Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

A bor klasszikus ajándék, de ha személyre szabod, egyedi meglepetés lesz belőle! Tedd személyre szólóvá az üveg címkéjét, vagy gravíroztass a fadobozra és a poharakra egy nevet vagy egy kedves üzenetet. Fedezd fel az összes egyedi borunkat.

37 Ajándékok

Bor ajándék

Természetesen adhatsz nekik egy bármilyen üveg bort. De miért ne tehetnéd azt igazán személyesé és a finom üveg bort egy személyre szabott díszdobozban vagy személyre szabott címkével adhatod át? Az ajándék készletet több gravírozott borospohárral is kiegészítheted.

Borok a világ minden tájáról

Választékunk különféle fehér, vörös és rozé borokat tartalmaz, amelyekből csodálatos ajándékokat készítünk. Minden költségvetéshez, ízléshez és alkalomhoz megfelelő ízletes borunk van. Mi lenne egy Merlot, egy finom Cabernet Sauvignon vagy egy Pinot Noir bort ajándékozni? Ha ragaszkodsz a fehér borhoz, vedd fontolóra az egyre népszerűbb Chardonnay, az elragadó Sauvignon Blanc vagy a Pinot Grigio kínálatát.

A választékunkban található a borok, különféle országokból származnak, például Franciaországból, Németországból, Olaszországból, Portugáliából és Spanyolországból. Argentin és dél-afrikai borokat is kínálunk. Bármit is keresel, minden költségvetéshez számtalan bor áll rendelkezésre, legyen az kisebb vagy nagyobb.

Bor személyre szabott díszdobozban és címkével

Először válaszd ki az ajándékozni kívánt bort. Ezután válaszd ki a személyre szabást, amely lehet egy személyre szabott címke vagy személyre szabott doboz. Ezután egyszerűen töltsd fel fotóid, és add hozzá a kívánt nevet és / vagy szöveget. A személyre szabott bor ajándék elkészítése egyszerű, és nem igényel sok időt.

Ajándék tipp: egy üveg bor személyre szabott címkével nagyszerű ajándék apák napjára, anyák napjára vagy terhesség bejelentésére. Ha úgy döntesz, hogy személyre szabott fadobozban adod át, akkor a díszdoboz fedelét testreszabhatod nyomtatással vagy gravírozással. Ha személyre szeretnéd szabni a dobozt egy fotóval, akkor ki kell választania egy nyomtatható díszdobozt. Ha csak szöveget szeretnél hozzáadni, például egy személyes üzenetet vagy a címzett nevét, válaszd a gravírozható fedelet.

Személyre szóló bor ajándék készlet

Ha le akarod nyűgözni szerettedet néhány üveg finom borral megteheted. Készíthet boros ajándék készlet, amely 2 vagy 3 palack bort tartalmaz, vagy az egyes palackokhoz személyre szabott címkét is szerkeszthetsz, vagy átadhatod egy személyre szabott díszdobozban. Különféle kombináció közül választhatsz: üveg fehér és egy üveg vörös bor, egy üveg vörös és egy üveg rozé bor vagy egy üveg fehér és egy üveg rozé bor.

Bor ajándék készlet gravírozott poharakkal

Lepd meg az igazi borászokat egy saját nevükkel gravírozott borospohárral. Választékunk különféle bor ajándékkészleteket tartalmaz, amelyek tartalmaz egy gravírozott poharat vagy egy egész szett gravírozott poharat. Csak add hozzá a kívánt nevet vagy szöveget! Kiváló minőségű gravírozási technikákkal dolgozunk. Így biztosítjuk, hogy a pohár hosszú ideig élvezhető, és mosogatógépben is biztonságosan tisztítható legyen.