• Több mint 2000 személyre szabott ajándék!
  • Minden ajándék saját fotóval és szöveggel
  • Szeretettel készítve
Gyors fordulat!
Egyenesen a címzett címére
Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel
Gyors fordulat!
Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!
Egyenesen a címzett címére
Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.
Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel
Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.
Minden Kulcstartó ajándék
Mit mondanak ügyfeleink
9.9
Lásd mind 282 vélemények
Varga
tovább 16-10-21

"Gyors,precíz. "

10 / 10
Szabina
tovább 11-10-21

"Minden egyszerű és tökéletes volt. A rendelt ajándék is kifogásolhatatlan. Köszönöm. "

10 / 10
Fehér
tovább 11-10-21

"Gyors volt, precíz. "

10 / 10

Személyre szabott kulcstartó fotóval vagy névvel

Készíts egyedi kulcstartót egy magad választotta fényképpel vagy névvel. A kulcstartó tökéletes meglepetés: kis ajándék, nagyszerű gesztus! Választékunkban rengeteg különféle kulcstartó található, például szív alakú kulcstartók, törött szív kulcstartók (egy-egy fél 2 fő számára), fényképes kulcstartók, cuki játékfigurás kulcstartók. Az összes kulcstartó személyre szabható egy választott fényképpel és/vagy névvel. Nagyszerű ajándék a legjobb barátnődnek, anyukádnak vagy a barátodnak! Kit fogsz meglepni egy személyre szabott kulcstartóval?

Fényképes kulcstartó

Egy fotóval egyedivé tett kulcstartó eredeti ajándék. Kiválaszthatod a formáját és a méretet, majd a Szerkesztőnkben hozzáadhatod a kedvenc fényképedet és/vagy szövegedet. Az általad választott mintát belegravírozzuk vagy rányomtatjuk. Az egyik legnépszerűbb kulcstartó a személyi igazolójegyes (dögcédulás) kulcstartó. De kínálunk klasszikus, téglalap alakú, műanyag kulcstartókat is, amelyeknek mindkét oldalán van fénykép. Így mindig magadnál hordhatod a gyerekeid, szerelmed, macskád, kutyád, unokáid fényképét... ...a lehetőségek száma végtelen.

Tipp: Fényképes kulcstartó a nagymamának és a nagypapának

Egy fényképpel egyedivé tett kulcstartó remek ajándék a nagyszülők számára. Készíts egy szép fényképet az összes unokájukról, és tetesd egy kulcstartóra vagy kulcstartóba. Így minden alkalommal láthatják az unokáikat, amikor a kulcsaikat használják!

Kulcstartó névvel

A fényképes kulcstartók mellett névvel ellátott kulcstartókat is találsz nálunk. A választék minden igényt kielégít: választhatsz akár gravírozható bőr vagy ezüst színű kulcstartót is. Tipp: rendelj minden családtagodnak egy névre szóló kulcstartót, hogy soha ne keverjétek össze a kulcsaitokat! Ha különleges meglepetést szeretnél valakinek, személyre szabhatod a kulcstartóját egy cuki játékfigurával. A zsiráf, medve vagy kutya pólójára rányomtattathatod a saját nevedet vagy a megajándékozott nevét.

Kettétört szív kulcstartó

Egy másik remek ötlet a két részből álló, szív alakú kulcstartó, amelyen osztozhatsz a szíved választottjával. Ez a kulcstartó 2 fél szívből áll, így mindegyikőtök magánál hordja ugyanannak a szívnek a felét. Tökéletes annak megmutatására, hogy összetartoztok! De egy ilyen kulcstartót a legjobb barátnődnek is rendelhetsz, és kimutathatod vele, hogy milyen fontos számodra a barátságotok. A szív mindkét felére gravírozható név vagy szöveg, így egy röpke pillanat alatt különleges és személyes ajándékot tervezhetsz a szívedhez közel álló személynek.

Kulcstartó házavatóra

Ha barátod, barátnőd, nővéred vagy bátyád hamarosan új lakásba költözik, találnod kell egy személyes ajándékot a lakásavatójára. Egy fényképes kulcstartó tökéletes ajándék az új lakás kulcsaihoz. Add hozzá a kívánt fényképet az online Szerkesztőnkben, a többi pedig a mi dolgunk. A kiváló minőség garantált, a kulcstartó pedig minden bizonnyal sikert arat!

Bőr kulcstartó

A bőr kulcstartók nálunk különféle formákban és színekben kaphatók. Rendelhetsz fényképes bőr kulcstartót, de olyat is, amelyen szív alakú kis képkeret fityeg. A keretet gyorsan rákattinthatod a kulcstartó karikára, de ki is cserélheted, ha akarod.

Készíts saját kulcstartót

Ha saját kulcstartóra vágysz, de nem érzel magadban elég kreativitást a megtervezéséhez, ne aggódj! A YourSurprise segít majd lépésenként megtervezni a felhasználóbarát online Szerkesztőben. Pár perc alatt egyedi kulcstartót hozhatsz létre a kiválasztott fotóval, szöveggel, névvel vagy logóval. Válassz egyet a gyönyörű kulcstartóink közül és kezd el most!