Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Nyomtasd a legkedvesebb emlékeidet egy puzzle-ra. Válaszd ki a kedvenc fényképeidet, és készíts egyedi, személyre szabott puzzle-t.

14 Ajándékok

Személyre szabott puzzle saját fotóval

Szeretsz kirakóst játszani, vagy van ilyen ismerősöd? Készíts személyre szabott puzzlet, amelyen a kiválasztott fénykép vagy akár fotókollázs szerepel! Neked is jó szórakozás lehet, de ajándéknak is tökéletes. A YourSurprise-nál 30, 96, 250, 500, 1000 és 1500 darabos kirakósokat rendelhetsz.

Fotókirakós a saját fényképeddel

Ha eredeti ajándékot keresel egy barátodnak, édesanyádnak, feleségednek vagy akár saját magadnak, ne keress tovább: készíts el saját kirakósodat, amelyet a kiválasztott fotóval/fotókkal és/vagy felirattal személyre szabhatsz. Számos különböző fotókirakós közül választhatsz, különböző darabszámokkal, így mindenki megtalálja a számára ideálisat. Egyedi ajándék minden alkalomra. A szerkesztőprogramban pillanatok alatt megtervezheted a kirakóst, és a YourSurprise precízen, nagy gondossággal kinyomtatja neked.

Hány darabból áll?

Tudtad, hogy az 1000 darabos kirakósok 12 éves kortól ajánlottak? Az biztos, hogy leköti majd őket egy ideig! Ha egy kicsit nehezíteni szeretnéd a feladványt, válassz olyan fényképet, amelyen sok ismétlődő szín vagy minta található.

Mennyire nehéz kirakni?

Az biztos, hogy egy 23 darabos kirakóst viszonylag gyorsan össze lehet rakni. Minél több darabból áll, annál nehezebb, ugye? Nos, ez nem feltétlenül igaz. Egy bonyolult fotót ábrázoló 500 darabos kirakóst nehezebb kirakni, mint egy egyszerűbb fényképet tartalmazó 1000 darabosat. A nehézség tehát nemcsak a darabszámtól függ, hanem a választott képtől is.

Mennyi időbe telik egy 1000 darabos játék kirakása?

Nehéz megmondani, pontosan mennyi idő kell egy 1000 darabos kirakóshoz. Egy 2017-es versenyen részt vevő 4 fős csapat tartja a rekordot: 1 óra, 29 perc és 30 másodperc alatt teljesítették a feladatot!

Tippek a kirakóshoz

Milyen technikával érdemes nekiállni egy kirakósnak? Először a szegélyeket érdemes kirakni, vagy szín szerint szét kell válogatni a darabokat? Sokan arra tippelnének, hogy a szegélyekkel kell kezdeni, de a szakértők szerint érdemes előbb szín szerint rendezni a darabokat. Így két legyet üthetünk egy csapásra, mivel válogatás közben egyben a szegélyeket is megtaláljuk.