékok is lehetnek az ilyen értékes ajándékok közé tartozók. Mindegyikük egy kis aranyos pólót visel, amely személyre szabható, hogy még különlegesebb ajándékként örökre velük maradhasson.

Névre szóló babakönyv

Az olvasás szeretetének és az olvasási készségek fejlesztése sosem kezdődhet elég korán. A névre szóló babakönyvek az életre szóló szenvedély felébresztésének tökéletes módja, mert személyes élménnyé teszik az olvasás élményét. A kicsik saját történeteik főhősei lehetnek, így még inkább azonosulni tudnak az olvasott történetekkel. A közös élményeket pedig még felejthetetlenebbé teheti az, ha Te olvasod fel a történetet, így biztosítva, hogy a kicsik élvezzék az időt Veled.

Babaszoba-dekoráció

A baba érkezése mindig nagy örömet okoz, és a babaszoba dekorálása egy nagyszerű módja annak, hogy kifejezd ezt az örömet. Az egyedi és különleges dekorációhoz egyedi babaplakátokat, párnákat, falmatricákat vagy kapucnis törülközőket használhatsz, amelyek az egész szobát feldobják. Ezen kívül, még névre szóló lufikkal is díszítheted az otthont, és megmutathatod a világnak, mennyire boldog mindenki a baba érkezése miatt.

Ajándék az újdonsült szülőknek

Az újszülött érkezése nemcsak az új jövevényre, hanem az anyukára és az apukára is hatással van. Az álmatlan éjszakák, a kimerítő napi teendők és az új felelősségek az életükbe kerülnek. Az ajándék kiválasztása nemcsak az újszülöttre, hanem a szülőkre is irányulhat. Válasszunk valami figyelmeset, mint például egy egyedi üvegpohár, egy tálca a reggeli ágyhoz vagy egy kényelmes és stílusos párna. Az ajándékok olyan dolgok lehetnek, amelyekkel a szülők kényeztethetik magukat és pihenhetnek, amikor az idő engedi.

Egy gravírozott pohárral ellátott üvegbor vagy egy óriási csokoládétábla mindkét szülő számára ideális ajándék lehet, amely kifejezi a megbecsülésünket. Ha pedig egyedi, de praktikus ajándékra vágysz, akkor a Koeka termékei között érdemes keresgélni, melyek magas minőségűek és letisztult designnal rendelkeznek.Egy ajándék a szülőknek szintén jó ötlet lehet. Ajándékozhatsz nekik pólókat, amelyeken a "legjobb anya" és "legjobb apa" felirat szerepel, vagy olyan ajándékokat, amelyeket élvezhetnek, amikor a kicsi elalszik, mint például egy üveg pezsgő és egy bonbon doboz.

Egy igazán különleges ajándék

Összefoglalva, egy új kisbaba érkezése vagy a terhesség bejelentése mindig különleges öröm. Egy gyönyörű és személyre szóló bébiajándék kiválasztása nagyszerű módja annak, hogy megünnepeljük ezt a különleges eseményt. A személyre szóló ajándékok mindig különleges élményt nyújtanak az ünnepeltnek. Ha szeretnél valami igazán emlékezeteset adni a kisbabának és a szüleinek, akkor a névvel díszített, édes baba sapka, rugdalózó vagy kistányér tökéletes választás lehet. Az ilyen ajándékok kifejezik a szeretetet és a gondoskodást, és akár az egész életen át megmaradnak emlékként a család számára. Ne feledd, hogy az ajándékozás nemcsak öröm a kapónak, hanem az adónak is boldogságot nyújt, és az ajándékozás művészetének nevezzük.