Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Hip-hip hurrá! Ha közeleg egy szeretted születésnapja, készíts egy igazán eredeti, személyre szabott születésnapi ajándékot, és lepd meg vele. Akár férfinak, akár nőnekkeresel ajándékot, akár egy 50. szülinapra, akár kisgyerek számára, a YourSurprise kínálatában fiatalnak és idősnek egyaránt találsz meglepetéseket.

271 Ajándékok

48 ajándékot láttál a 271 -ból/-ből.

Eredeti, személyre szóló születésnapi ajándékok minden korosztály számára

Hip-hip hurrá! Eljött az ünneplés és az ajándékozás ideje. De van már ajándékötleted? Évről évre nagyszerű ajándékokat találni nem könnyű feladat. Mi megértjük! De jó hírrel szolgálhatunk: nem kell megint az ajándékutalvány mellett döntened. Mit szólnál inkább egy személyre szóló ajándékhoz?

Pontosan mi is az a személyre szóló ajándék?

A YourSurprise-nál szinte bármilyen ajándékot személyre szabunk. Ez azt jelenti, hogy minden ajándékra rányomtatjuk vagy rágravírozzuk azt, amit csak szeretnél. Így például az ajándékon (például egy ízletes Toblerone-szeleten) feltüntetheted az ünnepelt nevét, vagy akár hosszabb feliratot is elhelyezhetsz rajta. Az egyes ajándékokat pontosan úgy készítjük el, ahogyan az a szerkesztőprogramunk előnézetében megjelenik, miután befejezted a személyre szabást.

A legjobb ajándékaink

Nagyon sokféle ajándékot kínálunk, mindegyiket saját mintákkal és tervekkel. Íme néhány ajándék széles választékunkból, amelyek mind személyre szabhatóak az általad választott névvel, fényképpel és/vagy felirattal:

 • bögrék
 • teáspoharak
 • bőr- és szövetkötények
 • gravírozott vágódeszkák fából
 • bor és pezsgő ajándékkészletek
 • sörválogatás szett
 • poharak: söröspoharak, borospoharak, whiskyspoharak, gintonikos poharak és vizespoharak
 • csokoládék személyre szóló csomagolásban, például Toblerone-szeletek és Milka-díszdobozok
 • gyerektányérok
 • feliratos focilabda
 • könyvek, amelyekben az ünnepelt játszhatja a főszerepet
 • kulcstartók és plüssjátékok névfelirattal

Mindezen mókás ajándékok mellett gravírozott ékszereket, hímzett fürdőköpenyeket, névre szóló törölközőket, babatakarókat, pólókat, zoknikat, valamint párna- és paplanhuzatokat is kínálunk.

Születésnapi ajándékok minden korosztály számára

Mindegy, hogy 25., 30., 40., 60. vagy 70. születésnapjára szeretnél meglepni valakit, nálunk minden korosztály számára találsz tökéletes ajándékot.

Egyedi születésnapi ajándék minden korosztály számára

Ahogy életünk során különböző születésnapokat ünnepelünk, minden életkor a mérföldkövek és emlékek sajátos sorát hozza magával. Ahhoz, hogy ezek az alkalmak még különlegesebbek legyenek, elengedhetetlen, hogy olyan tökéletes ajándékot válasszunk, amely valóban tükrözi a születésnapos személyiségét és érdeklődési körét. Minden születésnap fontos mérföldkő, elvégre csak egyszer van az életben!

Tekintse meg a YourSurprise-on belül megtalálható összes születésnapi ajándékválasztékunkat:

Milyen születésnapi ajándék valakinek, akinek mindene megvan?

Amikor a tökéletes születésnapi ajándékot kell megtalálni valakinek, akinek látszólag mindene megvan, akkor nem szabad a dobozon kívül gondolkodni és kreatívnak lenni. Az egyedi élményektől a személyre szabott kincsekig összegyűjtöttünk 10 olyan születésnapi ajándékötletet, amelyek biztosan nagy benyomást fognak kelteni.

 1. Teásdoboz: válogatott teákkal és egy személyre szabott teáspohárral.
 2. Gravírozott luxustoll: Egy kiváló minőségű toll, amelybe gravírozzák a nevüket vagy egy értelmes üzenetet.
 3. Egyedi kirakós: Egy puzzle, amelyet egy kedves fotóból vagy a kedvenc emlékeik gyűjteményéből készítenek.
 4. Személyre szabott bor vagy whisky: Egy palack a kedvenc italukból a nevükkel ellátott egyedi címkével.
 5. Monogramos bőráru: Prémium minőségű bőrtárca, táska vagy jegyzetfüzet a monogramjukkal domborítva. Ha szeret főzni, gondoljon egy bőrkötényre!
 6. Egyedi receptkönyv: a kedvenc receptjeiket tartalmazó, személyre szabott borítóval kiegészített könyv.
 7. Személyre szabott faliképek: hogy a falon megjeleníthessék kedvenc emlékeiket.
 8. Martinis ajándékkészlet: válasszon kedvenc koktéljai közül. Italokkal, shakerrel és poharakkal együtt!
 9. Egy piperetáska: kiváló minőségű bőrből, névvel gravírozva.
 10. Illatgyertya személyre szabott fotóval vagy üzenettel.

Hogyan lehet egy születésnapi ajándékot egyedivé és jelentőségteljessé tenni?

Amikor arról van szó, hogy egy születésnapi ajándékot egyedivé és jelentőségteljessé tegyünk, minden a személyes érintésen múlik. Vegye figyelembe a címzett érdeklődési körét, hobbijait és kedves emlékeit, hogy olyan ajándékot találjon, amely valóban hatással van rá. Még tovább is mehetsz, és személyre szabhatod az ajándékot a nevével, monogramjával vagy egy szívből jövő üzenettel, hogy megmutasd, mennyire törődsz vele.

A YourSurprise-nál minden a születésnapi ajándékok személyre szabásáról szól, hogy hosszú távú és tartalmas születésnapi ajándékot tudjunk készíteni.

Írjon születésnapi verset, dalt vagy üzenetet egy kártyára, vagy tegyen még egy extra lépést, és személyre szabja egy sörös ajándékkészleten, egy tábla csokoládén, egy plüssjátékon és még sok máson. A lehetőségek tárháza végtelen!

Megfizethető születésnapi ajándékok, amelyek nem tűnnek olcsónak

A születésnapok jönnek és mennek. Ajándék a testvérnek, ajándékok a barátoknak vagy a szülőknek, mindig jön egy születésnapi ünnepség!

Bár az ünnepségek szórakoztatóak és izgalmasak, a végén elég sok pénzbe kerülhetnek. Nem akarja megtörni a bankot, hogy megtalálja a tökéletes ajándékot.

A YourSurprise segítségével megfizethető kis születésnapi ajándékokat találhatsz. Válassza ki szűrőinket, hogy megtalálja a megfelelő ajándékot, vagy látogasson el a kis ajándékok oldalunkra.

Néhány ötlet?Egy doboz csokoládé, egy lufi egy fotóval, egy teáspohár, egy fából készült kártya vagy egy vicces pár zokni!

A legkisebbeknek

Kedves, személyre szóló könyveket kínálunk, melyekben a gyerek játszhatja a történet főszerepét. Így még varázslatosabb lesz az esti meseolvasás, ugyanakkor megszeretteti a gyerekekkel a könyveket, és emlékbe is el lehet tenni. Fából készült játékaink is nagyon népszerűek. Játékra és mozgásra ösztönzik a gyerekeket, és nagyszerűen is néznek ki!

Ajándékok felnőtteknek

Mit adhatsz valakinek, akinek mindene megvan? Ilyen esetben nem tévedhetsz nagyot egy ízletes ajándékkal. Választhatod a finom sörválogatást névre szóló söröspohárral, vagy egy szép borválogatást két névre szóló borospohárral, így együtt élvezhetitek az ajándékot. Ha az ünnepelt szeret tenni-venni a konyhában, ajánljuk a személyre szóló szakácskönyvet, amelyhez hozzáadhatja minden konyhai remekművét. Az ajándékot köténnyel, séfsapkával és edényfogó kesztyűvel is kiegészítheted, ha a költségvetésed megengedi.

Ajándékok idősebbeknek

Tudtad, hogy sok idős ember örül, ha személyre szabott párnahuzatot kap ajándékba, amelyen a szeretteik láthatók? A névre szóló bögre is tökéletes ajándék, esetleg egy személyre szabott kirakóssal kiegészítve!

Dekoráció

Ha a ház születésnapi dekorációjához kell segítség, nálunk ezt is megtalálod. Kedvedre válogathatsz személyre szabott szalvétáink, gyertyáink, tányérjaink, léggömbjeink és abroszaink széles palettájából. Mindent megtalálsz, ami a születésnapi asztalhoz kell.

Ha nem lehetsz ott, küldj fából készült üdvözlőlapot

Ha nem tudsz személyesen részt venni valakinek a születésnapján, de így is nagyon boldog születésnapot szeretnél kívánni neki, névre szóló, fából készült üdvözlőlapot készíthetsz, amelyet elküldünk az ünnepelt címére. Egy kis extra a szokásos üdvözlőlap helyett, és lakásdekorációnak sem utolsó.