Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

A pedagógusok kulcsszerepet játszanak a gyermekek és serdülők fejlődésében, és fontos, hogy az általuk végzett munkát megfelelően értékeljük. A tanév végén különösen szép gesztus, ha köszönetet mondunk tanárainknak egy egyedi ajándékkal.

183 Ajándékok

48 ajándékot láttál a 183 -ból/-ből.

Egyedi ajándékok tanároknak - Ismerd meg a legjobb ajándékötleteket!

Tanároknak ajándékot vásárolni nem mindig könnyű feladat, de az egyedi ajándékokat általában nagyra értékelik. Az alábbiakban ötleteket és tippeket találsz arra, hogy hogyan lehetséges egy tanár számára meglepetést szerezni, ami valóban egyedülálló és személyre szabott.

Ha szeretnél valami különlegeset adni a kedves tanárod számára, akkor jó helyen jársz! A YourSurprise webáruházban számos személyre szabható ajándék közül válogathatsz, amelyekkel garantáltan elnyered a tanárod tetszését. Nézzük, mit kínálunk!

Ajándék az egész osztálytól - személyre szabva

Biztosan tudod, hogy tanáraid mennyire szeretik, amikor az egész osztálytól kapnak ajándékot. Az online Szerkesztőnk segítségével könnyedén elkészítheted az osztály ajándékát, akár egy közös osztályképet vagy más emlékezetes pillanatot felhasználva. Választhatsz bögrét, díszcsempét az osztályterembe vagy személyre szabott, finom csokoládét, amelyekkel biztosan örömet szerezhetsz tanáraidnak.

Mikor adhatunk köszönetet tanárainknak?

A tanáraidnak minden évben sokat köszönhetünk, ezért fontos, hogy időnként megköszönjük nekik a segítséget és a tanácsokat. Legyen szó egy sikeres tanévről, vagy éppen a suliból való búcsúzásról, mindig van alkalom arra, hogy kifejezd tanáraid felé a megbecsülésedet.

Népszerű ajándékok a tanároknak

Ha ajándékot szeretnél adni a kedves tanárodnak, de még nem tudod, mi lenne az igazán megfelelő, akkor nézd meg az alábbi ajándékötleteinket:

Egyedi bögre vagy teáscsésze - ha tanárod szívesen iszik teát vagy kávét, akkor biztosan örülni fog egy személyre szóló bögrének vagy gravírozott teáscsészének.

 • Ha tanárod édesszájú, akkor a Milka ajándékdoboz, a Toblerone vagy akár a csokoládétávirat kiváló választás lehet. Mindegyiket személyre szabhatod egyedi fényképpel és üzenettel.
 • Ha szerencséd van, és olyan tanárod van, aki mindent feljegyez, akkor egy egyedi jegyzetfüzet biztosan örömet okozhat neki. A mi weboldalunkon többféle típust is találsz, amelyeket akár a saját szövegeiddel és képeiddel is személyre szabhatod. Ezek az ajándékok nemcsak hasznosak, hanem emlékezetessé is teszik az oktatási évet.
 • Egy másik nagyszerű lehetőség, hogy meglepd a kedves tanárod, egy egyedi egéralátét. Az alátéten a saját fotódat vagy az osztályotok csoportképét is elhelyezheted, hogy mindig emlékezzenek rád, amikor az egérrel dolgozik.
 • Az osztálytermet pedig még szebbé és személyesebbé teheted egy vicces fotót és szöveget ábrázoló díszcsempével. Az ilyen ajándékokkal nemcsak hogy feldobjuk az osztálytermet, hanem az összetartás érzését is erősítjük az osztályban.
 • Ha a tanárod mindig tart egy pohár vizet az asztalán, talán örömmel váltana egy egyedi vizes palackra, amelyen az ő neve és egyéb személyes információi szerepelnek. Ez az ajándék nemcsak praktikus, hanem emlékezetes is.
 • Egy másik remek ajándék lehet egy egyedi tálca a tanári asztalra. A tálca lehetővé teszi, hogy az ő általa gyakran használt dolgokat praktikusan és rendezetten tárolhassa. Emellett, minden alkalommal, amikor a tanár használja a tálcát, eszébe jut majd az osztálya.

Bármelyik ajándékot is választod, emlékezz arra, hogy az egyedi ajándékokkal kifejezheted háládat és tiszteletedet a tanároddal szemben. Így segíthetsz abban, hogy az oktatási év emlékezetes és örömteli legyen mind a tanárok, mind az osztálytársaid számára.

Köszönetajándék a tanárnak: Egy ok, hogy megköszönje a tanárának

A tanárok döntő szerepet játszanak életünk alakításában, és számtalan okunk van arra, hogy hálánkat fejezzük ki az erőfeszítéseikért. Íme néhány fontos ok, amiért érdemes megfontolni egy köszönetajándék adását:

 • Kemény munka és elkötelezettség: A tanárok hosszú órákat fektetnek a leckék előkészítésébe, a feladatok osztályozásába és a diákok sikerének biztosítása érdekében nyújtott személyre szabott útmutatásba.
 • A személyes fejlődésre gyakorolt hatás: Egy nagyszerű tanár nemcsak tudást közvetít, hanem elősegíti a személyes fejlődést is, segítve a diákokat az önbizalom, a rugalmasság és az önismeret kialakításában.
 • Tartós pozitív hatás: Az inspiráló tanárok által megosztott bölcsesség és bátorítás gyakran még jóval az osztályterem elhagyása után is megmarad a diákokban, alakítva jövőbeli döntéseiket és eredményeiket.
 • Mindezen és még sok más okból kifolyólag egy tanár megajándékozása olyan szép gesztus, amely hatást gyakorol a címzettre, és hosszan tartó emléket hagy maga után! Születésnapra, búcsúajándéknak vagy nyugdíjazási ajándéknak, mindig van ok arra, hogy meglepje kedvenc tanárát.

Iskolavégi ajándékok tanároknak

Ahogy a tanév végéhez közeledik, itt az ideje, hogy átgondolt iskolavége ajándékokkal fejezze ki megbecsülését tanárai iránt. A személyre szabott tárgyaktól kezdve a hasznos tantermi kellékekig, a hála ezen jelei biztos, hogy maradandó benyomást hagynak maguk után, és a tanára úgy érzi, hogy megbecsülik. Íme néhány ötlet a tanároknak szánt ajándékokra:

 • Egy doboz csokoládé köszönő üzenettel a tanárnak.
 • Laptophüvely az ő nevével
 • Gravírozott teáspohár
 • Egy jegyzetfüzet a gondolatok feljegyzéséhez
 • Személyre szabott óra a tanároknak

Mit vegyünk egy tanárnak iskola végi ajándékként?

A különböző tanároknak különböző igényeik vannak. Az óvodában vagy általános iskolában tanító tanárok számára egy pihentető ajándék lehet a választás. Hiszen ők állandóan rohangálnak, és a gyerekek igényeivel és személyiségével kell foglalkozniuk. Gondoljon egy Szerelem, szépség és bolygó szettre; egy szappancsomagra vagy egy teásdobozra válogatott teákkal.

A középiskolákban vagy egyetemeken dolgozó tanárok sok időt töltenek az íróasztal mögött. Lepje meg őket egy gravírozott tollal a nevükkel, egy személyre szabott laptophüvellyel vagy egy kávésbögrével.

A legjobb ajándékok férfi tanároknak

Mivel szeretett férfi tanárainktól búcsúzunk, kulcsfontosságú, hogy megtaláljuk a tökéletes ajándékot, amellyel tiszteleghetünk hatása és elkötelezettsége előtt. Fontolja meg a személyre szabott írószereket, egy stílusos és személyre szabott uzsonnásdobozt vagy akár egy személyre szabott egéralátétet, hogy emlékeztesse őt azokra a kincset érő emlékekre és maradandó benyomásokra, amelyeket tanítványai életében hagyott.

Ajándékok női tanárnak

Eljött az idő, hogy elbúcsúzzon szeretett tanárnőjétől. Végre közeledik a nyár, de szeretnél méltóképpen elbúcsúzni attól, akivel az elmúlt évben órákat töltöttél.

Íme néhány ajándékötlet egy tanárnőnek: termoszos bögre, egy doboz csokoládé, egy vizes palack a nevével vagy egy gravírozott teáspohár.

Összefoglalva, a tökéletes ajándék megtalálása egy tanárnőnek szórakoztató és kifizetődő lehet. Egy kis kreativitással és figyelmességgel kifejezheti elismerését kemény munkájáért és odaadásáért. Tehát, menjen előre, és fedezze fel a tanári ajándékok csodálatos világát, és tegyen maradandó benyomást azokra a pedagógusokra, akik megváltoztatták az életét.