Gyors fordulat!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Gyors fordulat!

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.

Személyre szabott házavató ajándékok
Mit mondanak ügyfeleink
9.9
Lásd mind 299 vélemények
Adél
tovább 26-11-21

"Tökéletesen teljesítették a kért megrendelésem. Meglepődtem, milyen gyorsan megérkezett. Igazi profizmus.."

10 / 10
Nikolett Vivien..
tovább 23-11-21

"Jó az ötlet! Gyors a szállítás! Igényes! Szuper ajàndék! "

10 / 10
Éva
tovább 22-11-21

"Szerintem minden egyszerűen, gördülékenyen haladt. Hamar megérkezett a rendelés! "

10 / 10

Házavató ajándékok

A házavató ajándék gyakran az egyik trükkös ajándék, amelyet jól meg kell választani, ezért sokan egy csokor virágot vagy ajándékutalványt ajándékoznak. Kár, mert olyan sok nagyszerű ajándék van, amivel valakit valóban boldoggá tehetsz!

Hurrá! Saját ház

Időbe telik amíg, megtaláljuk vagy megépítjük a megfelelő lakást vagy házat, amit sajátunknak mondhatunk, de ha sikerült, akkor van ok az ünneplésre. Ezért fontos, hogy ajándékodat az alkalomhoz, a helyzethez igazítsd. Ha meglepetést szeretnél egy diáktársadnak, aki először fog egy szobában lakni veled, ha fiú akkor egy sörkészlet vagy ha lány akkor praktikus gravírozott pohár a legjobb ajándékötlet. Ha valaki, olyat akarsz meglepni aki a tanulmányai után beköltözik az első igazi otthonába, nagyon hasznos lehet egy praktikus és egyben gyönyörű gravírozott vágódeszka vagy egy gyönyörű kötény. Gyakran meglepheted azokat a párokat, akik összeköltöznek egy üveg borral vagy egy szép pohárral vagy bögrével. Számos nagyszerű ajándékötletet soroltunk fel, amelyek mind személyre szabhatók, néhány egyszerű lépésben.

Finom üveg bor vagy pezsgő

Van mit megünnepelni, és ezt gyakran ízletes alkohol tartalmú italokkal tesszük. Ha valaki hosszas keresgélés után végre megtalálta a saját házát, akkor természetesen minden oka megvan arra, hogy pezsgővel ünnepeljen. De egy finom üveg bor is kellemes házavató ajándék lehet. Nem igazán számít, hogy valaki először egyedül él-e, vagy hosszú kapcsolat után találja meg a saját fészkét. Mindenki értékelni fog egy üveg bort.
A YourSurprise-nél személyre szabhatod ajándékodat; egy üveg bor személyre szabott címkével vagy egy üveg pezsgő vagy szeszes ital egy gyönyörű garvírozott pohárral vagy nyomtatott díszdobozban. Az ajándékot gyönyörű fotókkal, szöveggel vagy névvel személyre szabható. Online szerkesztőnkben könnyedén létrehozhatod a személyre szabást, és ajándékod pontosan úgy készítjük el, ahogyan azt online megtervezted.

Személyre szabott poharak

Szuper praktikus és nagyon szép: saját névvel gravírozott poharak vagy készletek. Mindenféle poharat gravírozunk, a teástól a borospohárig és a vizespohártól a söröspohárig, és te döntöd el, mit gravírozzunk a pohárba. Könnyedén megszerkesztheted az online szerkesztőnkben, és mi pontosan a terv szerint készítjük el az ajándékot.
Ez az ajándék természetesen jó egy hallgató számára, aki először fog egy bentlakásban lakni, de egy párnak is, akik most költöznek össze, nagyon praktikus ajándék, hiszen mindenkinek megvan a maga pohara, csésze vagy bögréje, így nem cserélik többé össze azokat. A pároknak nagyszerű és hasznos ajándék a személyre szabott ágynemű is!

Praktikus ajándékok a konyhához

Rengeteg szép házavató ajándékunk is van, amelyek jól jönnek az új konyhához. Mit szólnál egy nagyszerű, személyre szabott szakácskönyvhöz vagy egy gyönyörű fa vágódeszkához, benne mintával? A kerek, négyzet alakú vagy hosszúkás tálaló és vágódeszkák mind személyre szabhatók névvel és szöveggel. Nagyon hasznos, azoknak akik csak most költöztek össze és még nem spórolták ki a konyhai kiegészítők árát. A vágódeszkák használhatók tálalásra is, ha a barátok átjönnek. Praktikus, időtálló és gyönyörű ajándék!
Az igazi főzés fanatikusok számára természetesen készíthetsz személyes kötényt is. Választhatsz mindenféle színű textil vagy szuper tartós bőr kötény közül. Ez utóbbi természetesen nagyon jól kihasználható, ha nagyobb ajándékot szeretnél, vagy ha házavató bulira, pótoljátok össze az árát a baráti társasággal. Az ajándék kiegészíthető egy gyönyörű bőr BBQ sütőkesztyűvel.

Fali dekoráció

Ha életünk új szakaszához érünk és beköltözünk az első lakásba, akkor gyakran kevés dekoráció díszíti a falakat. A képkeret és a faldíszítés gyakran nagyon drága, és nem mindenki tudja azonnal megvásárolni. Mennyire jó ötlet egy szép vászonkép, plexi vagy alumínium fali panelt adni a házavatóra?
De lehet kisebb méretű fali dekoráció is, például egy gyönyörű falióra a legszebb fotókkal, ami azonnal személyes hangulatot kölcsönöz a háznak. Tervezz egy faliórát a legszebb fotókkal, és mi elkészítjük. Választhatsz egy kör alakú, egy négyzet alakú vagy egy szív alakú óra közül.

Kis ajándékok a háziasszony számára

Nem akar túl sok pénzt költeni egy házavató ajándékra? Mit szólnál egy személyes bögréhez, amin saját fotó vagy szöveg szerepel? Vagy egy szép szappanadagoló személyre szabott külsővel? Természetesen egy teásdobozt is személyre szabhatsz, és tele rakhatod finom teákkal az igazi teakedvelők számára remek ajándék. Ha nem vagy biztos benne, mire van szüksége vagy nem ismered még olyan közelről, akkor lepd meg az új lakót egy finom doboz Milka vagy Toblerone csokoládéval, rajta a nevével, hiszen ki nem szereti a csokoládét?!
Ha tudod, hogy szeret főzni meglepheted az új lakót egy üveg finom olívaolajjal vagy egy rozsdamentes acél borhűtővel. Vagy csak egy szép házszám vagy névtábla fényképpel is remek ötlet.