Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

23 Ajándékok

Lepd meg apukádat egy apák napi pohárral

Az apák napja minden család számára különleges alkalom. Ezen a napon a család apafiguráját ünneplik, legyen az apa, nagypapa vagy bárki más, aki fontos férfialakot képvisel a gyermekek számára.

Az apák napi ajándékok fontos részét képezik ennek az ünnepnek, és ezek közé tartoznak az egyedi apák napi poharak széles választéka.

Éppen azért, mert ez egy olyan ünnep, amit együtt töltesz a családoddal, valami hasznos és ugyanakkor a mindennapi életben is értelmes ajándékot adni mindenképpen szuper ötlet! Különben is... ki mondta, hogy a poharaknak unalmasnak kell lenniük?

A legjobb apák napi poharak

Tekintsd meg apák napi poharainkat, és készítsd el a sajátodat egyedilet most. Válassz az apák napi dizájnok közül.

Apák napi sörös korsó

A sör különösen népszerű ital az apukák körében, különösen, ha meleg van, és a sör hidegen jön a hűtőből. Nem véletlen, hogy apák napi söröskorsónk évek óta az egyik legkedveltebb termékünk, különösen az év ezen időszakában. Az éppen megfelelő formájú és méretű korsó különlegessége, hogy tetszés szerint gravírozható rá név, üzenet vagy írás. Ennél jobban semmiből sem esik jobban a sör!

Apák napi söröspoharak

Ha már vannak otthon korsók, bővítsd a poharak választékát apák napi sörös pohárral vagy egy szép weiss söröspohárral.

Mindkét pohár fogantyú nélküli, de mégis kényelmes fogása van, és névvel vagy üzenettel személyre szabható. Ha apád igazi ínyenc, biztosan imádni fogja ezeket az apák napi poharakat.

Az apák napi pohár kerámia változatát is választhatod, és személyre szabhatod egy fotóval.

Apák napi boros pohár

Ha nem sör, akkor bor! Ha apukád nagy borkedvelő, miért ne ajándékoznál neki apák napjára egy borospoharat? Ezek is minősített minőségi poharak, és dobpergés... még mosogatógépben is moshatóak! Meglepheted őt egy különleges vacsorával, és díszítheted az poharat egy névvel vagy egy különleges mondattal személyre szabott apák napi borospohárral.

Egyéb apák napi poharak

Apukád megünneplésére a borospohár mellett gyönyörű és személyre szabható apák napi pezsgőspoharakat is kínálunk. Amellett, hogy hasznosak lesznek, gyönyörű emléket is állítanak majd ennek a különleges napnak!

Aperitif az apák napjára

Egy másik ötlet egy kellemes apák napi együtt töltött napra az lehet, ha családi happy hourt szervezel. Erre az alkalomra meglepheted szerettedet egy apák napi hosszú italos pohárral. A szórakozás és az öröm garantált!

Feles poharak apák napjára

Egyedi feles poharat keresel? Apukád meglepésére olyan poharakat készíthetsz, amelyek számos különböző alkalomra hasznosak. Személyre szabhatsz különleges feles poharakat apák napjára, amellyel a lehető legjobban kezdheted vagy fejezheted be az étkezéseket, és gyönyörűen mutat a konyhaszekrényedben is!