• Minden ajándék a saját képpeddel és szövegeddel készül
  • Szeretettel készítve
  • Több mint 2000 személyre szabott ajándék!
Az összes ajándék megtekintése

Meglepnéd üzletfeleidet?

Megjutalmaznád ügyfeleid a hűségükért? Személyre szabott ajándékot adnál ügyfeleidnek? Hibát követtél el és viccesen szeretnél üzletfeleidtől elnézést kérni? A legmenőbb ajándékokat és a legegyszerűbb módon kínáljuk nekik!

Mindez lehetséges! Hogyan?

Az ügyfelek egyedi kóddal jelentkezhetnek be a YourSurprise webhelyére, és azonnal elkezdhetik megrendelni az ajándékukat. Tudod már, hogy kiket szeretnél meglepni egy személyre szabott ajándékkal? Add meg nekünk az ajándékozottak neveit egy Excel dokumentumban, és a többitől mi gondoskodunk!


100 % garantált minőség
Tervezz és rendelj meg egy terméket
Ugyanazon a napon elkészítjük és elküldjük
Az ajándék szakembereink rendelkezésedre állnak

Ajándék szakembereink

(80) 088 259

Promociós ajándékok

A promociós ajándékok ugyanolyan eredeti ajándékok, ha promociós ajándékot keresel, év végi vagy egyedi ajándékként a személyzet számára, akkor a YourSurprise a megfelelő hely a számodra! Nálunk személyre szabhatod az ajándékokat, hogy jó benyomást kelthessen, és az emberek nem fogják elfelejteni a céges ajándékod.

Karácsonyi ajándék

Karácsonyi ajándékkal köszönetet mondhatsz az alkalmazottaknak minden erőfeszítésükért, boldog új évet kívánhatsz az üzleti kapcsolataidnak egy egyedi ajándékkal, Karácsonyi ajándék vagy meglepheted a hűséges vásárlókat egy személyreszóló karácsonyi csomaggal? Több mint 1500 ajándék közül választhatsz, amelyeket személyesen testreszabhatsz saját fényképpel, logóval és / vagy szöveggel, minden ajándékot különlegessé tehetsz!

Eredeti ajándékok

Az az igazán egyedülálló ajándék, amelyet személyesen készítesz, és ez a legjobb módja annak, hogy meglepj valakit. A személyes ajándékok a legszebbek a promóciós ajándékok esetében is. A saját tervezésű borcsomagoktól és az ízletes boroktól kezdve a saját logójú pólókig,l, mind lehetséges. Kérünk tekintsd meg a választékunkat, és inspirálódj!
+ Olvass többet…
Segíthetünk?
1 val vel