Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

49 Ajándékok

48 ajándékot láttál a 49 -ból/-ből.

Csokoládés dobozok személyre szabott fényképpel, szöveggel és/vagy névvel

Volál már meglepve egy doboz csokival? Ha csokifüggő vagy, akkor tudod, hogy a csokoládé több, mint egy egyszerű ajándék! Élvezd egyedül, vagy oszd meg a szeretteiddel, minden csokoládé magával hoz egy kellemes pillanatot.

Amikor egy csokoládés doboz meglepetésről van szó, a YourSurprise tudja, miről beszél! Készítsd el saját személyre szabott csokoládés dobozod, és lepj meg valakit egy finom csoki ajándékkal!

Édesítsd meg a különleges pillanatokat: a tökéletes csokoládés doboz ajándék

Ezek a gyönyörű ajándékok már régóta a romantika, barátság és luxus kényeztetés szimbólumai; egyszerűen nincs olyan alkalom, amelyet ne tenne azonnal még jobbá egy doboz ízletes csokoládé.

A megfelelő csokoládés ajándék doboz kiválasztása főként három dologtól függ:

  • A csokoládé típusa: ha az ajándékozott kedvel egy adott márkát vagy csokitípust, győződj meg róla, hogy ezt beleteszed a csokoládés ajándék dobozába!
  • Hogyan néz ki a doboz: hogyan van bemutatva a doboz? Van-e módja annak, hogy személyesebbé tedd, esetleg szabd személyre?
  • Az ajándékozás alkalma: különböző alkalmak különböző típusú dobozokat igényelnek. Például egy romantikus esemény szív alakú csokis dobozt követelhet meg, míg az olyan alkalom, mint egy születésnap jól működhet egy tematikus ajándék dobozzal!

Témához kötött csokoládés doboz ajándék különleges alkalmakra

Itt, a YourSurprise-nál bármely különleges alkalomra készíthetsz csokoládés dobozt. Választékunkban különleges csokoládés dobozok vagy tervezetek találhatók karácsonyra, húsvétra, anyák napjára, apák napjára, Valentin napra és még sok más alkalomra. Mindig van ok meglepni valakit csokival!

A személyes érintés: hogyan szabd személyre a csokoládés dobozod

A csokoládés doboz személyre szabása nem csak egy üzenet hozzáadását vagy egy díszes szalaggal való becsomagolását jelenti (bár ezek szép gesztusok!). Arról is szól, hogy kiválasztod azokat a tökéletes részleteket, amelyek valóban kiemelik az ajándékod:

  1. lépés: Kezdd azzal, hogy kiválasztasz egy csokiválogatást, amelyet az ajándékozott szeretni fog. Főleg a klasszikus tejcsoki felé hajlik, vagy szereti kipróbálni a különböző ízeket? Lehet, hogy egy bizonyos márkát kedvel.
  2. lépés: Ha elérhetőek változatok (méret vagy íz tekintetében), győződj meg arról, hogy kiválasztod a legmegfelelőbbet, majd nyisd meg az szerkesztőt.
  3. lépés: Az szerkesztőben kiválaszthatod a csokoládés doboz személyre szabását. Hozzáadhatsz egy fotót, egy különleges üzenetet a címzettnek, egy nevet és/vagy egy logót.

Ne felejtsd el, hogy a személyre szabás arról szól, hogy az ajándékozott egyedi ízlésének megfelelően válassz, és adj hozzá egy kicsit a saját személyiségedből is. Egy, az ízlésükre szabott ajándék, nemcsak gondoskodást mutat, hanem egy átlagos doboz csokit valóban eredeti, emlékezetes ajándékká alakít.

Milyen típusú csokoládék a legjobbak egy ajándék dobozhoz?

A csoki típusa, amelyet a csokoládés ajándék dobozába kerül, tükröznie kell a címzett ízlését. Néhány a YourSurprise-nál elérhető csokoládés doboz ajándékötletek közül:

  • Luxus praliné válogatás különböző ízletes kézzel készült csokoládék tematikus verziókkal vagy dizájnnal.
  • Milka csokoládés dobozok: tejcsokoládék, amelyek négyzet, téglalap vagy szív alakúak. Elérhetők tematikus verziókban is.
  • Lindt csokoládék: elérhetők a klasszikus csomagolásban személyre szabással vagy előre csomagolt ajándék dobozban.
  • Tony's chocolonely: különböző finom csokoládétáblák személyre szabott csokoládédoboz ajándékban.

A csokoládés doboz létrehozása és átadása még soha nem volt ilyen kellemes és személyre szabott élmény. Akár kézzel készült luxus csokoládékat választ, akár olyan ismert márkákat, mint a Milka vagy a Lindt, a csokoládés doboz több, mint egy ajándék - ez egy ízletes jelképe a szeretetnek, ragaszkodásnak és egyéniségnek.