Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

37 Ajándékok

Fürdőköpeny névfelirattal

A névfeliratos fürdőköpeny kedves és személyes ajándék felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt. Válaszd ki kedvenc színedet és betűtípusodat, és a nevedet vagy más feliratot ráhímezzük a fürdőköpeny hátuljára.

Fürdőköpenyek mindenkinek

Egy kényeztetően puha fürdőköpeny mindenkinek jó ajándék. Választhatsz a névvel vagy felirattal ellátott nőknek, férfiaknak és gyerekeknek szánt fürdőköpenyek közül. Minden fürdőköpenyünk pamutból készül. Bármilyen nevet ráhímzünk a kiszemelt fürdőköpenyre, az általad választott betűtípussal. Ezt a megrendeléskor könnyedén beállíthatod. Figyelem! A nevet a köpeny hátuljára hímezzük.

Fürdőköpenyek felnőtteknek

Kínálatunkban szürke, kék és fehér fürdőköpenyek érhetők el férfiak és nők számára. A fürdőköpenyek 120 cm hosszúak, térdig érő szabással. A fürdőköpenyen 2 elülső zseb található.

Fürdőköpeny gyerekeknek

Mi lehetne imádnivalóbb, mint egy gyerekméretű fürdőköpeny? Kínálatunkban rózsaszínű, kék és fehér fürdőköpenyek közül válogathatsz 80/92 és 110/116 méretben. A fürdőköpenyek kb. 55,5 cm hosszúak. A gyermek nevét a fürdőköpeny hátuljára hímezzük. Különféle betűtípusok és színek közül választhatsz.

Ajándék kismamáknak: babáknak készült fürdőköpeny névfelirattal

Újdonsült kismamának keresel ajándékot? A hímzett névfeliratos, fantasztikusan puha babatörölköző személyes és praktikus ajándék. A névfeliratos babatörölköző jól jön fürdetés vagy úszás után, és takaróként is használható elalvás előtt. Ideális ajándék kismamáknak!

A fürdőköpenyeinkről

A fürdőköpenyek különféle színekben kaphatók, például rózsaszín, kék, fehér és szürke színben. A fürdőköpeny 40 °C-on mosható. Mivel a nevet a fürdőköpenyre hímezzük, a felirat és az anyag nagyon tartós. Fejlett gépi hímzéssel bármilyen nevet rá tudunk hímezni a köpenyre. Azonban tudni kell, hogy a hímzés szélessége legfeljebb 15 cm lehet. A fürdőköpenyek pihe-puha pamutból készülnek, és fantasztikusan kényelmes viselni őket. Bolyhosak és felszívják a nedvességet, így szaunában is jól használhatók. A névfelirat pedig azért is hasznos, mert így azonnal láthatod, melyik köpeny a tiéd!

## Az ajándékozás művészete

Kevés jobb dolog van, mint ajándékot kapni! Mivel annyira szeretjük az ajándékokat, minden nap ezernyi személyes, névfeliratos ajándékot készítünk. Hisszük, hogy az ajándékozással jobbá tehetjük a világot, és bearanyozhatjuk a megajándékozottak napját. Ezt hívjuk „Az ajándékozás művészetének”.

Tuti tipp!

Úgy gondoljuk, hogy a személyre szóló fürdőköpeny nagyszerű ajándék lehet többféle alkalomra is, például:

  • beköltöző barátnak vagy barátnőnek
  • esküvőre a jegyespárnak (például Mr & Mrs felirattal!)
  • a szaunázás megszállottjainak
  • babatörölközőként az újdonsült kismamának
  • lány- vagy legénybúcsúkra