Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

3 Ajándékok

A baba nemét leleplező ajándék ötletek

Egyre népszerűbbé válik, hogy az anyák eredeti módon szeretnék bejelenteni, hogy gyermekük fiú vagy lány lesz! Az Instagramon azt is láthatjuk, hogy az influencerek hogyan találják ki a legszórakoztatóbb módszereket, hogy tudassák családjukkal, barátaikkal és követőikkel, a várva várt gyerek nemét. Szórakoztató módon akarod elmondani, hogy fiú-e vagy lány? A személyre szabható kék és rózsaszín cukorkákkal, ezt megteheted. Egyedi és egyben ízletes meglepetés.

Színes cukorka: kék vagy rózsaszín

A színezett cukorkákkal csak a cukorka elfogyasztása közben válik láthatóvá, hogy fiú vagy lány. Nyelvük rózsaszínű vagy kék színűvé válik. Mivel maguk nem láthatják (hacsak nincs tükrük), jön az izgalmas pillanat, amikor azt valóban együtt és egymástól kell meglátni és kitalálni . A cukorkák fehérek és rózsaszín vagy kék ehető színezékkel vannak megtöltve!

Személyre szabott színezett cukorkák fotóval## A cukorkákat tartalmazó cumisüveget személyre szabhatod fényképpel és szöveggel. Így eredeti cukorkásüveged lesz.

Születése előtt edd nyilvánossá a baba nemét

A legjobb az, ha előre tudatjuk szeretteinkkel a baba nemét, de érdekesebb ha előtte tanakodnak kicsit. A nemek közlése során fel oszthatod az embereket két csoportra, "fiú" és "lány", és együtt fogyaszthatják el a baba nemét felfedő cukorkákat!

Live leleplezés az Instagramon

Szeretnéd értesíteni követőid az Instagramon, hogy mi lesz a baba neme? Akkor tedd ezt igazi kihívássá, ahol élőben fogyasztod el a cukorkákat, hogy leleplezd a baba nemét. Miközben az emberek az üzenőfalon keresztül szavazhatnak a baba nemére és amikor a szavazás befejeződött, nyújtsd ki a nyelved!

A baba nemét leleplező dekoráció

Ha rózsaszínű és kék színű szalagokkal szeretnéd díszíteni otthonodat a nemek közlése alkalmából és ha mindezt tetézni szeretnéd, tervezz saját abroszt rózsaszínű vagy kék mintával. Asztali dekorációként még használhatod a finom rózsaszín és kék cukorszíveket, így biztosan nagy lesz a meglepetés!