Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Mélyedj el Tony's Chocolonely kifinomult világában. Hozd létre személyre szabott csokoládé ajándékodat, az egyedi személyre szabott Tony’s Chocolonely finomságok kiválasztásával.

3 Ajándékok

Fedezd fel Tony's Chocolonely ínycsiklandó világát: személyre szabott fotóval, névvel és/vagy szöveggel.

A Tony's Chocolonely világszerte meghódította a csokoládé rajongók szívét páratlan minősége és etikus beszerzési elkötelezettsége miatt. De a Tony's Chocolonely történetében sokkal több rejlik, mint ami elsőre látható.

A történet 2005-ben kezdődött, amikor a Teun van de Keuken újságíró feldühödött a kakaóiparban tapasztalható gyermekmunka és rabszolgaság miatt. A Tony's Chocolonely válaszként született meg, hogy szembe nézzen ezekkel a jelentős társadalmi-gazdasági problémákkal, miközben örömet szerez a világ kakaórajongóinak.

Ezen túlmenően, a Tony's Chocolonelyt a különféle csokitipusai miatt szeretik. Legyél a klasszikus tejcsoki rajongója, kedveld a sötét változatot, vagy vágyj valami kalandosabbra (mint például a tengeri sós karamell vagy mandula-méz nugát csokoládé szeleteik), van egy Tony's Chocolonely kreáció pont neked.

A YourSurprise együttműködött a Tony's Chocolonelyvel, hogy egyedi Tony's Chocolonely ajándékot hozzon létre: személyre szabott csokoládé szeletek és ajándékok!

Mi teszi a Tony's Chocolonely-t a tökéletes ajándékká

A Tony's Chocolonely ajándékkal nemcsak kiváló minőségű csokoládét kínálsz, hanem hozzájárulsz egy olyan világhoz is, ahol a csokoládétermelés 100%-ban rabszolgaság-mentes.

Minden Tony's Chocolonely szeletet etikusan beszerzett összetevőkből készítenek, biztosítva, hogy a résztvevő gazdák tisztességes fizetést kapjanak. Ha a megajándékozottad valaki, akit érdekel az etikus fogyasztás és fenntarthatóság, ez lehet a tökéletes ajándék.

Ezen felül egyedivé teheted és személyre szabhatod Tony's Chocolonely csokoládé ajándékod. Add hozzá a saját fotódat, neved és/vagy szöveged. Nagyszerű ajándék, hogy boldog születésnapot kívánj valakinek, meglepd őt egy különleges alkalomra, vagy csak azért, mert látni akarod a mosolyát.

Az Ajándékozás Művészete: Tony's Chocolonely személyre szabott csokoládé ajándékok

Azt kérded, mi teszi a Tony's Chocolonely YourSurprise-t a tökéletes személyre szabott ajándékká? Választhatsz a különféle Tony's Chocolonely ajándékok közül, amelyeket ízük és csomagolásuk alapján gondosan összeállítottunk, így egyedi ajándékot hozhatsz létre magadnak vagy szeretettednek.

Személyre szabott Tony's Chocolonely ajándékaink közé tartozik:

  • Egy mega Tony's Chocolonely szelet 5 féle választható csokoládé szeletből: tej, tej és tengeri sós karamell, tej és mogyoró, tej nugát és fekete csoki. A mega szeletet természetesen személyre szabhatod fotóval, névvel és/vagy szöveggel
  • Egy Tony's Chocolonely ajándékcsomag, amely elérhető 3 vagy 6 darabban. A színes doboz, amelyben a szelet található, személyre szabható az online szerkesztőnkben.
  • Egy személyre szabott csoki szelet egyedi és személyre szabott ajándékcsomagban Tony's Chocolonely dizájnban vagy az általad választott dizájnban a szerkesztőnkből.

Hogyan szabhatod személyre a Tony's Chocolonely-t?

A Tony's Chocolonely ajándékának személyre szabása izgalmas, egyszerű és megfelelő módja annak, hogy meglepj valakit.

Köszönd meg valakinek a segítségét; gratulálj neki a diploma megszerzéséért; ünnepeld vele a születésnapjukat vagy egyszerűen csak mondd : "Szeretlek".

Egy kedves emlék létrehozása teljesen lehetséges a YourSurprise és a Tony's Chocolonely segítségével, és ez még jóval azután is folytatódik, miután az utolsó csoki szeletet elfogyasztottátok! A személyre szabott Tony's Chocolonely ajándék létrehozásához egyszerűen:

  1. Válassz egyet az egyedi Tony's Chocolonely ajándékok közül kínálatunkból.
  2. Válaszd ki az ajándék változatát és lépj be a szerkesztőnkbe.
  3. Válassz egyet az szerkesztőnkben található dizájnok közül, add hozzá a fotód, szöveged és/vagy nevet, és hozd létre személyre szabott csokoládé ajándékát.
  4. Ellenőrizd az ajándék előnézetét és rendeld meg!

Gondoskodunk róla, hogy a Tony's Chocolonely ajándékod ki lesz szállítva az általad választott címre.