Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Tudtad, hogy nálunk ruhákra nyomtattathatod a fényképedet vagy a kívánt feliratot? Pulóverek, pólók, sapkák és kiegészítők - fedezd fel az összes személyre szabható ruházatot. Egyedi ajándék a családnak vagy üzleti ajándéknak

44 Ajándékok

Egyedi ruházat

Ha valakit személyre szóló pulóverrel szeretnél meglepni, vagy egyedi csapatpólót keresel, esetleg különleges zokni után kutatsz, ne keress tovább! Névvel, fényképpel és/vagy szöveggel személyre szabható ruhák nagy választékát kínáljuk. Darabonként rendelhetők, tehát nincs minimális rendelési mennyiség. Azért vagyunk, hogy elkészítsük az általad megálmodott, személyre szóló ruházatot.

Mire tudunk nyomtatni?

A YourSurprise szinte bármilyen férfi, női és gyerekruhára tud nyomtatni. Kényelmes kapucnis pulóvereink és hosszú ujjú pólóink vannak, melyek eleje és hátulja is személyre szabható. Különféle ruházatot kínálunk, például pólóingeket, pólókat, bébipólókat és sportfelsőket. Választhatsz hozzájuk egy mintát, feltölthetsz egy fényképet és/vagy szöveget az online szerkesztőnkben.

Csapatpólók

Ha bajnokságra készülsz, és a csapatod számára keresel remek sportpólókat, mi örömmel egyedivé tesszük őket. Különböző színű pólóingek és normál pólók közül választhatsz. Az összes sportpóló személyre szabható mind az elülső, mind pedig a hátoldalon. Tedd egyedivé a csapat nevével, a játékos sorszámával vagy egy vicces szöveggel. Még személyre szabott kapucnis pulcsikat és zoknikat is választhatsz mellé a tökéletes csapatmegjelenéshez.

Különleges ruházat

A rövid és hosszú ujjú pólókon vagy kapucnis pulcsikon felül sportpólókat, fehérneműket és akár standpapucsot is tudunk nyomtatni.

Hímzett fürdőköpeny

A hátoldalán hímzett, névre szóló fürdőköpeny nagyon népszerű. A kiválasztott nevet a fürdőköpeny hátoldalára hímezzük, így mindig tudni fogod, hogy melyik fürdőköpeny a tiéd.

Jópofa ajándékötletek

A ruházati cikkek remek ajándékok. Névvel vagy fényképpel díszített rugdalózó, cuki póló vagy praktikus partedli. A kiválasztott nevet és/vagy fényképet minden termékünkre rá tudjuk nyomtatni. Az online Szerkesztőnkben bármikor megtervezheted az ajándékodat. Még nyakkendőket, kötényeket és zoknikat is kínálunk!

Különleges minták

A szerkesztőben létrehozhatod a kiválasztott mintát. Hozzáadhatsz saját fénykép(ek)et és/vagy szöveget, de választhatsz egyet a menő dizájnok közül is. Rengeteg mintát kínálunk, amelyek az alkalomtól függően különbözőek lehetnek: *Keep Calm It’s your…... birthday, bachelor, get married *Super Papa

  • 70 éves, de még mindig szexi (vagy 30, 40, 50 - amilyen számot akarsz) *I’m the boss
  • a 70-es / 80-as / 90-es években készült
  • szép minták: unikornis, mr. & mrs., királynő, szupermama stb.