Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

A pedagógusok kulcsszerepet játszanak a gyermekek és serdülők fejlődésében, és fontos, hogy az általuk végzett munkát megfelelően értékeljük. A tanév végén különösen szép gesztus, ha köszönetet mondunk tanárainknak egy egyedi ajándékkal.

72 ajándékok

48 ajándékot láttál a 72 -ból/-ből.

Egyedi ajándékok tanároknak - Ismerd meg a legjobb ajándékötleteket!

Tanároknak ajándékot vásárolni nem mindig könnyű feladat, de az egyedi ajándékokat általában nagyra értékelik. Az alábbiakban ötleteket és tippeket találsz arra, hogy hogyan lehetséges egy tanár számára meglepetést szerezni, ami valóban egyedülálló és személyre szabott.

Ha szeretnél valami különlegeset adni a kedves tanárod számára, akkor jó helyen jársz! A YourSurprise webáruházban számos személyre szabható ajándék közül válogathatsz, amelyekkel garantáltan elnyered a tanárod tetszését. Nézzük, mit kínálunk!

Ajándék az egész osztálytól - személyre szabva

Biztosan tudod, hogy tanáraid mennyire szeretik, amikor az egész osztálytól kapnak ajándékot. Az online Szerkesztőnk segítségével könnyedén elkészítheted az osztály ajándékát, akár egy közös osztályképet vagy más emlékezetes pillanatot felhasználva. Választhatsz bögrét, díszcsempét az osztályterembe vagy személyre szabott, finom csokoládét, amelyekkel biztosan örömet szerezhetsz tanáraidnak.

Mikor adhatunk köszönetet tanárainknak?

A tanáraidnak minden évben sokat köszönhetünk, ezért fontos, hogy időnként megköszönjük nekik a segítséget és a tanácsokat. Legyen szó egy sikeres tanévről, vagy éppen a suliból való búcsúzásról, mindig van alkalom arra, hogy kifejezd tanáraid felé a megbecsülésedet.

Népszerű ajándékok a tanároknak

Ha ajándékot szeretnél adni a kedves tanárodnak, de még nem tudod, mi lenne az igazán megfelelő, akkor nézd meg az alábbi ajándékötleteinket:

Egyedi bögre vagy teáscsésze - ha tanárod szívesen iszik teát vagy kávét, akkor biztosan örülni fog egy személyre szóló bögrének vagy gravírozott teáscsészének.

  • Ha tanárod édesszájú, akkor a Milka ajándékdoboz, a Toblerone vagy akár a csokoládétávirat kiváló választás lehet. Mindegyiket személyre szabhatod egyedi fényképpel és üzenettel.
  • Ha szerencséd van, és olyan tanárod van, aki mindent feljegyez, akkor egy egyedi jegyzetfüzet biztosan örömet okozhat neki. A mi weboldalunkon többféle típust is találsz, amelyeket akár a saját szövegeiddel és képeiddel is személyre szabhatod. Ezek az ajándékok nemcsak hasznosak, hanem emlékezetessé is teszik az oktatási évet.
  • Egy másik nagyszerű lehetőség, hogy meglepd a kedves tanárod, egy egyedi egéralátét. Az alátéten a saját fotódat vagy az osztályotok csoportképét is elhelyezheted, hogy mindig emlékezzenek rád, amikor az egérrel dolgozik.
  • Az osztálytermet pedig még szebbé és személyesebbé teheted egy vicces fotót és szöveget ábrázoló díszcsempével. Az ilyen ajándékokkal nemcsak hogy feldobjuk az osztálytermet, hanem az összetartás érzését is erősítjük az osztályban.
  • Ha a tanárod mindig tart egy pohár vizet az asztalán, talán örömmel váltana egy egyedi vizes palackra, amelyen az ő neve és egyéb személyes információi szerepelnek. Ez az ajándék nemcsak praktikus, hanem emlékezetes is.
  • Egy másik remek ajándék lehet egy egyedi tálca a tanári asztalra. A tálca lehetővé teszi, hogy az ő általa gyakran használt dolgokat praktikusan és rendezetten tárolhassa. Emellett, minden alkalommal, amikor a tanár használja a tálcát, eszébe jut majd az osztálya.

Bármelyik ajándékot is választod, emlékezz arra, hogy az egyedi ajándékokkal kifejezheted háládat és tiszteletedet a tanároddal szemben. Így segíthetsz abban, hogy az oktatási év emlékezetes és örömteli legyen mind a tanárok, mind az osztálytársaid számára.