Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Készülj fel a tanévre stílusosan! Tedd egyedivé a tanszereidet vagy az irodaszereidet egy szép fényképpel és szöveggel. De tökéletes ajándék egy iskolásnak, vagy bárkinek, aki most kezdett az új munkahelyén.

84 Ajándékok

48 ajándékot láttál a 84 -ból/-ből.

A legmenőbb, személyre szabott tanszerek

Kezdődik a suli! Küszöbön áll az új tanév, te pedig szeretnél beszerezni néhány új és vicces iskolai felszerelést, amelyek élvezetesebbé teszik az osztályteremben töltendő időt? Milyen menő lenne, ha tanszereidet a kedvenc fényképeid díszítenék! Vagy a legjobb nyaralós képek dobnák fel a füzeteket.

Mindezt és még sok más iskolaszert könnyen megtervezhetsz az online szerkesztőeszközünkben. Töltsd fel a kedvenc fényképeidet, majd írj melléjük egy nevet vagy szöveget, és már készen is vannak a legmenőbb sulis cuccok.

Tervezd meg saját iskolai naplódat

Egyedi naplóra vágysz? Tervezd meg magadnak, és tedd egyedivé a borító mindkét oldalát a saját fényképeiddel. Különféle dizájnok és minták közül választhatsz, például virágok, szív, tigris, ananász vagy narancs. Tervezd bele a saját fotódat és nevedet, így olyan spéci tervező órarended lesz, amit mindenki irigyelni fog! Választékunkban a keménykötésű és a papírkötésű változat egyaránt megtalálható. A hét napjai hétfőtől vasárnapig két oldalra vannak elosztva.

Mappa, jegyzetfüzet és tolltartó

Az ízlésednek megfelelő saját irattartó mappát, jegyzetfüzetet és tolltartót is tervezhetsz. Választhatsz csupamintás, elöl-hátul fényképekkel díszített füzetet, vagy olyat, amelyiknek csak a fedlapját teszed egyedivé. A füzetek keménykötésű vagy papírkötésű változatban és A5 formátumban kaphatók. A különféle minták között például virágok, macskák vagy flamingók várják, hogy kiválaszd őket. De feltölthetsz egy fényképet is, amelyet rányomtatunk a füzetedre.

Sokat jegyzetelsz az órán vagy az előadások alatt, és stílusosan akarod csinálni? Akkor tervezz magadnak egyedi mappát! Feltöltheted hozzá a saját fényképeidet és szövegedet, de választhatsz jópofa mintáink és dizájnjaink közül is. Vannak tanárok, anyák, apák vagy partnerek számára ajánlott dizájnverziók is, vagy játékos minták kaktuszokkal vagy fánkbetűkkel. Ha szeretnéd kedvenc fényképeidet mindig magaddal vinni, akkor tervezhetsz egy saját fotókollázzsal díszített mappát. A fotómappához tartozik egy A4-es jegyzettömb, amelyet könnyen kicserélhetsz, ha betelt. Nagy rajongója vagy a tolltartóknak? Tervezz ízlésednek megfelelő tolltartót. Rányomtatjuk a kiválasztott fényképet vagy feliratot is. Ha nem érzed magad kreatívnak, választhatsz jópofa mintáink közül is. Ily módon személyre szabhatod és egyedi tolltartót villanthatsz. Ha igazán szeretnéd lenyűgözni a környezetedet, rendelhetsz hozzá egy tollat, amelybe belegravírozzuk a választott szöveget vagy a nevedet!

Ebéddobozok, kulacsok és vizespalackok

A hosszú szünet egyben ebédidő, és sokkal jobban ízlik az étel, ha azt egyedi ebéddobozban viszed magaddal, és saját tervezésű kulacsból kortyolod hozzá a teát. Kínálatunkban találsz rózsaszín, kék és zöld ebéddobozokat, amelyekre rányomtatjuk a kívánt nevet. Ez különösen hasznos, ha két lányod van, akik mindketten rózsaszín ebéddobozt akarnak (vagy egyforma kéket vagy zöldet!). Ha név van rajta, mindenki tudja, hogy melyik doboz kié. Nálunk különféle ivópoharakat is találsz változatos színekben, formákban és méretekben. Vásárolhatsz kék, zöld vagy rózsaszín kulacsokat is, amelyeket személyre szabhatsz egy saját fényképpel. A kicsik számára aranyos gyermekpoharakat kínálunk hőszigetelő alumíniumfallal, hogy az italok mindig kellemesen hűsítőek maradjanak. A saját termosz nem álom többé! Választhatsz rózsaszínt vagy kéket fülekkel. Még egy fényképet is az oldalára nyomtattathatsz. De ha az egyedi bambusz vagy fém vizespalackokat kedveled, nálunk a legjobb helyen jársz!

Hátizsákok

Egy menő hátizsák elengedhetetlen, ha újra suliba kell járni! Kisgyermekek és óvodások számára névvel rendelhető, helyes kis rózsaszín hátizsákot kínálunk. Természetesen fényképpel is kérheted. De szép tornazsákjaink is vannak cuki mintákkal a legkisebbek számára. Ezekre is nyomtathatunk nevet, hogy mindenki tudja, ki a tulajdonosa!

Menő, fényképes hátizsákok nagyobb méretben is kaphatók. Ezeknek a hátizsákoknak oldalzsebük is van a kulacs vagy vizespalack tárolásához. Mindegyiket kiváló minőségben és színben nyomtatjuk, és egytől egyig erős anyagból (pamut / poliészter) készülnek. Ha inkább egy válltáskát szeretnél, abból is beszerezhetsz egy saját fényképpel díszített, menő darabot.