Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

8 Ajándékok

Személyre szabott medálok

Szeretne valakit egy olyan ajándékkal meglepni, amely tartós lesz? Akkor egy személyre szabott medál az, amit keres. Azt mondják, hogy a gyémánt örökké tart, de mi a helyzet egy személyre szabott ékszerrel? A medál egy eredeti ajándék, amellyel a megajándékozott tudhatja, hogy mennyit jelent Önnek. Gravírozható egy különleges üzenettel, a címzett nevével vagy akár egy fotóval is!

Bizonyára nem minden nap kapunk ilyen ajándékot!

Ajándék minden alkalomra

A személyre szabott medál olyan ajándék, amely valóban minden alkalomhoz illik. Adhatod például egy romantikus ünnepre, például Valentin-napra vagy házassági évfordulóra. Talán egy különleges mondatot, ami összeköt benneteket, egy idézetet vagy egy dal részletét is bevéshetitek a medálba. Ha viszont az Ön és szerelme közötti érzés még újdonsült, de gyorsan romantikussá vált, akkor a medálba gravírozott "Szeretlek" felirattal különleges módon nyilváníthatja ki szerelmét.

A személyre szabott medál egyedi ajándék más alkalmakra is, például születésnapra, érettségire vagy áldozásra.

Minden gravírozott medál

Ha szeretne valakit meglepni egy személyre szabott ékszerrel, többféle medál közül választhat, amelyek a legjobban megfelelnek az Ön igényeinek. Fedezze fel néhány kedvencünket most!

- Szív medál: Ez az ékszer különösen alkalmas egy romantikus partner számára, de akár édesanyjának vagy barátnőjének is adhatja. Választhat arany vagy ezüst között, és gravíroztathatja a címzett nevét.

- Fényképes medál: egy ékszer fényképes személyre szabása sokoldalú, mégis eredeti ajándékká teszi. Adhatod a nagymamádnak az unokáiról készült fotóval, egy barátodnak a legutóbbi nyaralásotokról készült fotókkal, vagy akár magadnak is készíthetsz egyet a szeretett háziállatodról készült képpel!

- Személyre szabott katonai dögcédula: ha egy szó nem elég Önnek, és több helyet szeretne, hogy kinyilvánítsa szerelmét vagy ragaszkodását, akkor a katonai dögcédula pontosan az, amire szüksége van. Így a címzett mindig magánál fogja tudni a különleges üzenetet!