• Több mint 2000 személyre szabott ajándék!
  • Minden ajándék saját fotóval és szöveggel
  • Szeretettel készítve
Gyors fordulat!
Egyenesen a címzett címére
Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel
Gyors fordulat!
Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!
Egyenesen a címzett címére
Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.
Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel
Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.
Minden Esküvő ajándék
Mit mondanak ügyfeleink
9.9
Lásd mind 282 vélemények
Varga
tovább 16-10-21

"Gyors,precíz. "

10 / 10
Szabina
tovább 11-10-21

"Minden egyszerű és tökéletes volt. A rendelt ajándék is kifogásolhatatlan. Köszönöm. "

10 / 10
Fehér
tovább 11-10-21

"Gyors volt, precíz. "

10 / 10

Eredeti esküvői ajándékok

Meghívtak egy esküvőre és szeretnél a párnak egy eredeti, személyre szóló ajándékkal gratulálni? Ami mindig emlékeztetni fogja őket erre a jeles napra? A YourSurprise oldalán fényképpel vagy felirattal személyre szabható ajándékokat találsz. Itt nagyon könnyen megtervezhetsz egy különleges és egyedi ajándékot.

Tippek a legjobb ajándékokhoz

Olyasmivel szeretnéd meglepni az ifjú párt, amit szeretni és használni is fognak? Összeállítottunk néhány tippet, amelyek segítenek megtalálni a tökéletes ajándékot.

- Enni és inni szeretőknek
Ha a menyasszony és a vőlegény valódi ínyencek és szeretik a hasukat, örülni fognak, ha nekik készült, gravírozott tálakból és poharakból ehetnek és ihatnak. A vésett poharakkal rendelhető ajándékszett pezsgővel szintén nagyszerű ajándék, amelyet az ifjú pár édeskettesben élvezhet.

- A Netflix szerelmeseinek
Lehet, hogy a friss házasok szeretnek hétvégenként az ágyból Netflixet nézni. Ebben az esetben biztosan örülnének egy személyre szabott Mr & Mrs párna és paplanhuzatnak. Kényelmes, és jól esik alá kettesben bebújni.

Esküvői köszönőajándék a menyasszonytól és a vőlegénytől

Lehet, hogy köszönetet szeretnél mondani a vendégeknek, hogy részt vettek életetek egyik legkülönlegesebb napján. Sok pár dönt úgy, hogy háláját egy kedves ajándékkal fejezi ki. Az esküvő után minden vendégnek küldhettek például egy jól sikerült fényképpel díszített csokoládét egy személyre szóló köszönőkártya kíséretében. Ha olyan ajándékot akarsz adni a vendégeknek, amelyen ők is láthatók, küldhetsz nekik egy polaroid fényképet, amivel visszatekinthetnek a veletek átélt különleges napra.

Mennyit költs egy esküvői ajándékra?

Nem mindg egyszerű meghatározni, hogy mekkora összeget szánj az ifjú pár ajándékára. Hogy egy kicsit könnyebb legyen, összegyűjtöttünk neked néhány tippet:
- Kollégák és ismerősök: ha munkatársad vagy ismerősöd esküvőjére vagy hivatalos, 7-10.000 forint értékű ajéndék illendő. A kiadás mértéke attól is függ, hogy egyedül vagy másodmagaddal veszel-e részt, illetve meghívtak-e a vacsorára is, vagy csak a házasságkötési ceremóniára.
- Közeli barátok és családtagok: ha közeli barátod vagy családtagod esküvőjén vagy vendég, illik 20-60.000 forint közötti értékben ajándékozni. Nyilván ez is több dologtól függ. Ha például segítesz az előkészületekben vagy magán a nagy napon, kisebb ajándék is megfelelő.
- Távolabbi barátok és családtagok: ha nem közeli barát vagy rokon esküvőjén veszel részt, 12-20.000 forint értékű ajándékot érdemes választani.

Rengeteg jópofa ajándékot kínálunk különféle pénztárcaméretekhez mind egyedüli mind pedig csoportos ajándékozáshoz. Ha többedmagaddal ajándékozod meg az ifjú párt, akár többféle darabból álló ajándékkosarat is összeállíthattok. Így még nagyobb örömet szerezhettek a menyasszonynak és a vőlegénynek!

Ajándékot adj vagy pénzt?

Noha sok pár inkább pénzt kér az esküvőjére, néhányan nem érzik megfelelőnek, hogy egy puszta borítékot nyújtsanak át, mert ezt unalmasnak és ünneprontónak találják. Tedd azt, amit jónak és illendőnek gondolsz! Dönthetsz egy szép ajándék vagy egy személyre szabott apróság mellett is, amit a borítékhoz személyes gesztusként mellékelsz.

Válaszd ki a házasulandókról készült legjobb fényképedet, nyomtattasd rá egy bögrekészletre, egy pezsgőcímkére vagy egy paplanhuzatra, és már kész is van a tökéletes és egyedi ajándék.