Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Állíts egyedi és maradandó emléket a szerelmednek egy általad választott fotóval, névvel és/vagy szöveggel személyre szabott ékszerrel. Vésett medálok, karkötők, mandzsettagombok és még sok más.

23 Ajándékok

Ékszerek névvel, dátummal vagy fényképpel gravírozva

Ha szeretnél egy nevet gravírozni egy ékszerre vagy egy monogramot egy pecsétgyűrűbe, mindezt online megteheted. Válaszd ki az ékszert és néhány egyszerű lépésben add hozzá a nevet vagy dátumot a szerkesztőben. Ha fényképpel szeretnéd az is lehetséges!

Hogy megtaláld az alkalomhoz megfelelő ékszert, különböző ékszerek, színek és anyagok közül választhatsz, mint ezüst vagy arany színű, akár valódi ezüstből készült ékszereket is. Különböző formájú gyűrűket, medálokat, nyakláncot és karkötőt kínálunk.

Medálok névvel vagy szöveggel gravírozva

Az egyik legnépszerűbb ékszer darabunk a gravírozott medál, hiszen monogrammal, névvel vagy akár képpel is testreszabható. Kínálunk ezüst vagy arany színű medálokat és valódi ezüstből készült medálokat. Mindez különböző formában rendelhető, mint szív alakú, kerek vagy négyszögű. Vízszintes vagy függőleges elegáns medállal ellátott nyakláncokat is kínálunk. Minden termék egyedileg online személyre szabható, névvel vagy kezdőbetűkkel gravírozható.

Tudtad hogy fényképet is lehet gravírozni a medálra? Nálunk ez is lehetséges. Csak ki kell választani egy jó minőségben készült fényképet, hogy gondosan és nagy pontossággal azt belegravíroz hassunk a kívánt medálba. A gravírozáshoz legmegfelelőbb fotó amelyben nagy a kontraszt a tárgy vagy személy és a háttér között, szembeni megvilágítással.

Pecsétgyűrű nőknek és férfiaknak

Kínálatunk részeként gyönyörű pecsétgyűrűket ajánlunk férfiaknak és nőknek egyaránt, amelyben az általad választott monogramot gravírozzuk bele. A hölgyek a következő méretek közül választhatnak: 15.5, 16, 16.5, 17, 17.5 és 18. A férfiak a következő méretek közül választhatnak: 18.5, 19, 19.5, 20, 20.5 és 21. A pecsétgyűrűk 100% kiváló minőségű ezüstből készülnek, és a gyűrű feje legfeljebb 3 karakter hosszúságú szöveggel gravírozható.

Bőr karkötők névvel, szöveggel és képpel

Ha egy menő ajándékot szeretnél egy iskolatársnak vagy randira készülsz, a legjobb meglepetés a gravírozott bőr karkötő. A robosztus külsejű ékszert biztosan imádni fogja a viselője. Különböző színekben, fekete, baran és rózsaszínű karkötő rendelhető és legfeljebb 25 karakter hosszúságú szöveget tartalmazhat. Ez azt jelenti, hogy akár több nevet is gravírozunk, ha szeretnéd, például a magad és a szerelmesed nevét. A karkötő különböző csuklóméretben rendelhető, így mindenkinek tökéletes ajándék. As well as the engraved leather bracelets, we offer leather bracelets to which photos can be added: the slider bracelets. These are also available in black, brown and pink and include a maximum of 3 sliders to which photos can be added. If you’d like more sliders, you can order these separately.

Kapcsos divatékszer

Volt-e már neked kapcsos divatékszer a birtokodban? A kapcsos gombok képekkel személyre szabhatók és karkötőben, nyakláncban, gyűrűben vagy kulcstartóban is rendelhetők. Az ékszer testreszabásával választhatsz, hogy 1,2 vagy három képes kapcsot szeretnél a karkötőre, különböző képekkel természetesen. A képes kapcsok külön is rendelhetők.

Mandzsettagomb monogrammal, vagy fényképpel

Férfiaknak tökéletes választás a mandzsettagomb, ami passzol az inghez. Gyönyörű mandzsettagombokat ajánlunk, amely nagyszerű ajándék lehet különleges alkalmakra. Kerek, ovális vagy négyszögű mandzsettagombok közül választhatsz és mind antiallergén rozsdamentes acélból készült. Legfeljebb 12 karakterrel lehet gravírozni.

Ha inkább fotóval szeretnéd díszíteni, az is lehetséges. Kerek, ovális vagy négyszögű mandzsettagombok közül választhatsz és mind antiallergén rozsdamentes acélból készült. A fényképes mandzsettagombok egyedi, 3 dimenziós technikával készülnek el.

További gyönyörű kiegészítő képpel és szöveggel

A fentebb említett ékszereink mellett, még számos kiegészítőt kínálunk: * tollak * névcímkék vagy kutya címkék * kulcstartók * névjegykártyatartók * öngyújtók