Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Ajándék nyugdíjasnak? Nyugdíjas búcsúztatóra biztosan könnyedén találsz majd széles választékunkból egy tökéletes meglepetést. Válogass nyugdíjas ajándékötletek közül és tedd egyedivé egy kedves szöveggel vagy képpel.

72 Ajándékok

48 ajándékot láttál a 72 -ból/-ből.

Nyugdíjas ajándékok

A nyugdíjba vonulás nagyon fontos pontja az életnek! Ez az a pillanat, amely a munkával töltött élet végét és egy gondtalanabb élet kezdetét jelzi. A kemény munkával töltött évek és a kollégákkal eltöltött órák után szomorú pillanat lehet a munkahely elhagyása. Néha a munkatársak olyanok, mint akár egy második család, ezért fontos, hogy az utolsó munkanapot a lehető legjobban megünnepeljük. Nyugdíjba vonulási ajándékot keresel egy barátjának vagy kollégájának? Mi segítünk megtalálni a tökéletes nyugdíjazási ajándékot férfiaknak vagy nőknek.

Ajándékötletek nyugdíjazásra

Nem mindig könnyű megtalálni a megfelelő ajándékot annak a személy megünneplésére, aki mögött több évtizedes kemény munka áll. Olyat akarsz választani, ami illik ehhez a pillanathoz, és persze olyat, ami tetszik a megajándékozottnak. Összegyűjtöttünk néhány nyugdíjas ajándékötletet, amelyek biztosan megfelelnek a célnak:

  • Személyre szabott pezsgő : Egy nyugdíjazási parti egy jó pezsgőbontás nélkül nem is buli. A közös koccintás az összes kollégával, akikkel mindannyian megosztottátok az örömteli pillanatokat és a nehezebb eseményeket, a nap egyik legizgalmasabb pillanata lesz. Válasszon a weboldalunkon található pezsgőmárkák közül, és alakítsa ki a saját ízlése szerint!
  • Csokoládészív: Tegye lehetővé, hogy kollégája emlékezzen Önre ezzel a Milka csokoládéval teli szívvel. A csokoládéval sosem lehet melléfogni! Tegye egyedivé a csomagolást egy különleges fotóval történő személyre szabással. Válassza ki a személyre szabott egyedi csokoládék nagy választékából, melyiket szeretné!
  • Bőrönd - kézipoggyász: Tudod, hogy a kollégád imád utazni, és ha egyszer otthagyja a munkahelyét, valószínűleg kalandozni fog? Akkor ez a tökéletes ajándék! Egy fantasztikus bőrönd, amelyet személyre szabhatsz a nevével, egy fotóval vagy egy szöveggel.

Számos nyugdíjazási ajándék férfiaknak és nőknek közül választhatsz, például egy korsó pohár gravírozott névvel egy kisebb, de ugyanolyan eredeti ajándékhoz, vagy egy gyönyörű ékszert a maradandó benyomásért. A főzés szerelmesei számára számos konyhai kiegészítők találhatsz, mint például fából készült vágódeszkákat, kötényeket és még grillsütő készletet is! A borkedvelő nőknek pedig válassz személyre szabott vörös-, fehér- és rozéborok gazdag választékából!

Köszönd meg azoknak, akik elhagyják munkahelyüket

Kollégád készen áll arra, hogy új kihívást vállaljon egy másik vállalaton belül? Ha el kell búcsúznod valakitől, aki elhagyja a céget, miért ne köszönhetnéd meg neki a kemény munkáját egy különleges ajándékkal? Egy olyan ajándékkal, amellyel sok szerencsét kívánhatsz az illetőnek a jövőben. A YourSurprise segítségével ezeket az ajándékokat személyre szabhatod és egyedivé teheted. Akár nyugdíjazási ajándékról van szó, akár egy olyan kollégáról, aki úgy döntött, hogy távozik, hogy máshol találjon új munkát, mindkét esetben az ajándék megérdemli, hogy extra különleges legyen! Adj fényképet, nevet vagy szöveget a kiválasztott ajándékhoz, és nyűgözd le kollégádat.

Nyugdíjba vonulási ajándékok anyának és apának

Ha anyukád vagy apukád nyugdíjba vonul, ki tudna a saját gyermeküknél jobban kitalálni egy eredeti és szórakoztató nyugdíjas ajándékot? Ajándékodat átadhatod a barátokkal és kollégákkal tartott nyugdíjazási partin, vagy ha a meghittebb pillanatokat kedveled, akkor az utolsó munkanap előtti reggelen. Szüleidnek biztosan sok tervük van a nyugdíjazás után. Több idő jut a hobbikra, a családra és talán az utazásra is. Ünnepeld meg velük ezt a különleges pillanatot. Ötleteket keresel? Válassz egy bőrkötényt, amely alkalmas a főzés szerelmeseinek. A kötény luxus kivitelezése mellett prémium minőségű, újrahasznosított bőrből készült, és természetesen rágravírozható annak a személynek a neve, akit meg szeretnél ajándékozni. Így a nyugdíjas anyuka vagy apuka biztosan élvezni fogja a főzéssel töltött időt! A kávé szerelmeseinek egy nagyszerű csésze, amelyet egy gyönyörű fotóval személyre szabhatsz. Ha valami eredetibbet keresel, választhatod a varázsbögrét! Így minden új nyugdíjas nap jól fog kezdődni. Még mindig nem találtad meg amit kerestél? Nézz meg még több ajándékot weboldalunkon, amely tele van szuper klassz nyugdíjas ajándékokkal!