• Több mint 2000 személyre szabott ajándék!
  • Minden ajándék saját fotóval és szöveggel
  • Szeretettel készítve
Gyors fordulat!
Egyenesen a címzett címére
Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel
Gyors fordulat!
Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!
Egyenesen a címzett címére
Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.
Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel
Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.
Minden Rompertjes ajándék
Mit mondanak ügyfeleink
9.9
Lásd mind 282 vélemények
Varga
tovább 16-10-21

"Gyors,precíz. "

10 / 10
Szabina
tovább 11-10-21

"Minden egyszerű és tökéletes volt. A rendelt ajándék is kifogásolhatatlan. Köszönöm. "

10 / 10
Fehér
tovább 11-10-21

"Gyors volt, precíz. "

10 / 10

Ellenállhatatlanul cuki, személyre szabott rugdalózók felirattal, névvel és/vagy fényképpel

Ha igazán eredeti babaajándékot keresel, válaszd a szöveggel, névvel és/vagy fotóval személyre szabott rugdalózót. Választékunkban különféle színeket és mintákat találsz, amelyekhez saját feliratot (például egy nevet) és/vagy fotót is hozzáadhatsz. Az ajándékot gyorsan kézbesítjük a megadott címre.

Személyre szabott rugdalózó felirattal

Feliratos rugdalózót szeretnél ajándékozni valakinek? Nagyszerű ötlet! Online szerkesztőprogramunkban könnyedén személyre szabhatod. Egyszerűen add hozzá a feliratot és a fényképet az egyik kész mintához, vagy készítsd el saját tervedet.
A szerkesztőprogram rengeteg aranyos mintát tartalmaz, például szivárványokat, felhőket, csillagokat, szíveket, bálnákat, mackókat és még sok mást. Kész feliratokat is kínálunk, de igény esetén saját szöveget is hozzáadhatsz. A kész feliratok: Little man, I got it from my mama, Loves Daddy, Totally Awesome, Mister, My Daddy is the best.

Különböző színekben és méretekben

Függetlenül attól, hogy nyáron vagy télen ajándékozol, minden évszakra van megfelelő rugdalózónk, mivel rövid ujjú és hosszú ujjú változatokat is kínálunk. A rugdalózók szürke, fehér, világoskék, világos rózsaszín, fukszia és sötétkék színben, 50/56 és 62/68 méretben kaphatók.

A legjobb ajándék csecsemőknek

A rugdalózó önmagában is nagyszerű ajándék, de mi még ráteszünk egy lapáttal! Személyre szabott Zwitsal ajándékcsomagot rugdalózóval, babatakarókat és előkéket is kínálunk. Ezeket az ajándékokat egy szettben kombinálva a kisbabáknak és a szülőknek is örömet szerezhetsz. Ha a pénztárcád engedi, egy személyre szabott plüssmacit is hozzáadhatsz, amelyen az újszülött neve és születési ideje szerepel.