Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Az elsőáldozás sokak életében fontos esemény. Ünnepeld meg ezt a nagy napot egy kifejezetten elsőáldozásra készített, személyre szabott ajándékkal. Meríts ihletet a számos ajándékötletből, hogy a szervezés és az ajándékozás is jól sikerüljön.

161 Ajándékok

48 ajándékot láttál a 161 -ból/-ből.

Vallási ajándékok

Az elsőáldozás vagy konfirmálás nagy esemény egy gyermek életében. Mindez csak egyszer történik meg az életében, így fontos eseménynek számít. A nagykorusítási szertartás után az egész templom tele van a családtagokkal és barátokkal. Fiúk, lányok egyaránt egy emlékezetes ajándékot érdemel ezen a különleges napon. Szeretnéd meglepni őt valami különlegessel? Készíts egy tartós, emléket megőrző ajándékot az eseményről.

Készíts egy elismerő bizonyítványt

Mivel az elsőáldozás vagy konfirmálás egy különleges esemény, szeretnénk visszaemlékezni rá. Készíts róla bizonyítványt, hogy emléke örökre megmaradjon! Készíts egy fényképet a fiúról/lányról és tölts fel a szerkesztőbe. Így elérheted, hogy ajándékod igazán egyedi és személyre szóló legyen, amit majd feltehet a hálószoba, gyerekszoba vagy a nappali falára.

Gravírozott karkötők

A lányok az elsőáldozás vagy konfirmálás alkalmával többnyire fehér ruhát viselnek. Egy ezüst színű ékszer csak még szebbé teszi őt! A lány nevét egy ezüst medálra vagy karkötőre gravírozzuk, így mindennap viselhető egyedi ajándékot kap és ennek a különleges napnak tartós emléke marad.

Képes kerámialap

Az egész családnak tetszeni fog a fénykép az első vallásos eseményről. Egy ilyen fotó különleges helyet érdemel az otthonokban! Nyomtasd ki a közösségi alkalom képét és dátumát egy kerámialapra. Ez a hagyomány a gyermek életében különleges emlék marad. A képes kerámialap nagyszerű ajándék a keresztszülőknek is, ami megörökíti az eseményt.

Képes gyertya

A képes gyertya különleges emléktárgy vallásos események alkalmával. Választhatsz illatos gyertyát is különböző színekben. Három illat közül választhatsz, így sosem unod meg őket! Rendelhetsz egy ingyenes üdvözlőkártyát is a gyertya mellé, például ha nem tudsz részt venni az eseményen de elküldheted jókívánságaidat és ajándékodat a kiválasztott címre.