Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Minden ajándék egyedi személyre szabással

Szállítás közvetlenül a címzettnek

Szállítás világszerte

Meglepnéd üzletfeleidet?

Megjutalmaznád ügyfeleid a hűségükért? Személyre szabott ajándékot adnál ügyfeleidnek? Hibát követtél el és viccesen szeretnél üzletfeleidtől elnézést kérni? A legmenőbb ajándékokat és a legegyszerűbb módon kínáljuk nekik!

Mindez lehetséges! Hogyan?

Az ügyfelek egyedi kóddal jelentkezhetnek be a YourSurprise webhelyére, és azonnal elkezdhetik megrendelni az ajándékukat. Tudod már, hogy kiket szeretnél meglepni egy személyre szabott ajándékkal? Add meg nekünk az ajándékozottak neveit egy Excel dokumentumban, és a többitől mi gondoskodunk!

Ajándékok az irodába

Szeretnéd e-mailben megkapni az ajánlatot?

Mit mondanak ügyfeleink

Ha inspirációra vágyik és egyetlen fontos pillanatot sem szeretne elszalasztani.

Iratkozzon fel a B2B-hírlevelünkre.

Segítünk megtalálni a tökéletes ajándékot!

Szeretne nagy rendelést leadni, az ajándékokat közvetlenül azoknak az otthonába küldeni, akiket meg akar lepni, vagy csak tanácsra vágyik? Lépjen kapcsolatba az üzleti osztály szakértőivel, akik szívesen segítenek megtalálni a tökéletes ajándékot

+31 111 700 212
Ajándék szakembereink

Személyre szabott ajándékok egy cégnek

Eredeti ajándékot keresel üzleti ajándékként, év végi ajándékként vagy egyedi ajándékot a munkatársaknak? Akkor a megfelelő helyre jött a YourSurprise-nél! Minden ajándékunkat személyre szabhatja saját logójával, nevével és/vagy szövegével. Minden ajándékot személyre szabottan készítünk Önnek, ez a fő tevékenységünk!
A személyre szabott tárgy eredeti módja annak, hogy meglepjen valakit, és pozitív benyomást hagyjon mindenkiben, aki megkapja. Nagyon sok oka van annak, hogy személyre szabott céges ajándékot készítsünk. Lehetőség lehet arra, hogy megköszönje munkatársainak, beszállítóinak, kollégáinak az együtt töltött éveket és a jövőbeni éveket, de egyúttal cége reklámozására, vagy egyszerűen csak egyedibbé varázsolhatja irodáját. Így gyorsan és egyszerűen készíthet egyedi ajándékot minden alkalmazottja vagy kapcsolata számára. Így elsöprő benyomást kelthet, és az emberek nem felejtik el egyhamar a társaságát.
A legújabb üzleti ajándék trendeket keresed? Ebben a cikkben feltesszük 9 legújabb trend az Ön számára.

Cadeau met logóval voor je drijf

A YourSurprise-nél ajándékaink személyre szabására specializálódtunk. Ez azt jelenti, hogy ajándékainkhoz és moduljainkhoz hozzáadhatja logóját. Használhatja logóját rendezvények vagy kampányok promóciós anyagaihoz, de készíthet egyedi ajándékokat a dolgozók számára, vagy készíthet kiegészítőket, amelyeket cége számára használ. Megvásárolhatja cége számára logós ajándékainkat közvetlenül az oldalon, vagy kapcsolatba léphet munkatársainkkal, hogy személyre szabott árajánlatot kapjon.

Szép üdvözlőajándékok és cégnyitó ajándék

Szeretne tenni valamit az új munkatársak kellemes fogadtatásáért? Egyre több cég lepi meg új dolgozóit bevezető ajándékokkal. Ezzel az 5 tippel örömmel inspirálunk, hogyan teheti ezt meg! Üdvözölje új munkatársait néhány logótartozékkal a mindennapi munkához. Bármilyen ötletet? Egy bögre a névvel, egy jegyzetfüzet, amelyhez minden ötletet leírhat, egy kulacs a hidratálásért és egy laptopfedél, amely megvédi a karcolásoktól és leesésektől.

Vállalkozása megnyitása előtt áll, és egyedi módon szeretné népszerűsíteni? A YourSurprise-nél lehetőséget kínálunk kütyük és kiegészítők létrehozására is az új cégek népszerűsítésére. Az Ön logója nyomtatva, gravírozva vagy hímzve minőségi ajándékokra. Ajándékokat is találhat új vállalkozás nyitásához, annak, aki úgy döntött, hogy belevág egy új kalandba, vagy alkalmazottainak és üzleti partnereinek.

Ajándékcsomaggal foglalkozó vállalkozás

Szeretnél meglepni valakit egy egyedi ajándékcsomaggal? Bármilyen alkalomra és igényre egyedi üzleti ajándékcsomagokat készítünk Önnek. Például üveg bort, pezsgőt vagy szeszes italokat tartalmazó csomagok vagy sörkóstoló készletek. Fedezze fel az összes céges ajándékdobozunkat, és kérjen árajánlatot csapatunktól a legjobb ajánlatért. Segítünk egyedivé tenni díszdobozait logóval, névvel és/vagy üzenettel.

Az Ön logója a termékeken: irodai kiegészítők

A személyre szabott ajándék nem csak különleges alkalmakra van fenntartva, hanem az is lehet, hogy személyre szabja irodáját, és egyúttal megmosolyogtatja alkalmazottait. Alkalmazottai csak akkor érezhetik magukat elkényeztetve, ha személyre szabott ajándékot látnak mindennapi használatra. Például meglepheti őket egy egyedi egérpaddal vagy egy laptop tokkal, amelyen cége logója és minden alkalmazottja neve szerepel. Irodáját is próbálja fenntarthatóbbá tenni! Az eldobható palackok és poharak műanyagai között könnyen több szemetet lehet előállítani, mint amennyi egy irodában kell. Ha úgy dönt, hogy megváltoztatja szokásait, az nagyszerű módja annak, hogy megvédje a környezetet, és hosszú távon pénzt takarítson meg. A környezetbarát környezet kialakítása tudatosítja alkalmazottait, és lehetővé teszi számukra, hogy figyelmesebbek legyenek a mindennapi életben.

Karácsonyi csomagok

Ez az alkalmazottak, a hűséges ügyfelek és a kapcsolattartók megbecsülésének jele, és egy évenkénti várandós pillanat: a karácsonyi csomag. Sajnos a karácsonyi csomagok sokszor nem túl személyesek, és jó eséllyel másnap már elfelejtette a címzett a karácsonyi csomagot. Változtasson ezen, és válasszon egy igazán eredeti karácsonyi ajándékot személyes érintéssel .
Valami személyes ajándékkal adsz minden karácsonyi ajándékot, év végi ajándékok, és a karácsonyi ajándékok csak az a kis plusz, ami igazán jó benyomást kelt. Például válasszon egy szép borcsomagot saját üzenetével, vagy dolgozza fel a címzett nevét egy finom Toblerone-on.

A YourSurprise-nél számos lehetőség közül választhat, hogy minden ajándékot egyedivé varázsoljon. Tehát gyorsan tekintse meg kínálatunkat, és merítsen ihletet!

Fontos pillanatok

Tedd a napirendbe a következő dátumokat:

Fenntartható iroda

Szeretné megtenni az első lépéseket egy fenntarthatóbb iroda felé? Ezzel a három tippel jó jelzést küld alkalmazottainak, és őket is meglepi egy kedves ajándék.

Eredeti üzleti ajándékok

Az ajándékozás mindig szórakoztató, de még szórakoztatóbbá válik, ha eredeti, kifejezetten a megajándékozottnak készült ajándékról van szó. Legyen szó évfordulós ajándékról az egyik alkalmazottja számára köszönőajándék hűséges ügyfélnek vagy üzleti ajándék, például év végi ajándék; mindig van miért meglepni valakit egyedi ajándékkal. Még mindig eredeti ajándékokat keres? A kínálatunkban több mint 2000 ajándék közül mindig akad megfelelő ajándék. Nálunk olyan eredeti üzleti ajándékokat találhat, amelyek kifejezik elismerését, és erősítik a kapcsolatot a megajándékozotttal.
Ha többet szeretne megtudni a megfelelő reklámajándékról, nézze meg blogunkat a tegye és mit ne tegye reklámajándékok adása körül.

Marketing és promóciók

Nagyszerű lehetőségeket keres marketing és promóciós célokra? Akkor szeretünk veled együtt gondolkodni. Ebben az esetben többet mondunk el egy optikai üzletláncról, amely személyes papucsokat kínál. Ajándékba adta új napszemüveg vásárlásakor. Vagy ez a francia szabadulószoba, amely minden vásárlónak adott egy csokoládérejtvényt reklámajándék újévre.

Kíváncsi vagy a cégedben rejlő lehetőségekre? Forduljon hozzánk bizalommal, amiért mindenkit személyes és egyedi ajándékkal lepünk meg.

Inspiráló esetek

Eközben a blogunkon

Vagy tekintse meg az összes blogunkat a reklámajándékokról.