Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

A szakács és a köténye olyan, mint a borsó meg a héja. A kötény nemcsak a nem kívánt foltoktól védi meg a ruhát, de megkülönbözteti a séfet a többi szakácstól. Ajándékozz konyhaművész szeretteidnek egy fényképpel és/vagy szöveggel személyre szabott kötényt.

21 Ajándékok

Ajándékot keresel egy konyhában járatos, főzni szerető embernek? Akkor ajándékozz neki egy jópofa, saját nevével vagy fényképével díszített kötényt! A YourSurprise különféle kötények választékát kínálja: a gyerekkötényektől kezdve a textilköténytextilkötényeken át a bőrkötényekig. A kötényt egyszerűen megtervezheted az online szerkesztőeszközben. Itt feltölthetsz egy fényképet, és hozzáadhatsz egy szöveget.

Kötény anyának

Szeretnél édesanyádnak egy személyre szabott kötényt készíteni? Kiváló móka! ~ Különböző mintájú kötényeink vannak változatos színekben. Válaszd ki szöveget a szerkesztõeszközünkben, például: „Legjobb anya”, „Szuper anya vagyok”, „Szeretem az anyukámat” vagy akár „A legjobb nagymamának”. Feltölthetsz saját fényképet, vagy akár egy több fotóból készített kollázzsal is díszítheted a kötényt. Az kötények nyomtatása kiváló minőségű, ami azt jelenti, hogy jól néznek ki. Az anyák napi kötény szürke és fehér színben kapható.

Kötény a nagymamának

Szeretnéd meglepni a világ legjobb nagymamáját egy kedves ajándékkal a neked készített finom ételekért? Vagy azért, mert mindig együtt csináljátok a sütiket? Akkor lepd meg őt egy fényképes, névvel ellátott vagy egy általad választott szöveggel készült, személyre szóló köténnyel! A nagymama és unokái fényképeivel díszített kötény mindig sikert arat! Különösen, ha „a legjobb nagyi” felirat is rajta van!

Gyerekkötény névvel

Ki nem szeret süteményt sütni, tortát készíteni vagy a konyhában segíteni? Rengeteg gyereket ismerünk, akik imádnak az anyukájukkal, az apukájukkal vagy a nagymamával sütit sütni. Ezért rengeteg nagyszerű gyerekkötényt tartunk a kínálatunkban, amelyek kifejezetten a kis konyhatündérek számára készültek. Tölts fel egy fényképet, egy nevet és válassz a kötényhez egy jópofa szöveget, például „Star Baker”,„Sous chef ”vagy „Master chef”. A gyermekek számára készült kötények piros, kék, fekete és fehér színben kaphatók.

Miffy gyerekkötény

A Miffy kötény különféle színekben és mintákkal választható. Íme a választék: Miffy partedlivel, Miffy eszik vagy Miffy és barátai. Hogy a kis gazdája még jobban örüljön a köténynek, egy rövid szöveggel együtt ráteheted a nevét is!

Kötény keményfiúknak: bőr BBQ-kötény

A híresen kemény főszakácsoknak névre szóló, gyönyörű bőrkötény dukál. A kínálatunkban a néven kívül többféle minta és dizájn közül választhatsz. Igazi „BBQ chef", „Grill Master" vagy „Masterchef" kapja? Rányomtatjuk erre a gyönyörű bőrkötényre! Online szerkesztőeszközünkben könnyen megtervezheted a személyre szóló bőrkötényt. A bőrkötény állítható nyakpánttal rendelkezik, és növényi cserzéssel megmunkált, barkaoldali bivaly hasítékbőrből készült. Ha a keményfiúd szeret grillezni a barátaival, ez az kötény belopja magát a szívébe!

Gyerek bőrkötény névvel

Még jópofább, ha a felnőtt bőrkötény passzol a gyerekek bőrkötényéhez. Ezzel a köténnyel apa és gyermeke (vagy anya és gyermek) különleges csapatot alkothat. Ugyanolyan kötényt rendelhetsz a gyerekeknek és anyukájuknak vagy apukájuknak. Különféle szövegek közül választhatsz, például „Little chef", „BBQ chef" vagy „princess BBQ". Biztosak vagyunk benne, hogy a kicsik örömmel segítenek, különösen, ha ugyanolyan kötényt viselhetnek, mint anya vagy apa.