Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Tökéletes ajándék az édesszájúaknak: finom egyedi cukorkák! Édesség doboz vagy talán nyalóka csokor érdekelne? Esetleg egyedi édesség doboz, ami neked tetszene? Fedezd fel az egyedi cukorkák széles választékát!

31 Ajándékok

Személyre szabott édességek és finomságok

Ha tökéletes édességet keresel valakinek aki édesszájú, akkor jó helyen jársz. Édességeink köszönetnyilvánító ajándéknak is nagyszerűek.

Megosztható édességek

Olyan személyre szóló ajándékot keresel, amit megoszthatsz az osztálytársaiddal vagy munkatársaiddal, születésnapkor vagy más alkalmakkor, a Chupa Chups torony a tökéletes. A torony 200 nyalókát tartalmaz különböző ízesítésekben. A torony tetején lévő dísz képpel és szöveggel személyre szabható. Válaszd ki a megfelelő mintát. Más megosztható ajándékunk még az óriás cukorkásdobozt tele finomságokkal. A személyre szabott cukorkásdoboz ami 1,8 kg nyom és különböző ízesítésben rendelhető.

Szívesség vagy jóttevő ajándékok: Személyre szabott Mentos

Esküvői vagy keresztelői ajándékra van szükséged nagy mennyiségben? A Mentos rágógumi a legjobb választás. Személyre szabhatod a csomagolást saját képpel, logóval és szöveggel. Magad alakíthatod a Mentos rágógumi csomagolását, hogy alkalomhoz megfelelő ajándék legyen.

Szívesség vagy jóttevő ajándékok: Személyre szabott Chupa Chups torony

A Chupa Chups egy igazán figyelemkeltő ajándék minden alkalomra. A torony 200 nyalókát tartalmaz különböző ízesítésekben. A torony tetején lévő dísz képpel és szöveggel személyre szabható. Válaszd ki a megfelelő mintát.

Szívesség vagy jóttevő ajándékok: Személyre szabott drazsés tégely

Egy másik nagyszerű ajándék születésnapra vagy vállalati rendezvényre, a személyre szabott kis tégelyben, ami színes csokoládé drazsét tartalmaz. 10 darabos szettben rendelhető és saját logóval személyre szabható.

A csokoládé drazsé tégelyek remek gesztus az esküvői vendégeknek számára is!

Szívesség vagy jóttevő ajándékok: Személyre szóló borsmenta cukorkás dobozok

Egy másik nagyszerű ajándék születésnapra vagy más rendezvényre, a személyre szabott borsmenta cukorkás dobozok. 10 darabos szettben rendelhető és saját logóval vagy képpel és szöveggel személyre szabható.

Cukorkás konzervdobozok

Ha szórakoztató ajándékot keresel, az édességgel töltött konzervdoboz nagyszerű ajándék. Születésnapra vagy vállalati rendezvényre vagy bármilyen más alkalomra személyre szabható saját képekkel és szöveggel, esetleg logóval. A konzervdobozok különböző ízesítésű édességgel tölthetők, például húsvéti csokitojás, gumicukor vagy mentolos cukor.

Mentos XXL

Ha nagyszerű meglepetést szerezni valakinek, aki szereti a Mentos mentolos ízesítését, akkor az XXL kiszerelésű Mentos ajándékunk. A személyre szabott XXL Mentos tartalmaz 21 kis Mentos tekercset tartalmaz, mentolos ízben. Egy nagyon frissítő és igazán egyedi ajándék, mivel a választott fénykép, név vagy szöveg hozzáadásával személyre szabhatod az XXL Mentos-t.

Mentos ajándékdoboz

Születésnapra vagy tanév végén a tanároknak nagyszerű ajándék lehet a Mentos ajándékdoboz. Az ajándékdoboz egy mentolos és két gyümölcsös ízesítésű cukordrazsé tekercset tartalmaz, így minden ízlésnek és korosztálynak megfelelő. Ebben az esetben csak a tekercsek személyre szabhatók, de maga az ajándékdoboz kék és rózsaszínben elérhető. A tekercsek külön külön személyre szabhatók, egyenként hozzáadhatsz 15 karakternyi szöveget.

Mentos mentolos rágó

Ki tud a Mentosnak nemet mondani? Senki! Ezért ez az egyedülálló rágógumi minden alkalomra a legjobb ajándék. A dobozon lévő címkéket személyre szabhatod úgy, hogy hozzáadod a választott fotót és nevet, így valóban személyes és egyedi lesz az ajándék. Tökéletes a köszönetnyilvánításhoz és születésnapi ajándéknak. Ha vállalati emblémát adsz a címkéhez, a rágógumi nagyszerű ajándék lehet az üzleti célokra.