Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Szerelem van a levegőben Egy esküvő minden érintettnek különleges alkalom, ezért ünnepeld a szerelmeseket egyedi és személyre szabott nászajándékkal. A YourSurprise ajándékok széles választékát kínálja a menyasszony, a vőlegény, a vendégek, a koszorúslányok és a vőfélyek számára.

167 Ajándékok

48 ajándékot láttál a 167 -ból/-ből.

Eredeti esküvői ajándékok

Meghívtak egy esküvőre és szeretnél a párnak egy eredeti, személyre szóló ajándékkal gratulálni? Ami mindig emlékeztetni fogja őket erre a jeles napra? A YourSurprise oldalán fényképpel vagy felirattal személyre szabható ajándékokat találsz. Itt nagyon könnyen megtervezhetsz egy különleges és egyedi ajándékot.

Tippek a legjobb ajándékokhoz

Olyasmivel szeretnéd meglepni az ifjú párt, amit szeretni és használni is fognak? Összeállítottunk néhány tippet, amelyek segítenek megtalálni a tökéletes ajándékot.

  • Enni és inni szeretőknek Ha a menyasszony és a vőlegény valódi ínyencek és szeretik a hasukat, örülni fognak, ha nekik készült, gravírozott tálakból és poharakból ehetnek és ihatnak. A vésett poharakkal rendelhető ajándékszett pezsgővel szintén nagyszerű ajándék, amelyet az ifjú pár édeskettesben élvezhet.

  • A Netflix szerelmeseinek Lehet, hogy a friss házasok szeretnek hétvégenként az ágyból Netflixet nézni. Ebben az esetben biztosan örülnének egy személyre szabott Mr & Mrs párna és paplanhuzatnak. Kényelmes, és jól esik alá kettesben bebújni.

Esküvői köszönőajándék a menyasszonytól és a vőlegénytől

Lehet, hogy köszönetet szeretnél mondani a vendégeknek, hogy részt vettek életetek egyik legkülönlegesebb napján. Sok pár dönt úgy, hogy háláját egy kedves ajándékkal fejezi ki. Az esküvő után minden vendégnek küldhettek például egy jól sikerült fényképpel díszített csokoládét egy személyre szóló köszönőkártya kíséretében. Ha olyan ajándékot akarsz adni a vendégeknek, amelyen ők is láthatók, küldhetsz nekik egy polaroid fényképet, amivel visszatekinthetnek a veletek átélt különleges napra.

Mennyit költs egy esküvői ajándékra?

Nem mindg egyszerű meghatározni, hogy mekkora összeget szánj az ifjú pár ajándékára. Hogy egy kicsit könnyebb legyen, összegyűjtöttünk neked néhány tippet:

  • Kollégák és ismerősök: ha munkatársad vagy ismerősöd esküvőjére vagy hivatalos, 7-10.000 forint értékű ajéndék illendő. A kiadás mértéke attól is függ, hogy egyedül vagy másodmagaddal veszel-e részt, illetve meghívtak-e a vacsorára is, vagy csak a házasságkötési ceremóniára.

  • Közeli barátok és családtagok: ha közeli barátod vagy családtagod esküvőjén vagy vendég, illik 20-60.000 forint közötti értékben ajándékozni. Nyilván ez is több dologtól függ. Ha például segítesz az előkészületekben vagy magán a nagy napon, kisebb ajándék is megfelelő.

  • Távolabbi barátok és családtagok: ha nem közeli barát vagy rokon esküvőjén veszel részt, 12-20.000 forint értékű ajándékot érdemes választani.

Rengeteg jópofa ajándékot kínálunk különféle pénztárcaméretekhez mind egyedüli mind pedig csoportos ajándékozáshoz. Ha többedmagaddal ajándékozod meg az ifjú párt, akár többféle darabból álló ajándékkosarat is összeállíthattok. Így még nagyobb örömet szerezhettek a menyasszonynak és a vőlegénynek!

Ajándékot adj vagy pénzt?

Noha sok pár inkább pénzt kér az esküvőjére, néhányan nem érzik megfelelőnek, hogy egy puszta borítékot nyújtsanak át, mert ezt unalmasnak és ünneprontónak találják. Tedd azt, amit jónak és illendőnek gondolsz! Dönthetsz egy szép ajándék vagy egy személyre szabott apróság mellett is, amit a borítékhoz személyes gesztusként mellékelsz.

Válaszd ki a házasulandókról készült legjobb fényképedet, nyomtattasd rá egy bögrekészletre, egy pezsgőcímkére vagy egy paplanhuzatra, és már kész is van a tökéletes és egyedi ajándék.