Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy megkapja a YourSurprise legújabb kedvezményes kódjait.

20% kedvezmény

Iratkozzon fel hírlevelünkre és részesüljön kedvezményekben!

Kérdése van?

Hogyan fogom megkapni a kedvezménykódomat?

Ha feliratkozott hírlevelünkre, e-mailben elküldjük Önnek a kedvezménykódot. Ezt az e-mailt csak akkor kapja meg, ha korábban még soha nem iratkozott fel a hírlevélre, és miután meggyőződött arról, hogy az e-mail címe helyes.

Hogyan tudom felhasználni a kedvezményes kódomat?

A kedvezményes kódot a 3. lépésben lehet megadni, amikor befejezi a megrendelést. A kedvezménykód automatikusan levonásra kerül a kosárból, miután megadta azt.

Használhatok egyszerre több kedvezménykódot is?

Nem, egyszerre csak egy kedvezménykódot használhat fel.

Használhatom a kedvezménykódot többször is, vagy megoszthatom mással?

Nem, a kedvezménykód egyedi, és csak egyszer használható fel. Ha ismer valakit, aki esetleg szeretne kedvezményes kódot kapni, javasolja neki, hogy iratkozzon fel a hírlevélre. Ebben az esetben a kedvezménykódot e-mailben küldik el a feliratkozónak.

A YourSurprise kínál más kedvezményes kódokat?

Időről időre találkozhatsz online affiliate kedvezménykódokkal, de ebben az esetben minimális költési összegre van szükség. Ha feliratkozik a hírlevélre az oldalon keresztül, akkor 20%-os kedvezményes kódot kaphat, költési korlát nélkül. Ez a kedvezmény szinte mindig magasabb, mint bármelyik kedvezménykód, amit a partnereknél találhat. Gyakran kínálunk kedvezményes kódokat e-mailben előfizetőinknek. Ezek a kedvezményes kódok csak egyszer használhatók fel, és nem találhatók kedvezményes kódoldalakon.

Milyen ajándékokkal tudom felhasználni a kedvezménykódomat?

A kedvezményes kód felhasználható bármely ajándék megvásárlásához a katalógusunkból.

Van minimális rendelési mennyiség a kedvezményes kódom felhasználásához?

Nem, nincs minimális rendelés ahhoz, hogy a hírlevélre való feliratkozás után kapott kedvezménykódot felhasználhassa. Előfordulhat, hogy a kedvezményes kódok esetében minimális vásárlásra van szükség. A feltételeket minden egyes kedvezménykódhoz meg kell határozni.

Mikor vannak YourSurprise ajánlatok és milyen kedvezmények állnak rendelkezésre?

A YourSurprise nem rendelkezik rögzített értékesítési időszakokkal, mint más üzletek esetében. Hírlevélre feliratkozóknak az év során többször is különleges kedvezményeket kínálunk. Van a "Kedves szerdánk" is, amely során kedvezményeket kínálunk minden ajándékunkból. Gyakran vannak kedvezményeink csak a hírlevélre feliratkozók számára.

Mikor jár le a kedvezményes kódom?

A kedvezménykód a kézhezvételtől számított 14 napig érvényes.