Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Készülj fel a tanévre stílusosan! Tedd egyedivé a tanszereidet vagy az irodaszereidet egy szép fényképpel és szöveggel. De tökéletes ajándék egy iskolásnak, vagy bárkinek, aki most kezdett az új munkahelyén.

221 Ajándékok

48 ajándékot láttál a 221 -ból/-ből.

A legmenőbb, személyre szabott tanszerek

Kezdődik a suli! Küszöbön áll az új tanév, te pedig szeretnél beszerezni néhány új és vicces iskolai felszerelést, amelyek élvezetesebbé teszik az osztályteremben töltendő időt? Milyen menő lenne, ha tanszereidet a kedvenc fényképeid díszítenék! Vagy a legjobb nyaralós képek dobnák fel a füzeteket.

Mindezt és még sok más iskolaszert könnyen megtervezhetsz az online szerkesztőeszközünkben. Töltsd fel a kedvenc fényképeidet, majd írj melléjük egy nevet vagy szöveget, és már készen is vannak a legmenőbb sulis cuccok.

Tervezd meg saját iskolai naplódat

Egyedi naplóra vágysz? Tervezd meg magadnak, és tedd egyedivé a borító mindkét oldalát a saját fényképeiddel. Különféle dizájnok és minták közül választhatsz, például virágok, szív, tigris, ananász vagy narancs. Tervezd bele a saját fotódat és nevedet, így olyan spéci tervező órarended lesz, amit mindenki irigyelni fog! Választékunkban a keménykötésű és a papírkötésű változat egyaránt megtalálható. A hét napjai hétfőtől vasárnapig két oldalra vannak elosztva.

Mappa, jegyzetfüzet és tolltartó

Az ízlésednek megfelelő saját irattartó mappát, jegyzetfüzetet és tolltartót is tervezhetsz. Választhatsz csupamintás, elöl-hátul fényképekkel díszített füzetet, vagy olyat, amelyiknek csak a fedlapját teszed egyedivé. A füzetek keménykötésű vagy papírkötésű változatban és A5 formátumban kaphatók. A különféle minták között például virágok, macskák vagy flamingók várják, hogy kiválaszd őket. De feltölthetsz egy fényképet is, amelyet rányomtatunk a füzetedre.

Sokat jegyzetelsz az órán vagy az előadások alatt, és stílusosan akarod csinálni? Akkor tervezz magadnak egyedi mappát! Feltöltheted hozzá a saját fényképeidet és szövegedet, de választhatsz jópofa mintáink és dizájnjaink közül is. Vannak tanárok, anyák, apák vagy partnerek számára ajánlott dizájnverziók is, vagy játékos minták kaktuszokkal vagy fánkbetűkkel. Ha szeretnéd kedvenc fényképeidet mindig magaddal vinni, akkor tervezhetsz egy saját fotókollázzsal díszített mappát. A fotómappához tartozik egy A4-es jegyzettömb, amelyet könnyen kicserélhetsz, ha betelt. Nagy rajongója vagy a tolltartóknak? Tervezz ízlésednek megfelelő tolltartót. Rányomtatjuk a kiválasztott fényképet vagy feliratot is. Ha nem érzed magad kreatívnak, választhatsz jópofa mintáink közül is. Ily módon személyre szabhatod és egyedi tolltartót villanthatsz. Ha igazán szeretnéd lenyűgözni a környezetedet, rendelhetsz hozzá egy tollat, amelybe belegravírozzuk a választott szöveget vagy a nevedet!

Ebéddobozok, kulacsok és vizespalackok

A hosszú szünet egyben ebédidő, és sokkal jobban ízlik az étel, ha azt egyedi ebéddobozban viszed magaddal, és saját tervezésű kulacsból kortyolod hozzá a teát. Kínálatunkban találsz rózsaszín, kék és zöld ebéddobozokat, amelyekre rányomtatjuk a kívánt nevet. Ez különösen hasznos, ha két lányod van, akik mindketten rózsaszín ebéddobozt akarnak (vagy egyforma kéket vagy zöldet!). Ha név van rajta, mindenki tudja, hogy melyik doboz kié. Nálunk különféle ivópoharakat is találsz változatos színekben, formákban és méretekben. Vásárolhatsz kék, zöld vagy rózsaszín kulacsokat is, amelyeket személyre szabhatsz egy saját fényképpel. A kicsik számára aranyos gyermekpoharakat kínálunk hőszigetelő alumíniumfallal, hogy az italok mindig kellemesen hűsítőek maradjanak. A saját termosz nem álom többé! Választhatsz rózsaszínt vagy kéket fülekkel. Még egy fényképet is az oldalára nyomtattathatsz. De ha az egyedi bambusz vagy fém vizespalackokat kedveled, nálunk a legjobb helyen jársz!

Hátizsákok

Egy menő hátizsák elengedhetetlen, ha újra suliba kell járni! Kisgyermekek és óvodások számára névvel rendelhető, helyes kis rózsaszín hátizsákot kínálunk. Természetesen fényképpel is kérheted. De szép tornazsákjaink is vannak cuki mintákkal a legkisebbek számára. Ezekre is nyomtathatunk nevet, hogy mindenki tudja, ki a tulajdonosa!

Menő, fényképes hátizsákok nagyobb méretben is kaphatók. Ezeknek a hátizsákoknak oldalzsebük is van a kulacs vagy vizespalack tárolásához. Mindegyiket kiváló minőségben és színben nyomtatjuk, és egytől egyig erős anyagból (pamut / poliészter) készülnek. Ha inkább egy válltáskát szeretnél, abból is beszerezhetsz egy saját fényképpel díszített, menő darabot.

Iskolai és iskolakezdési kellékek

Üdvözöljük az iskolai és iskolakezdési személyre szabott kellékekkel foglalkozó oldalunkon! Ismét eljött az évnek az az időszaka, amikor a strandtörölközőinket könyvekre, a papucsokat pedig iskolai cipőkre cseréljük. Tudjuk, milyen fontos, hogy kifejezd a személyiségedet és kitűnj, ezért kínálunk egy sor személyre szabott iskolai felszerelést, hogy stílusosan kezdhesd a tanévet.

Lelkesítse gyermekeit az iskolára a névvel és/vagy fényképpel ellátott, személyre szabott iskolai felszerelésekkel.

A rengeteg iskolai felszerelés között miért érdemes személyre szabott iskolai felszereléseket választani? Íme néhány ok:

 1. A személyre szabott iskolai felszerelések segíthetnek a diákoknak abban, hogy jobban kötődjenek az iskolájukhoz és a tanulmányaikhoz. Ha a nevük vagy monogramjuk szerepel a tanszereken, kisebb a valószínűsége, hogy elkeverik vagy elveszítik azokat, ami kevesebb stresszhez vezethet, és jobban tudnak koncentrálni a tanulásra.
 2. A személyre szabott iskolai felszerelések segíthetnek a tanulóknak abban is, hogy kifejezzék egyéniségüket és kreativitásukat. Olyan mintákat, színeket és betűtípusokat választhatnak, amelyek tükrözik személyiségüket és stílusukat, ami növelheti önbizalmukat és önbecsülésüket.
 3. A személyre szabott iskolai felszerelések használata elősegítheti a felelősségtudatot és a felelősségvállalást is. Ha a diákok olyan tárgyakkal rendelkeznek, amelyek egyedileg az övék, nagyobb valószínűséggel vigyáznak rájuk és tartják rendben őket. Ez jobb tanulási szokásokhoz és produktívabb tanulási környezethez vezethet.
 4. Végül pedig a személyre szabott iskolaszerek szórakoztató és izgalmas módja lehet a tanévkezdésnek. A diákok alig várják, hogy kiválaszthassák és használhassák a személyre szabott tárgyakat, ami megkönnyítheti az iskolába való visszatérést, és összességében élvezetesebbé teheti az élményt.

Személyre szabott írószerek: Nyomtatványok: tegyen nyilatkozatot az osztályteremben

Számos névvel ellátott, személyre szabott iskolai felszerelés közül választhatnak a diákok. Néhány ezek közül:

 • Névvel és dizájnnal ellátott tolltartó
 • Rajzkészlet fotóval
 • Gravírozott tollak
 • Aranyos állatos gyermek hátizsák
 • PU bőr hátizsák névvel
 • Laptophüvely fotóval vagy bőr laptop tok névvel
 • Személyre szabott tornazsák
 • Névvel ellátott uzsonnásdobozok
 • És még sok más személyre szabott iskolai felszerelés!

Vissza az iskolai felszerelések vásárlásához: Alapvető kellékek minden diák számára

Az iskolába való visszatérés az az időszak, amely megelőzi az évkezdést; a pillanat, amikor a pihentető nyári szünetből a tanulás és a növekedés strukturáltabb környezetébe lépünk át. Ez az ideje annak is, hogy felkészüljünk, és gondoskodjunk arról, hogy minden iskolai felszerelés a helyén legyen!

Iskolakezdési cikkeink között minden korosztály számára találsz kellékeket. Az aranyos, állatokkal díszített hátizsákoktól a felnőtteknek szánt PU bőr hátizsákokig, a rajzkészletektől a személyre szabott tolltartókig mindenki számára van iskolai felszerelés!

Iskolakezdési ajánlatok és akciók: Személyre szabott kellékek vásárlása közben pénzt takaríthat meg

Tagadhatatlanul izgalmas érzés, amikor egy vadonatúj, személyre szabott kellékekkel teli hátizsákkal indulsz vissza az iskolába. A személyre szabott tolltartók, a személyre szabott füzetek és az egyedi vizes palack, amit kiválasztottál - ezek mind sokkal izgalmasabbá teszik az iskolába való visszatérést. De ami még ennél is izgalmasabb, az a lehetőség, hogy mindeközben pénzt takaríthat meg, hála iskolakezdési ajánlatainknak és akcióinknak.

Iskolakezdési akcióinkat a szülőket és a diákokat szem előtt tartva terveztük, kiváló ár-érték arányt biztosítva a személyre szabott kellékek széles skáláján. Megértjük, hogy minden fillér számít, és promóciós ajánlataink biztosítják, hogy minden lényeges dolgot beszerezhet anélkül, hogy a bankot megtörné.